Aπό τα 31 χθεσινά κρούσματα κορωνοϊού στην Π.Ε. Κοζάνης τα 14 καταγράφονται στο Δήμο Εορδαίας, τα 12 στο Δήμο Κοζάνης & 5 στο Δήμο Βοΐου – Που εντοπίζονται τα υπόλοιπα στην Δ. Μακεδονία

26 Δεκεμβρίου 2020
15:26

Aπό τα 31 χθεσινά κρούσματα κορωνοϊού τα 14 καταγράφονται στο Δήμο Εορδαίας, τα 12 στο Δήμο Κοζάνης & 5 στο Δήμο Βοΐου. Που εντοπίζονται τα υπόλοιπα στην Δ. Μακεδονία.

 

Παρασκευή, 25 Δεκέμβριος 2020 ΑΤΟΜΑ
ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 36
Π.Ε. ΓΡΕΒΕΝΩΝ 0
Π.Ε. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 1
Π.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ 31
Π.Ε.ΦΛΩΡΙΝΑΣ 4
ΔΗΜΟΙ ΑΤΟΜΑ
ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ 2
ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ 1
ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ 0
ΒΟΪΟΥ 5
ΓΡΕΒΕΝΩΝ 0
ΔΕΣΚΑΤΗΣ 0
ΕΟΡΔΑΙΑΣ 14
ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 0
ΚΟΖΑΝΗΣ 12
ΝΕΣΤΟΡΙΟΥ 0
ΠΡΕΣΠΩΝ 0
ΣΕΡΒΙΩΝ 0
ΦΛΩΡΙΝΑΣ

 

Πηγή ert.gr

11 σχόλια

  • πάρτε μέτρα στη ΔΕΗ και στο εργοτάξιο της 5

    αρκετά πια

    Και να σοβαρευτούν αυτοί που πηγαινοέρχονται με τα λεωφορεία.

    Μόλις κατεβαίνουν Κοζάνη βάζουν τη μάσκα.

    Μέσα στο λεωφορείο προφανώς δεν την φοράνε.

    μετά σας φταίνε όλα.

      • Το ότι πετάς μια βλακεία έτσι , δείγμα του νοητικου σου επιπεδου και της παιδείας που προφανώς δεν έχεις δεν σε κάνει έξυπνο.

        Γράψε τις βλακείες στο αλλού που προφανώς μπορεί σε κάποιους να αρέσουν.

        Δέχομαι την αντίθετη άποψη μέχρι εκεί που δεν πάει

        Δέχομαι κάθε μορφής προτάσεις και είμαι έτοιμος να ακούσω ακόμη και τις πιο παράλογες.

        Αρκεί να υπάρχουν επιχειρήματα που στοιχειωδώς στέκουν.

        Προφανώς το μα ασχοληθώ με έναν αποβλακωμενο σαν και εσένα είναι σπατάλη φαιάς ουσίας και χρόνου που ούτε τα στοιχειώδη δεν μπορεί να εκφέρει.

        επειδή σε καθημερινή βάση βλέπω τι γίνεται στα εν λόγω το αναφέρω προς κάθε σοβαρό άνθρωπο

        υγ καλα μυαλά

  • Έχω μια απορία και θα τη διατυπώσω καλοπροαίρετα (ειλικρινά το λέω). Διαβάζω τόσο καιρό τα σχόλια.Άλλος λέει ότι φταίνε τα σούπερ μάρκετ, άλλος ότι φταίνε τα παγκάκια στην πλατεία, άλλος οι ελλιπείς αστυνομικοί έλεγχοι κλπ. Η απορία μου, λοιπόν , είναι η εξής:
    Έχετε στοιχεία για όλα αυτά που ισχυρίζεστε ή απλώς αποτελούν εικασίες; Και πριν προλάβετε να απαντήσετε επιπόλαια, προσέξτε για ακόμη μια φορά την ερώτηση. Δεν λέω ότι δεν κάθεται κόσμος στα παγκάκια ή ότι δεν υπάρχει συνωστισμός στα σούπερ μάρκετ ή ότι η αστυνομία κάνει πολλούς ελέγχους. Αυτό που λέω είναι πώς προκύπτει η σχέση αιτίου και αιτιατού, δηλαδή πώς τα ανωτέρω δεδομένα συνεπάγονται την αύξηση των κρουσμάτων; Υπάρχει κάποια ανάλυση εμπεριστατωμένη που να τα συνδέει όλα αυτά;

    • Με τη λογική ότι η διασπορά του ιού ευνοείται στον συνωστισμό και στα ελλειπή μέτρα προστασίας πχ χρήση μάσκας.

      • Ναι, αλλά συνωστισμό και μη λήψη μέτρων έχουμε προφανώς σε πολλές περιπτώσεις. Αυτό που ρωτώ είναι αν στην περίπτωση της Κοζάνης έχει εντοπιστεί κατόπιν ανάλυσης των στοιχείων η πραγματική αιτία του κακού. Είναι όντως τα σούπερ μάρκετ, είναι όντως τα παγκάκια, είναι όντως οι επισκέψεις κατ’ οίκον κλπ;

    • Καλέ μου άνθρωπε, Στα σοβαρά ψάχνεις “κάποια ανάλυση εμπεριστατωμένη” στα σχολια.
      Ηλεκτρονικο καφενείο είναι που ο καθένας, ξέρει δεν ξέρει λέει αυτό που πιστεύει.
      Τουλάχιστον στο καφενείο αν πει και καμιά ξεγυρισμένη Μπούρδα τον κράζουν. Στα σχολια την αμολάει και τελείωσε, και τελείωσε.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.