kozan.gr: Α. Δερμιτζάκης για τη δήλωση του Περιφερειάρχη Γ. Κασαπίδη για το εμβόλιο: “Δε μου είχε αναφέρει ότι είναι αλλεργικός (στις μέλισσες) όταν είχε κάποιο πρόβλημα και χρειάστηκε τη γενική αναισθησία” (Βίντεο)

30 Δεκεμβρίου 2020
21:50

Μιλώντας, στο σημερινό (30/12), βραδινό, δελτίο ειδήσεων του FLASH,  για τους επερχόμενους εμβολιασμούς κατά του κορωνοϊού, ο Δημοτικός Σύμβουλος, Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Κοζάνης, Γενικός Αρχίατρος/Aναισθησιολόγος/Γιατρός εργασίας, κ. Aθανάσιος Δερμιτζάκης αναφέρθηκε και στην πρόσφατη δήλωση του Περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας Γιώργου Κασαπίδη και στ’ ότι δεν θα κάνει το εμβόλιο λόγω του ότι είναι αλλεργικός στις μέλισσες (δείτε εδώ τη δήλωση του Περιφερειάρχη, που είχε παρουσιάσει το kozan.gr). Ο κ. Δερμιτζάκης ανέφερε  πως όταν χρειάστηκε να κάνει γενική αναισθησία, στον Περιφερειάρχη, για κάποιο πρόβλημα που είχε ο τελευταίος, δεν του ανέφερε ποτέ ότι είχε αλλεργία στις μέλισσες. Δείτε ακριβώς τι είπε ο Α. Δερμιτζάκης:

 

59 σχόλια

  • Ο επικεφαλής σου:
    Απενταξε την πλατεία Λασσάνη
    Απενταξε την ηλιαχτίδα

    Δεν ενεταξε κανένας νέο έργο.

    Για αυτά θα μας γράψεις μιαν αραδα;

    Για τη δημοπρασία χιλιαδων στρεμμάτων που υπογράφηκε την 29/12/2020 θα μας γράψεις κάτι;

    Για τοην τοπική Κοινότητα και τα φωτοβολταϊκά των επωνύμων και αιρετών θα τα πούμε αύριο.

  • Σιγουρα του ειχε ζητήσει να μπει υποψηφιος σύμβουλος μαζι του και τον απεριψε και το κραταει μανιάτικο. Μάλλον αποδεικνυεται οτι καλα έπραξε ο Κασαπίδης
    !!

    • Μάλλον είσαι στο.. παρεάκι του!!! Ρώτα τον “πνευματικό”.. σου!!!
      Ο πραγματικός φίλος θα σου πει την αλήθεια…ο “ανώνυμος” φίλος θα σε… ευλογήσει!!
      Δεν ρώταγες…

  • Την έννοια “ιατρικό απόρρητο” την έχει ακούσει;
    Άσχετα από το ποιο είναι το άτομο στο οποίο αναφέρεται, επώνυμος ή μη, εκτιμώ ότι είναι τεράστιο λάθος

  • αν εβγαινε ο Καρυπιδης και τα ελεγε αυτα ολα θα μιλαγατε για ψεκασμενους και θα ξεσηκωνοσασταν τωρα που ο Γιωργης των διοδιων και των κηπακων με τις κοτουλες…ειπε ενα ξερο ειμαι αλλεργικος δεν θα το κανω.. το χαψατε ολοι γαργαρα … και δεν τρεχει τιποτα ετσι?
    Λοιπον…αν ειναι αλλεργικος οντως και δεν ειναι αλλη μια μπαρουφα για να αποφυγει τον εμβολιασμο… εγω τον προκαλω να αναρτησει επισημη γνωματευση στο διαδικτυο που να το πιστοποιει γιατρος την αλλεργια που λεει οτι εχει , διαφορετικα δεν πιστευουμε τιποτα.

    • Δεν υπάρχει τέτοια πιστοποίηση… Και αν υπάρχει δεν αποτελεί αντενδειξη εμβολιασμού.. Ο σταθεροποιητης του εμβολίου,όπως σε πολλά φάρμακα (εν προκειμένω) η
      Πολυ-αιθυλενο γλυκολη ίσως ενοχοποιειται για ενδεχόμενη αλλεργική αντίδραση.. Τούτου δοθεντος άρα δεν πρέπει να κάνουμε αξονική η μαγνητική τομογραφία με σκιαστικο… Καλή χρονιά.

  • Είσαι ανημερωτος.. Μάθε πρώτα τι εστι GDPR!!!
    Βγάλε την μάσκα πρώτα… έκτός και αν είσαι αρνητης μάσκας και εμβολίου.. όπως και ο Προκαθημενος!!!
    Ο ίδιος έπραξε στο λάθος της κοινοποίησης..

  • ΚΑΙ ΕΣΥ ΓΙΑΤΡΕ ΕΠΕΙΔΗ ΗΣΟΥΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ, ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΣ ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΣΟΥ, ΣΕ ΕΝΝΙΑ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ. ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ; ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΣ;
    Ή ΜΗΠΩΣ ΠΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΜΙΑ ΞΑΦΝΙΚΗ ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ;
    ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥ
    ΗΘΟΣ…
    ΛΟΓΟΣ…
    ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ….
    ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ….

