Δήμος Εορδαίας: Υπογραφή της περίληψης διακήρυξης του διαγωνισμού για το έργο: «ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΝΕΟΥ ΚΟΜΑΝΟΥ»

28 Δεκεμβρίου 2020
12:44

Την περίληψη διακήρυξης του διαγωνισμού για το έργο : «ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΝΕΟΥ ΚΟΜΑΝΟΥ», προϋπολογισμού 2.123.000,00 ευρώ (με Φ.Π.Α.), υπέγραψε σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς. Η διακήρυξη δημοσιεύθηκε στον ειδικό χώρο «Ηλεκτρονικοί Διαγωνισμοί» της πύλης www.promitheus.gov.gr, καθώς και στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Εορδαίας (www.ptolemaida.gr ).

Το συγκεκριμένο έργο έχει ως αντικείμενο την κατασκευή των εργασιών του δικτύου ακαθάρτων στο εγκεκριμένο πολεοδομικό σχέδιο του νέου οικισμού Κομάνου, το οποίο θα κατασκευασθεί από σωλήνες PVC σειράς 41, διαφόρων διατομών με κατασκευή των φρεατίων επίσκεψης και των φρεατίων των οικοπέδων.

Η συνολική προθεσμία εκτέλεσης του έργου, ορίζεται σε δώδεκα (12) μήνες από την ημέρα κοινοποίησης του ορισμού επιβλεπόντων μηχανικών από την διευθύνουσα υπηρεσία και η χρηματοδότηση του θα γίνει από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων 2019 ΣΑΕΠ 041.

Τέλος να σημειωθεί ότι ως ημερομηνία και ώρα λήξης της προθεσμίας υποβολής των προσφορών ορίζεται η 20-01-2021, ημέρα Τετάρτη και ώρα 14.00 μ.μ., ενώ ως ημερομηνία και ώρα ηλεκτρονικής αποσφράγισης των προσφορών η 26-01-2021, ημέρα Τρίτη και ώρα 10.00 π.μ. .

6 σχόλια

  • Μεχρι το 2035 ισως χτιστουν τα πρωτα σπιτια σε νεο κομανο και μαυροπηγη. Δημαρχε η ποντοκωμη χτιζει αν δεν το χεις καταλαβει

        • Γιατί; Ο ίδιος ο δήμαρχος κάνει τις μελέτες και καθυστερεί κατά τη γνώμη σου; Κάνε αναφορά στις υπηρεσίες. Έχουν ονοματεπώνυμα…

          • Αα τωρα πηγαμε στις υπηρεσιες. Μεχρι πριν ηταν η νομοθεσια και τα δικτυα. Αποφασισε τι φταιει και τα ξαναλεμε ξερολα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.