Κυνηγετικός Σύλλογος Κοζάνης: Δεν επιτρέπεται τελικά, στην Π.Ε. Κοζάνης, η μετακίνηση για την άσκηση θήρας, έως την λήξη της σχετικής Υπουργικής Απόφασης, δηλαδή έως 30 Δεκεμβρίου

26 Δεκεμβρίου 2020
19:01

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Κοζάνης ενημερώνει τα μέλη του, ότι λόγω των έκτακτων μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας που ισχύουν στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης, δεν επιτρέπεται τελικά η μετακίνηση για την άσκηση θήρας έως την λήξη της σχετικής Υπουργικής Απόφασης, δηλαδή έως 30 Δεκεμβρίου.
Σε σημερινή τηλεφωνική επικοινωνία με εκπρόσωπο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κοζάνης υπήρξε η ενημέρωση ότι η άρση απαγόρευσης μετακίνησης των κυνηγών όπως αυτή ορίζεται από την πρόσφατη υπουργική απόφαση δεν ισχύει για τους κυνηγούς της περιφερειακής ενότητας Κοζάνης και μόνο.
Μεγάλη η απογοήτευση του κυνηγετικού κόσμου καθώς δεν προβλέφθηκε στην Υ.Α να γίνει αναφορά στις περιοχές που βρίσκονται σε ειδικό καθεστώς.
Συνεχίζει έτσι να ισχύει έως την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου η παράλογη και απαράδεκτη απαγόρευση που ταλαιπώρησε επί μήνες όλο αυτόν τον κόσμο.
Τετάρτη πρωί λοιπόν, καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα είναι η επόμενη κυνηγετική εξόρμηση.
Με εκτίμηση,
Το ΔΣ του ΚΣ Κοζάνης

13 σχόλια

  • Η ΚΥΑ δεν λέει τίποτα για την περιοχή μας. Από πού προκύπτει ότι απαγορεύεται; Ποιος είναι αυτός που την ερμηνεύει; Με ποια δικαιοδοσία; Οι διευκρινίσεις δίνονται μόνο από το Υπουργείο.

  • Ηταν τοσο δυσκολο!!!! Μετα τις τρεις σειρες που υπήρχαν στο φεκ, για την αρση της απαγορευσης της μετακινησης για το κυνηγι, ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΠΕ ΚΟΖΑΝΗΣ;;;; ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ!!!!

  • Να ζητησετε πισω τα χρηματα για τις ανανεωσεις αδειας οπως επισης να γινουν μειωσεις στα τελη κυκλοφοριας. Ενα χρονο δεν πηγαμε πουθενα

    • Έχετε δυστυχώς απόλυτα δίκιο. Κάνουν πώς τούς νοιάζει πως ενδιαφέρονται για την περιοχή μας αλλά δυστυχώς μας έχουν γράψει στα παλαιότερα των υποδημάτων τους βυθίζοντας την χθες σήμερα και αύριο στην μιζέρια και την απομόνωση της!

      • την περιοχή στην μιζέρια πρώτοι και καλύτεροι την καραδικασαν οι κάτοικοι της.

        Οι χθεσινοι σημαιοφόροι των κομμάτων, της φωτογραφίας με τους εκάστοτε βουλευτές.

        Αυτά προφανώς ξεχάστηκαν με μπλανκο δεν συμφέρουν πλέον.

        Ψηφίζαμε τέτοιους εις γνωσιν μας απαπαπα

        Επειδή μας έκοβαν επιδόματα και διορισμούς

        απαπαπα

        Και μετά όλοι πακέτο στον επόμενο Αντρέα που μοίραζε χρήμα

        Όταν ο λαός αναγνωρίσει τα λάθη του και αλλάξει νοοτροπία τότε θα γίνει κάτι άλλο.

        Η γενιά σας έφαγε για 5 ακόμη.

        η σιωπή είναι το μόνο που μπορείτε να προσφέρετε.

        οι μόνιμοι διαμαρτυρόμενοι που έφαγαν με χρυσά κουτάλια.

  • Θα βαλουμε τον λαγό να κλαιει,τωρα που δεν θα ειναι κρεμασμένος στον καθρεφτη του ντατσουν!!

  • Άλλο και τούτο. Αν πάρουν κάποιοι τα βουνά κινδυνεύει περισσότερο η δημόσια υγεία απ’ το να περιφέρονται οι ίδιοι ασκόπως στα σούπερ – μάρκετ.

    Εκτός αν το επιτελικό κράτος ξέρει κάτι περισσότερο και δεν μας το λέει.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.