Νομαρχιακή Επιτροπή KINAΛ Κοζάνης: “Ως εδώ κύριοι της Κυβέρνησης – Ταχύτερα τα εμβόλια στην Π.Ε. Κοζάνης”

29 Δεκεμβρίου 2020
22:46

 

 

Η παράταση του ολικού lockdown για την Κοζάνη, την Εορδαία και το Βόιο προσθέτει ακόμα ένα κρίκο στην αλυσίδα με την οποία η κυβέρνηση έχει αλυσοδέσει την περιοχή μας. 

Η ΠΕ Κοζάνης έχει φαίνεται επιλεγεί από την κυβέρνηση για το ρόλο του πειραματόζωου, πρώτα με τη βίαιη απολιγνιτοποίηση και τους τελευταίους μήνες με την πανδημία. 

Πουθενά αλλού στη χώρα δεν εφαρμόστηκαν τα μέτρα που εφαρμόζονται εδώ, ακόμα και σε περιοχές που είχαν μεγαλύτερο επιδημιολογικό φορτίο σε σύγκριση με την ΠΕ Κοζάνης. 

Αρνήθηκαν την πρόταση μας για τη διενέργεια μαζικών τεστ και τώρα για να αποφύγουν τα χειρότερα ανακοινώνουν διαρκώς μέτρα, μέτρα, μέτρα… όχι όμως αυτά που πρέπει. 

-Κανένα μέτρο δεν αφορά τη στήριξη της τοπικής οικονομίας μετά από 11 βδομάδας lockdown 

-Καμία στοχευμένη ενέργεια δε γίνεται για να σταματήσει η εξάπλωση της πανδημίας 

-Καμία παρέμβαση από τους κυβερνητικούς βουλευτές που συμπεριφέρονται ως μουσαφίρηδες 

Εμείς στο Κίνημα Αλλαγής, θεωρούμε αυτονόητο ότι τα γνωστά μέτρα οικονομικής στήριξης που ισχύουν για όλη τη χώρα είναι εντελώς ανεπαρκή για την περιοχή και θα επανέλθουμε άμεσα με ολοκληρωμένη πρόταση. 

Σήμερα παίρνουμε την πρωτοβουλία μιας καθαρής πρότασης προς την κυβέρνηση και καλούμε όλους τους φορείς και την τοπική μας κοινωνία να την αγκαλιάσουν. 

Στην ΠΕ Κοζάνης επιβάλλεται να προωθηθούν πολύ περισσότερα εμβόλια από όσα αναλογούν στον πληθυσμό μας και για την ακρίβεια τουλάχιστον τριπλάσια όσων μας αναλογούν

Με μια τέτοια κίνηση η πραγματική μας οικονομία θα πάρει πίσω ένα μεγάλο μέρος του χρόνου που στερήθηκε με ευθύνη της κυβέρνησης. 

Εδώ που έφτασαν τα πράγματα στον τόπο μας ένα μήνυμα πρέπει να στείλουμε όλοι μαζί. 

Αν ούτε αυτό το ελάχιστο δεν μπορούν να κάνουν για την πιο δοκιμαζόμενη περιοχή της χώρας  οι κύριοι της κυβέρνησης και όσοι την εκπροσωπούν είναι πολύ κατώτεροι των περιστάσεων. 

Ως εδώ κύριοι της Κυβέρνησης 

Νομαρχιακή Επιτροπή Κοζάνης

10 σχόλια

  • Σωστά
    Νάρθει και εδώ μια κούτα να την υποδεχτούμε με τιμές … αρχηγού κράτους (γιὰ να θυμηθούμε και αυτοὺς που χλευάζουν την υποδοχὴ του Αγίου Φωτὸς αλλά αγάλλονται γιὰ την διαδικασία… υποδοχής του «ιερού» εμβολίου).

    • Όταν μια περιοχή (όπως η Κοζάνη) είναι στοχοποιημενη, οτιδήποτε και να λέτε, πάει στον βρόντο. Δεν είμαστε στο κόκκινο, στο μαύρο είμαστε, από κυβέρνηση και τοπικούς “άρχοντες”. Μη σας κάνει καθόλου εντύπωση αν εδώ έρθουν τελευταία τα εμβόλια.

  • Τώρα το θέμα είναι το εμβόλιο ή ότι τα μέτρα, τα οποία συνεχώς σκληραινουν, δεν αποδίδουν και πρέπει να αλλάξουμε ροτα ;

  • το ΚΙΝΑΛ συνεχίζει και υπάρχει μόνο λόγω των καταστάσεων.
    Η αρχηγός δεν μπορεί να διαχειριστεί το κόμμα.
    Μόνο η επιστροφή του ΠΑΣΟΚ με έναν κεντρώο χαρακτήρα θα ξανακάνει αυτήν την παράταξη κόμμα εξουσίας.
    Με τον κεντρώο χαρακτήρα και θα αφήσει αυτούς που δεν χρειάζεται στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και θα φέρει πίσω πολλούς που μετανάστευσαν εκλογικά στην ΝΔ.

  • Οι υπεύθυνοι ,κυβέρνηση,περιφέρεια κλπ προσπερνούν σαν να μην τους αφορά το θεμα της μη απόδοσης των μέτρων
    Εκείνοι δεν πρέπει να δώσουν λόγο για την ανικανότητα τους να μην μπορούν να ελέγξουν το προβλημημα της περιοχής;

  • Για κατσε ρε κιναλ για να καταλαβουμε….Τη μια μας λες οτι εχουμε εξαπλωση της πανδημιας(μολις 4 κρουσματα ανα μερα στο δημο κοζανης),μετα μας λες οτι υπαρχουν ΠΕ με περισδοτερα κρουσματα χωρις ομως τετοια μετρα και τελος ζητας ποι πολλα εμβολια.Δηλαδη μας λες οτι ή θα βρεξει ή καλο καιρο θα κανει.Τι σου ειναι η τεχνη της πολιτικης…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.