kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Διένειμε διαφημιστικά μπουφάν της επιχείρησής του…

29 Δεκεμβρίου 2020
09:26

Διάφορες συζητήσεις και σχόλια προκάλεσε η ενέργεια του Αντιδημάρχου Κοζάνης Ε. Σημανδράκου να διανείμει διαφημιστικά μπουφάν της, νεοσύστατης, επιχείρησής του, στους εργαζόμενους της υπηρεσίας που προΐσταται πολιτικά (Τεχνική Υπηρεσία Δήμου Κοζάνης). Αν είναι σωστός ο αριθμός, που μας είπαν, τουλάχιστον, 40 μπουφάν,  με το λογότυπο της επιχείρησης του, “μοίρασε”, δωρεάν, ο εν λόγω Αντιδήμαρχος. Κάποιοι το χάρηκαν, άλλοι, άλλων υπηρεσιών του δήμου, παραπονέθηκαν, με παράπονα του τύπου: γιατί όχι και σ’ εμάς, ενώ αρκετοί ακόμη, κυρίως συνάδελφοι  του, αιρετοί, κατέκριναν τη συγκεκριμένη ενέργεια.

Η Χύτρα

47 σχόλια

  • Αν μοίρασε μόνο στην Τεχνική Υπηρεσία είναι εντελώς απαράδεκτο. Υπάρχει τόσος κόσμος που ευχαρίστως θα τον διαφήμιζε στις μπεκάτσες.

  • Απαράδεκτο λόγω της θέσης του. Μάλλον ο άνθρωπος δεν έχει καταλάβει πως πρέπει να λειτουργεί. Ευτυχώς δεν έγινε δήμαρχος …..

      • Δεν είναι θέμα κριτικής στα λεφτά του. Ας τα κάνει ότι θέλει. Δεν μπορεί όμως να τα δίνει σε εργαζόμενους του Δήμου και να διαφημίζει την εταιρεία του. Ας τα δώσει να τα φοράνε οι εργαζόμενοι του.

  • Διαφήμιση της επιχείρησης του σε υπαλλήλους Δημοσίου του οποίου προΐσταται . Πρωτάκουστα πράγματα που θίγουν τον θεσμό της Αντιδημαρχίας.

  • Μαλούτα είσαι εκεί ? Θα κάνεις κάτι ή θα τα κάνεις γαργάρα όλα αυτά. Έχεις ευθύνη απέναντι στους υπαλλήλους του Δήμου και στους Δημότες τις πόλεις. Τι είναι αυτά?

  • Ορισμένες αιρετές θέσεις θέλουν ωριμότητα και ευθύνη . Τέτοιες ενέργειες θεωρούνται άνευ ουσίας. Όταν δεν έχεις να δείξει κάτι άλλο για το έργο σου , απλά μοιράζεις μπουφάν είτε για να κάνεις ντόρο είτε για να προσελκύσεις κόσμο για ψήφους . Δήμαρχε εσύ δεν θα κάνεις δώρο πουκάμισα και κουστούμια στους υπάλληλους του Δήμου?

  • Εγώ θέλω φόρμα εργασίας , μπότες για να ντυθώ Αη Βασίλης και αρνί για τις γιορτές . Θα περάσω από την Τεχνική Υπηρεσία να τα παραλάβω?

  • Όπα βρε παιδιά που είναι το κακο.Σας πειράζει που τα φοράνε υπάλληλοι του Δήμου.Καλα έπραξε κανένα το κακο.Και γ αυτούς που θα βιαστούν δεν τους ψήφισα.

    • Δηλαδή αν αύριο έρθει ο Κούλης, Φώφη, ο Βαγγέλας η Novartis και σου δώσουν ένα μπουφάν με το «μαγαζάκι» τους εσύ πρέπει να το φοράς;

  • Από ότι φαίνεται θα είναι το μοναδικό έργο που θα έχει να επιδείξει σαν αντιδήμαρχος το μοίρασμα των μπουφάν …Όσο για τον Μαλουτα δεν υπάρχει εξατμίστηκε

  • Δηλ όταν μια επιχείρηση μοιράζει καπέλα, στιλό, μπρελόκ κάνει κακό;
    Ο αν θρωοος έδωσε διαφημιστικά μπουφάν σε συνεργάτες τους. Αν θέλουν τα φοράν αν θέλουν δεν τα φοράν.

    • Κάτσε ρε φίλε έχεις χάσει την ουσία νομίζω .Σε μια επιχείρηση που μοιράζει καπέλα και άλλα δεν πειράζει . Αν όμως αυτός που έχει την επιχείρηση είναι Δήμαρχος ή Αντιδήμαρχος αυτό πειράζει και μοιράζει τέτοια σε συγκεκριμένους, αυτό πειράζει. Καταλαβαίνεις που πάει αυτό….

    • Δηλαδή μπαίνει ο Υπουργός στο Υπουργείο μοιράζει αυτόγραφα και μπρελόκ και όλα είναι οκ γιατί εντάξει να πούμε δικό του είναι το Υπουργείο

      Είσαι βαθιά μέσα στον 17ο αιώνα με τα καπέλα και τα μπρελόκ σου.

