Συνελήφθησαν τρία άτομα στην Κοζάνη για κλοπή από σούπερ μάρκετ

22 Δεκεμβρίου 2020
08:49

 

Συνελήφθησαν χθες (21-12-2020) το μεσημέρι στην Κοζάνη, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) του Αστυνομικού Τμήματος Κοζάνης, τρεις ημεδαποί, δύο γυναίκες, 24 και 22 χρόνων και ένας 27χρονος, για κλοπή.

Συγκεκριμένα χθες το μεσημέρι, η 24χρονη και η 22χρονη, αφού εισήλθαν σε κατάστημα – σούπερ μάρκετ στην Κοζάνη, αφαίρεσαν διάφορα προϊόντα, χωρίς να καταβάλουν το αντίστοιχο αντίτιμο, ενώ ο 27χρονος τις ανέμενε έξωθεν του καταστήματος με το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητό του, προκειμένου να τις μεταφέρει. Τα αφαιρεθέντα προϊόντα αφού κατασχέθηκαν, αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης, ενώ η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

2 σχόλια

  • Και γιατί δεν πήραν το μάννα που τους υποσχέθηκε ο Μωυσής; Όπως έκανε κι ο Γιάνης Αγιάνης στους Άθλιους του Ουγκώ;

  • Ευάλωτοι σιγουρα οι δράστες. Έχουν συνηθίσει σε μια ασυλία και στην λογικη ότι μπορούν να κλέβουν ότι θέλουν χωρίς καμία τιμωρία τις περισσότερες φορές.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.