Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Κοζάνης: “Να λυθεί άμεσα το θέμα με το επίδομα θέρμανσης για τα καυσόξυλα σε χωριά του δήμου μας”

29 Δεκεμβρίου 2020
18:50
Κανένα σχόλιο

 

Με βάση το νόμο 4756/2020 από φέτος προβλέπεται χορήγηση επιδόματος θέρμανσης στους καταναλωτές όλων των ειδών καυσίμων θέρμανσης μεταξύ αυτών στα καυσόξυλα, πέλετ κ.α.

Όμως σε οικισμούς όπως του Ελλησπόντου και του Δημητρίου Υψηλάντη το ηλεκτρονικό σύστημα υποβολής δεν επιτρέπει τους δικαιούχους να υποβάλουν την αίτηση επειδή ο ταχυδρομικός κώδικας συμπίπτει με αυτόν της πόλης της Κοζάνης με αποτέλεσμα να μην μπορούν να υποβάλουν την αίτηση.

Σε μια περίοδο που το εισόδημα των εργατικών -λαϊκών νοικοκυριών πλήττεται από την κυβερνητική πολιτική, η πολιτική της απελευθέρωσης – απολιγνιτοποίησης εξαθλιώνει τους εργαζόμενους και το λαό της περιοχής θεωρούμε ότι θα πρέπει άμεσα και αποφασιστικά να λυθεί το ζήτημα γιατί στερεί από τους κατοίκους των συγκεκριμένων οικισμών έστω και αυτήν την ανακούφιση . Καλούμε τη δημοτική αρχή να προβεί σε όλες τι απαραίτητες ενέργειες και να πιέσει ώστε να λυθεί το πρόβλημα και να μην αφήσει τους δημότες των χωριών αυτών να μπλέξουν σε γραφειοκρατικά γρανάζια που θα καθυστερήσουν την καταβολή του επιδόματος.

Για τη Λαϊκή Συσπείρωση

Στολτίδης Νόντας

Δημαράκη Δώρα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.