Οι “επιτυχίες” της κυβέρνησης Μητσοτάκη!!! (του Ρούλη Κοκελίδη)

28 Δεκεμβρίου 2020
11:08

Στο ΒLOOMBERG το κορυφαίο πρακτορείο ειδήσεων η Ελλάδα βρίσκεται στην 1η θέση μεταξύ των 53 ανεπτυγμένων χωρών από πλευράς αρνητικής εξέλιξης της πανδημίας παγκοσμίως!!! Επισημαίνει το διεθνές πρακτορείο αν αποτελεσματικά μέτρα για την πανδημία, για την οικονομία.

Η χώρα μας είναι επίσης πρώτη σε απώλεια εισοδήματος στις μικρές επιχειρήσεις και στον κόσμο της εργασίας!!! Λάθη, παλινωδίες, ανεπάρκειες, ψευδείς ειδήσεις έχουν δημιουργήσει μια προβληματική και νοσηρή κατάσταση στην δεξιά διακυβέρνηση. Μέσα σε αυτήν την δραματική κατάσταση που βιώνει η κοινωνία, η κυβέρνηση της ΝΔ, χωρίς καμία διαφάνεια και διάλογο, προσπαθεί να καλύψει την ανικανότητα’ της με μια πρωτόγνωρη, άγρια προπαγάνδα που θυμίζει σκοτεινές εποχές. Στο πλαίσιο αυτό η δεξιά οργανώνει ένα ουσιαστικά ΑΥΤΑΡΧΙΚΌ κράτος βασισμένο στην σκληρή αστυνόμευση και την άγρια καταστολή. Χρησιμοποιεί την πανδημία, την καραντίνα για πολιτικούς σκοπούς.

Οκτώ ολόκληρους μήνες η εγκληματική αδιαφορία για ουσιαστική ενίσχυση του ΕΣΎ και τής οικονομίας ανέδειξε τον ακραίο νεοφιλελευθερισμο’ της δεξιάς. Η σημερινή εξουσία κινητοποιείται σε όλα τα επίπεδα για να εξυπηρετήσει τους πολιτικούς της φίλους σε βάρος της κοινωνίας και του δημοσίου συμφέροντος.

ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ “ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ” ΤΗΣ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗΣ ΜΗΤΣΟΤΆΚΗ….

4 σχόλια

  • ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ Κ.ΚΟΚΕΛΙΔΗ.ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ ΠΑΣΟΚ, ΣΤΗ Δ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΔΕΝ ΦΤΙΑΞΑΤΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΚΛΙΝΗ Μ.Ε.Θ.ΟΥΤΕ ΙΔΡΥΣΑΤΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ Δ.Μ.ΝΕΑ ΚΛΙΝΙΚΗ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ Ο Κ.ΧΙΩΤΙΔΗΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΜΕΘ ΣΤΟ ΜΑΜΑΤΣΕΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ Ο Κ.ΓΚΑΝΑΤΣΙΟΣ.ΠΑΝΤΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Η ΚΕΝΤΡΙΚΟΙ ΕΞΟΥΣΙΑ.ΦΤΑΙΝΕ ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΒΑΘΜΟ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ: ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ,ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ κλπ.

  • ευχαριστουμε τον ρουλη για την συνεισφορα του στην καταδειξη της ανοησίας της αντιπαλης παραταξης.. χρονια πολλα να εισαι παντα καλα και ενεργος στην πολιτικη.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.