kozan.gr: Μια φιλόζωη, συμπολίτισσά μας, από την Κοζάνη, σχολιάζει: “Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος για θέματα αδέσποτων, το Σεπτέμβρη του 2019, έβαζε στοίχημα με τον εαυτό του ότι σε 2 χρόνια δεν θα υπήρχαν αδέσποτα στην πόλη. Σήμερα έχω να του πω συγχαρητήρια για τις γέννες σε όλη την πόλη και στα περίχωρα. Κύριοι αποτύχατε…”

22 Δεκεμβρίου 2020
08:58

 

Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος για θέματα αδέσποτων, το Σεπτέμβρη του 2019 έβαζε στοίχημα με τον εαυτό του ότι σε 2 χρόνια δεν θα υπήρχαν αδέσποτα στην πόλη και στον Δήμο! Σήμερα έχω να του πω συγχαρητήρια για τις γέννες σε όλη την πόλη και στα περίχωρα! Αν δεν ήταν οι εθελοντές φιλόζωοι να στειρώνουν και να περιθάλπτουν, δεν θα μπορούσαμε να περάσουμε από τον συνωστισμό! Κύριοι αποτύχατε στο πρόγραμμα και την διαχείριση των αδέσποτων! Θα μιλήσει η ιστορία και για το δικό σας έργο. Κρυφτήκατε πίσω από την πανδημία να δικαιολογήσετε την ανυπαρξία σας!
Αγγελική Γιολδάση Μάνου

20 σχόλια

  • …ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΙΛΑΡΙ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ “ΔΟΥΛΕΥΕΙ” ΚΑΝΕΝΑΣ! ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΩΣΤΕ; ΑΦΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ “ΦΥΣΙΚΟ”(ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΟΥΣ ΝΟΜΟΘΕΤΕΣ) ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ! ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΜΑΣ!!!

    • Ήμαρτον με την τόση κακια!!!δεν ανήκω πουθενά και σε καμια ομάδα αλλά είμαι πολίτης Πτολεμαΐδας και ζω εδώ και η διαφορά είναι πασιφανεστατη!!!!αν εσείς θέλετε να βλέπετε μόνο διαφήμιση αυτοκινήτου μάλλον το πρόβλημα είναι δικό σας..

      • ΞΕΣΚΟΝΙΣΤΕ ΤΙΣ ΑΡΑΧΝΕΣ ΚΑΙ ΠΙΑΣΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ! ΜΑΣ ΕΠΝΙΞΑΝ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ! ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ
        ΑΜΟΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΚΥΛΙΑ ,ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ! ΜΟΝΟ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΛΕΖΑΝΤΑ!ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ!

  • Το φιλοζωικό σωματείο που συνεργάζονται, “Η ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ” και έχουν στην πενταμελη Επιτροπή για τα έρμα τα αδέσποτα, γιατί δεν συνδράμει στο να βελτιωθεί η κατάσταση; ποια μέλη έχει; γιατί δεν καλουν τους εθελοντές να συνεργαστούν για να γίνει επιτέλους κάτι; ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ; τι έργο έχουν να μας παρουσιάσουν; Πολλοί δήμοι ανά την Ελλάδα βοηθάνε με τροφές κ φάρμακα σωματεία κ εθελοντές εδώ οι δικοί μας ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ… εν καιρώ καραντινας που κάνεις πλεον δεν έχει λεφτά… ΣΚΕΤΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ!!!!!!

    • Υφισταται τετοιο σωματειο;;; εχει και μελη;;; κανει συνελευσεις και εκλογες;;; εχει καποια δραση;;; εψαξα να τους βρω στο ιντερνετ, στο φεισμπουκ, να δω τι κανουν βρε αδελφε! Αν μπορω να τους βοηθησω! Οποία εκπληξις!!! Δεν υπαρχουν πουθενα!!! Δεν μας βαζει ολους σε σκεψεις αυτο;
      Κυριοι στον Δημι! Κουτοχορτο δεν τρωμε!

  • Μαζί με τον υπεύθυνο αντιδήμαρχο που για μένα είναι ανύπαρκτος υπεύθυνος είναι και ο δήμαρχος ο οποίος είναι ανύπαρκτος. Αλλά το καλύτερο είναι ότι Ω αντιδήμαρχος κ κ σημανδρακος είχε δηλώσει ότι σε μία εβδομάδα θα εξαφανίσει όλα τα αδέσποτα από την πόλη μας και τα χωριά μας.πολλαπλασιάστηκαν τα αδέσποτα. Θέλω να ενημερώσω την ανύπαρκτη δημοτική αρχή το ότι έχει ο καιρός γυρίσματα ο κόσμος δεν ξεχνά.

  • Το δήλωσε διότι δεν υπολόγιζε στους ψυχοπονιαρηδες.
    Αυτούς ντε που σταματάνε με τζιπακια πενήντα χιλιάδων για να ταισουν σκυλιά, ενώ ανθρώπους όχι.

    Πολίτες να ψηφίζουν αυτούς,
    Πολίτες να διαιωνίζουν καταστάσεις ταιζοντας αδέσποτα δίπλα σε σπίτια άλλων,πολίτες καταστροφείς της ίδιας της πολιτείας.
    Οι επιλογές των πολλών και των “λογικών”, είμαστε εδώ που είμαστε.
    Περαστικά αν και δεν το βλέπω!!!

  • Όπως πεινας εσυ πεινανε κι τα ζώα! Πρόσεχε τι λες κ με τι κακία μπολιαζεις την ψυχή σου, γιατί “κάρμα ιζ ει μπιτς” Και ότι, λες σκέφτεσαι, αισθάνεσαι με έναν μαγικό τρόπο θα σου γυρίσει πισω! Θυμήσου τη νέα χρονιά να γίνεις συναισθανομενος ΑΝΘΡΩΠΟΣ! Κρίμα…!

    • Εσει μπορείς να πουλήσεις το σπίτι σου και να δινεις το μισθό σου για τα αδεσποτα εγώ θέλω τα χρήματα μου να πάνε για σχολεία πανεπιστιμεια νοσοκομεία καθαριότητα εσωτερική ιποδομη της χώρας Και εγώ είμαι φιλόζωος και θελο μέσα στην πολη της Κοζάνης να κυκλοφορούν πρόβατα κατσίκια αγελάδες άλογα Κότες γαϊδούρια έχει αρκετά με δυο πόδια

        • Ε και διλαδη εμείς οι Κοζανίτες δεν ανυκουμε στην Ελλάδα δεν εχουμε,δικαιομα γνώμης ποια είσαι εσει επίδειξη γνωρίζεις καλλα γραμματική σιμώνει ότι είσαι υπεράνω όλων θες να γράψεις κάτι πει του θέματος καλός ιδαλος βουλώστε το

        • Αν θέλετε να απαντήσετε κάτι επη του θέματος καλός η γραμματική είναι για τους τσάμπα εξιπνακιδες που γνωρίζουν γραμματική αλά ξεφιγαν από την πραγματικότητα της ζωής

  • Όπως πεινας εσύ έτσι πεινάει κι αυτό ! Κι έχει την ανάγκη σου διότι υποτίθεται ότι είσαι ανώτερο ον !όπως πατάς εσύ σ αυτή τη Γη κ νομίζεις ότι σου ανήκει ,ανήκει όμως κ σε κεινα! Δεν την έχουμε πάρει προίκα! Σε κοιτάν στα μάτια για ένα κομμάτι ψωμί κ σου προσφέρουν τόση αγάπη! Ναι στις στειρώσεις όχι στις φολες

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.