kozan.gr: Aπό τα χθεσινά 32 νέα κρούσματα κορωνοϊού τα 13 εντοπίστηκαν στο Δήμο Κοζάνης, 18 στο Δήμο Εορδαίας κι 1 στο Δήμο Βοΐου – Που εντοπίζονται στην υπόλοιπη Δ. Μακεδονία

24 Δεκεμβρίου 2020
10:20

 

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Ε.Ο.Δ.Υ., τα επιβεβαιωμένα κρούσματα που βρέθηκαν στην Π.Ε. Κοζάνης την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2020 έχουν ως εξής:

    • Συνολικά βρέθηκαν 32 κρούσματα, εκ των οποίων 13 εντοπίστηκαν στο Δήμο Κοζάνης, 18 στο Δήμο Εορδαίας και 1 στο Δήμο Βοΐου.

Επίσης σύμφωνα με τα στοιχεία του Ε.Ο.Δ.Υ.,

    • στην Π.Ε. Γρεβενών συνολικά βρέθηκαν 5 κρούσματα, εκ των οποίων 4 στο Δήμο Γρεβενών και 1 στο Δήμο Δεσκάτης.

    • στην Π.Ε. Καστοριάς συνολικά βρέθηκαν 3 κρούσματα, εκ των οποίων 2 στο Δήμο Καστοριάς και 1 στο Δήμο Άργους Ορεστικού.

    • στην Π.Ε. Φλώρινας βρέθηκαν 9 κρούσματα στο Δήμο Φλώρινας.

8 σχόλια

  • Να μη ξεχάσετε τώρα που θα μαζευτείτε όλοι για τα γιορτινα τραπέζια (στα μουλωχτά ή όχι) να ξεκαθαρίσετε τα κληρονομικά, μη τρέχετε μετά……………………….

  • Το θέμα έχει καταντήσει τραγελαφικο.
    Η Εορδαία όλες τις μέρες με περισσότερα κρούσματα η πόλη της Κοζάνης ομως αυστηρά μέτρα. Όταν όμως ανακοινώνονται τα κρούσματα λένε η πόλη της Κοζάνης και όχι οι περιοχές τις Κοζάνης. Όλοι νομίζουν πως τα 32 κρούσματα τα έχει η πόλη της Κοζάνης. Παιδιά ας σοβαρευτούμε μετά μην λέτε γιατί κυκλοφορει ο κόσμος αυτό γίνεται γιατί τα περνάμε όλα αυτά δεύτερη φορά ο κόσμος δεν αντέχει άλλο μέσα εσώκλειστος. Και για αυτους που θα πουν ότι δεν νοιάζεσαι ή ότι φταίμε εμείς για αυτό εννοείται ότι έχουμε μερίδιο ευθύνης δεν λέει κανένας το αντίθετο αλλά και τις δύο φορές να κλείσουμε πρώτοι είναι λίγο παράξενο και ενώ τα περάσαμε να γίνεται πάλι το ίδιο κάτι θα είχε αλλάξει και δεν πιστεύω οι πολίτες της Κοζάνης να είναι ανεύθυνοι ή να το θέλουν όλο αυτό. Και έπειτα λέτε για συνωστισμό σε τράπεζες και σούπερ μάρκετ και όλα τα σχετικά είναι φυσιολογικό από τη στιγμή που η απαγόρευση κυκλοφορίας ξεκινάει από τις 6 όλοι τρέχουν να προλάβουν γιατί το περιθώριο είναι μικρό. Απλώς η πόλη της Κοζάνης δεν έπρεπε να κλείσει έπρεπε να επανεξετασθούν όλα τα ενδεχόμενα και να μπουν τοπικά λοκνταουν

  • Σημασία δεν έχει πού είναι τα κρούσματα, σημασία έχει τι έκαναν οι δήθεν “αρμόδιοι” για την ιχνηλάτηση των επαφών και την απομόνωση των κρουσμάτων. Δυόμισι μήνες τώρα κοιτούν τη Γιαρδικιάρογλου …

  • Στις 21 Δεκεμβρίου, όταν ο έλεγχος βρήκε 2 κρούσματα σε 200 δειγματοληψίες, κάποιος μίλησε για 200 κρούσματα στην Εορδαία και κάποιοι τα αμφισβήτησαν, χαρακτηρίζοντάς τα “του καναπέ”.
    Επειδή η πραγματικότητα είναι σκληρή, και πάντα επιβεβαιώνεται, θα παραθέτω για 14 μέρες τα καθημερινά κρούσματα της Εορδαίας και εύχομαι τα 200 να είναι λίγα.
    21 Δεκ 14
    22 Δεκ 11
    23 Δεκ 18

    Καλά Χριστούγεννα!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.