  • Όταν ένας αντιδήμαρχος δημιουργεί συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού με τις επιχειρήσεις του Δήμου του, υπάρχει μείζον ηθικό ζήτημα και πλήρης ασυμβατότητα των ρόλων του.

  • Θα βγει πάλι με καμία ανακοίνωση του τύπου ότι δεν είναι κλπ. Βρε καλά μας κάνει ο άνθρωπος. Βρίσκει και κάνει. Βλέπω τώρα τον ΚΚ να τρέχει να βγάλει και αυτός μπουφάν. Στην τελική τουλάχιστον οι εργαζόμενοι είναι κερδισμένοι. Έχουν από ένα μπουφανακι βρε αδερφέ για το χειμώνα. Φήμες λένε όμως ότι σε λίγο καιρό ετοιμάζεται και η θερινή κολεξιόν με πόλο μπλουζάκια κλπ.

  • ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΛΕΟΣ ΕΙΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΕΠΙΔΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΔΩΡΑ ΣΤΟΥς ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑς ΤΟΥ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΛΙΓΟ.ΜΗΝ ΔΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝΝ ΤΣΕΠΗ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΕΡΝΕΙ ΑΥΤΟΝ ΒΡΗΚΑΤΕ ΝΑ ΒΑΡΑΤΕ.

  • Χολη χολη και ξυδι βγαλατε κια πεσατε πανω του σαν τα ορνεα να τον φατε αμεσως μην κανει ενα βημα.Λες και αυτου που εκπροσωπειτε εδω περα ειναι αγιοι.Αυτος απο την τσεπη του καλα εκανε και εκανε πραξη αγαπης αλλοι περναν ψηφους εκμεταλευομενοι υπηρεσιες με διμηνα και πολλα αλλα κολπακια γιαυτο μουγκα που εκανε δωρα στην υπηρεσια του απο την τσεπη του ξανατονιζω που οι περρισοτεροι εδω ουτε ενα καφε του 1 ευρου δνε ειστε ικανοι να κερασετε οχι απο την οικονομικη σας κατασταση αλλα απο την μιζερια σας.Αντε ζειστε στην μιζερια σας και αστε υσηχο τον σημανδρακο!!!

    • Βρε τετραπερατε δεν καταλαβαινεις οτι αυτο περαν ολων των πολυ σωστων που θετουν οι αλλοι ειναι και αθεμιτος ανταγωνισμος γιατι πηγαινει και διαθετει ενα διαφημιστικο προιον σε συγκεκριμενο εργασιακο χωρο που ειναι ο πολιτικος προισταμενος. εχουν αυτη τη δυνατοτητα αλλες επ[ιχειρησεις με συναφες αντικειμενο με την δικη του να μπαινουν σε αυτη την υπηρεσια και να μοιρασουν μπουφαν; αντε σοβαρεψου λιγο και δες ποσο γκαφα ειναι αυτο που εκανε

      • Εσυ μιλας για αθεμιτο ανταγωνισμο αυτη ειναι η δικαιολογια σου.τα προηγουμενα χρονια οταν αλλοι υποψιφιοι βαζαν αβερτα μεσα στα διμηνα οχταμηνα προεκλογικα για ψηφους δεν και εβγαινες να πεις για αθεμητο και ανηθικο ανταγωνισμο που εκμεταλευοντουσαν τις ηδιες τις υπηρεσιες και εχεις να μας πεις τωρα τι γυρμα κανα πλευρο καλυτερα .Πολυ καλα εκανε και το εκανε απο την τσεπη του.

  • Έγινε και αυτό: Δημόσιοι Υπάλληλοι να διαφημίζουν την Ιδιωτική Επιχείρηση του αιρετού πολιτικού τους προϊσταμένου. Μόνο στον Δήμο Κοζάνης μπορούσε να συμβεί.

  • Γιατί και έναν καφέ με τυρόπιτα αν τους κερνούσε είναι κακό; Εφόσον δεν τους επιβάλει να το φοράνε σε ώρες εργασίας.
    Μακάρι να βγάλει και άλλα να πάρουμε όλοι.

  • Δεν επεβαλλε κανεις στους εργαζομενους να φορουν τα δωρεαν μπουφαν. Το αν εχουν τα μπουφαν σημα μιας ιδιωτικης επειχειρησης αυτο δεν εχει καμια σημασια. Μακαρι να προεβαιναν ολοι σε δωρα σε συνανθρωπους τους.

  • Μια επιχείρηση τα μοιράζει στην πελατεία της. Οι Δημοτικοί Υπάλληλοι ΔΕΝ είναι πελατεία! Άμα θέλει ο Σημανδράκος να τα μοιράζει απ’ την επιχείρησή του, όχι στην Τεχνική Υπηρεσία.

  • Έχω μια επιχείρηση με τεχνολογικό εξοπλισμό. Μπορώ να δώσω παντελόνια με το logo της επιχείρησης μου στους υπαλλήλους της καθαριότητας; Θα μπορούσα να διαφημιστώ κι εγώ; Ενημερωτικά, είμαι δημότης της πόλης, δεν χρωστάω στο Δήμο και αγαπάω την Πόλη μου.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.