kozan.gr: Βρέθηκα αντιμέτωπος με το θάνατο όμως βγήκα νικητής έχοντας ως όπλα μου την Πίστη, την Υπομονή και τη Δύναμη – To ΔΥΝΑΤΟ ευχαριστήριο μήνυμα ενός συμπατριώτη μας από την Άρδασσα Εορδαίας

29 Δεκεμβρίου 2020
14:45
Ένας χρόνος φτάνει στο τέλος, ένας χρόνος που ξεκίνησε με το χειρότερο τρόπο. 1/1/2020 σκοτώνεται ο ξάδερφος μου και φίλος, στη συνέχεια προκύπτει η πανδημία και έπειτα ένα βαρύ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ από έντονο στρες. Βρέθηκα αντιμέτωπος με το θάνατο όμως βγήκα νικητής έχοντας ως όπλα μου την Πίστη, την Υπομονή και τη Δύναμη.Ο Γολγοθάς αυτός ήταν δύσκολος για εμένα αλλά δεν τον ανέβηκα μόνος μου, είχα ανθρώπους που αγωνίστηκαν και αυτοί μαζί μου. Θέλω να ευχαριστήσω τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας, του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης καθώς και του Νοσοκομείου Καβάλας που μου χάρισαν τη ΖΩΗ. Τέλος,θέλω επίσης να ευχαριστήσω από καρδιάς τη Βουλευτή Παρασκευή Βίκυ Βρυζίδου, που ήταν δίπλα μου από την πρώτη στιγμή,τον Νονό και την Νονά μου που με στήσανε στα πόδια μου,τους γονείς μου,τα αδέρφια μου, τους συγγενείς και φίλους που χωρίς την στήριξή τους δεν θα μπορούσα να τα καταφέρω.
Υ.Γ: Η υπομονή είναι πικρή, αλλά ο καρπός της είναι γλυκός! Καλές Γιορτές με Υγεία.
Ioρδάνης Τσαγκαλίδης

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.