  • Ο καθένας μας αν το θέλει μπορεί να κοινοποιήσει προσωπικά του δεδομένα, η απαγόρευση κοινοποίησης προσωπικών δεδομένων και ιατρικού απορρήτου είναι προς τρίτους. Με απλά λόγια ο Κασαπίδης για τον εαυτό του μπορεί να κοινοποιήσει ότι θέλει. Όμως εσύ που είσαι τρίτος απαγορεύεται να κοινοποιήσεις οτιδήποτε αφορά τον Κασαπίδη. Τόσο απλά και θα έπρεπε στοιχειωδώς να το ξέρεις.

    • Άλλος του γραφείου τύπου.

      Σκούντα τον διπλανό σου και γράψτε κάτι άλλο.

      Καρφώνεστε.

      Θέλει τέχνη η προπαγάνδα και ο αφέντης σας έβαλε άτομα των ίδιων ικανοτήτων με αυτόν.

      Οπότε…κλαφτα

  • Δεν γνωρίζετε ως γιατρός ότι οι αλλεργίες μπορούν να εμφανιστούν οποιαδήποτε στιγμή; Μπορεί στο παρελθόν να με είχαν τσιμπήσει μέλισσες και να μην είχα εμφανίσει αλλεργία και σε ένα επόμενο τσίμπημα να εμφανίσω; Τι νόημα έχει η δήλωση σας;

  • Παρακολουθώντας το βίντεο, είδα τον κ. Δερμιτζάκη να αποκαλεί άπειρες φορές τον Κασαπίδη, ο φίλος μου ο Γιώργος. Που να μην ήταν και φίλος δηλαδή. Πάντως κ. Δερμιτζάκη δεν έχετε ιδέα περί ιατρικού απορρήτου. Επιπλέον την αλλεργία μπορεί να την ανακάλυψε αργότερα, το έχετε σκεφτεί; Υπήρχε σκοπιμότητα σε αυτή την τοποθέτησή σας.

  • Κύριε Δερμιτζάκη ως ιατρός εκ πρωτης κρίνεται πως ο κος Κασαπίδης δεν έχει πρόβλημα εμβολιασμού σε σχέση με την αλλεργία που δήλωσε.
    Γιώργο βγες και πες ξεκάθαρα.
    Η καλύτερη απάντηση βεβαια θα ήταν εχω ενα θεμα αλλεργίας αν οι γιατροί μου το επιτρεψουν θα ειμαι ο πρώτος που θα το κάνω.
    Αλλως θα πρέπει να είσαι ο πρωτος που θα εμβολιασθεί.

    • Κοκολτς=Νίκος, δηλαδή !

      Κύριε Δερμιτζάκη, το Καλή Χρονιά φτάνει. Δεν χρειάζεται τόση ευαισθησία να απαντάς στο καθένα, που τον προβληματίζεις χρονιάρες μέρες, με κάτι επουσιώδες !!!

  • Το μεμπτο, που αφορα το ιατρικό απόρρητο στη συγκεκριμένη περίπτωση Κε Δερμιτζακη, είναι η δημόσια αναφορά σας(και όχι από τον Κο Κασαπιδη) σε παροχή υπηρεσίας υγειας(χορηγηση γενικης αναισθησίας από εσάς προς αυτόν) . Όχι το θέμα της υποτιθέμενης αλλεργίας, γιατί το έχει ήδη δημοσιοποιησει ο ίδιος. Λίγη περισσότερη προσοχή την επόμενη φορά.

    • Αγαπητέ Κε ή Κα… μάλλον δεν γνωρίζεται το θέμα της “αστικής ευθύνης” στην άσκηση της Ιατρικής και δεί, της Αναισθησιολογίας.. Όταν ενημερωθείτε.. τα λέμε χωρίς… Μάσκα!!

      • Φυσικά και γνωρίζω καθότι ιατρός χειρουργικής ειδικότητας. Περισσότερη προσοχή στις δημόσιες δηλώσεις που αφορούν νυν ή πρωην ασθενείς

        • Μάλλον δεν γνωρίζεις καλά το θέμα της “αστικής ευθύνης” Κε ή Κα της Χειρουργικής.. “ειδικότητας”.. Ίσως δεν πήγες ποτέ όπως άλλοι “συνάδελφοι” σου σε θέση κατηγορούμενου για ιατρική αμέλεια.. Θα το μάθεις και θα το γευτείς… Προεγχειρητικη αξιολόγηση έχεις κάνει ποτέ…νεοσσέ!!

  • ΔΕΝ ΠΕΡΊΜΕΝΑ ΑΠΌ ΈΝΑΝ ΓΙΑΤΡΌ ΝΑ ΜΙΛΆ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΆ ΔΕΔΟΜΈΝΑ ΔΗΜΟΣΊΟΥ ΠΡΟΣΏΠΟΥ ΔΗΜΌΣΙΑ. ΕΓΏ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΈΚΑΝΑ ΠΟΤΕ.ΔΕΝ ΜΕ ΒΡΊΣΚΟΥΝ ΣΎΜΦΩΝΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ.

  • Για την αλλεργία στις μέλισσες μιλησε, όχι για το γεγονός πως χειρουργηθηκε κάποτε υπό γενική αναισθησια και είχε ως αναισθησιολογο τον κύριο Δερμιτζακη. Δύο διαφορετικά πράγματα!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.