kozan.gr: Σύσκεψη, εκπροσώπων τοπικών φορέων, δημάρχων (Κοζάνης, Εορδαίας, Βοΐου) & βουλευτών, στις 12 το μεσημέρι, του Σαββάτου, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Π.Σ. Δ. Μακεδονίας στο κτήριο της Π.Ε. Κοζάνης – Θέμα συζήτησης η αντιμετώπιση των επιπτώσεων της πανδημίας στην τοπική οικονομία κι η λήψη κοινών πρωτοβουλιών

31 Δεκεμβρίου 2020
16:39

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, που παρουσιάζει τη συγκεκριμένη εξέλιξη, σύσκεψη εκπροσώπων τοπικών φορέων (τρεις πρόεδροι εμπορικών συλλόγων_, δημάρχων (Κοζάνης, Εορδαίας, Βοΐου),  βουλευτών & εκπροσώπων της Περιφέρειας, έχει προγραμματιστεί για τις 12 το μεσημέρι, του Σαββάτου, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Π.Σ. Δ. Μακεδονίας στο κτήριο της Π.Ε. Κοζάνης. Θέμα συζήτησης η αντιμετώπιση των επιπτώσεων της πανδημίας στην τοπική οικονομία κι η λήψη κοινών πρωτοβουλιών/δράσεων. Αν κι η σύσκεψη έχει προγραμματιστεί να γίνει δια ζώσης υπάρχουν και “φωνές” που ζητούν να πραγματοποιηθεί διαδικτυακά, μέσω τηλεδιάσκεψης, καθώς ο αριθμός των συμμετεχόντων, ενδέχεται να ξεπεράσει τον επιτρεπόμενο.

kozan.gr

9 σχόλια

  • Θα σας πετάξουν τα ψίχουλα για να ξαναψηφίσετε τον Μωυση μητσοτάκη.Αυτοδυναμία και στις επόμενες εκλογές ο ηγέτης.

    • Καλώς τον είπα και εγώ σήμερα δεν θα γράψει ο Μωυσής. Πιστός στην γραμμή αλλά το αποτέλεσμα τζίφος. και στις επόμενες σταθερά τον Μωυσή Μητσοτάκη, περαστικά σας.

  • Κυρίως οι βουλευτές, όχι ότι οι υπόλοιποι είναι καλύτεροι, θα απαιτήσουν από την Αθήνα. Αυτοί οι τέσσερις κάθονται σούζα ιδίως τώρα που κυκλοφορεί η φήμη για ανασχηματισμο δεν πρόκειται να απαιτησουν τίποτα εντελώς .

  • Μην μιλάτε για βουλευτές ζητήσαμε την βοήθεια από μια βουλευτή και όταν πηγαν στο υπουργείο να συναντηθούν με τον Βορίδη δεν την ήξερε κανείς περιμένετε να έχουν άποψη και επιρροή ..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.