Που εντοπίζονται τα κρούσματα κορωνοϊού της Πέμπτης 31/12 και της Παρασκευής 1/1 στην Π.Ε. Κοζάνης και που τα υπόλοιπα στην Δ. Μακεδονία

2 Ιανουαρίου 2021
19:04

Η Συντονιστική Επιτροπή Ενημέρωσης της Π.Ε. Κοζάνης για την πανδημία COVID-19, στα πλαίσια της ενημέρωσης των πολιτών αναφέρει τα παρακάτω:

  1. Κρούσματα Πέμπτης 31ης  Δεκεμβρίου 2020

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Ε.Ο.Δ.Υ., τα επιβεβαιωμένα κρούσματα που βρέθηκαν στην Π.Ε. Κοζάνης την Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2020 έχουν ως εξής:

  • Συνολικά βρέθηκαν 41 κρούσματα, εκ των οποίων 8 εντοπίστηκαν στο Δήμο Κοζάνης, 18 στο Δήμο Εορδαίας και 15 στο Δήμο Βοΐου.

Επίσης σύμφωνα με τα στοιχεία του Ε.Ο.Δ.Υ.,

  • στην Π.Ε. Γρεβενών βρέθηκε 1 κρούσμα στο Δήμο Γρεβενών.
  • στην Π.Ε. Καστοριάς βρέθηκαν 2 κρούσματα στο Δήμο Καστοριάς.
  • στην Π.Ε. Φλώρινας συνολικά βρέθηκαν 11 κρούσματα, εκ των οποίων 6 στο Δήμο Φλώρινας και 5 στο Δήμο Αμυνταίου.

 

 

  1. Κρούσματα Παρασκευής 1ης  Ιανουαρίου 2021

Σύμφωνα με τα στο τα στοιχεία του Ε.Ο.Δ.Υ., τα επιβεβαιωμένα κρούσματα που βρέθηκαν στην Π.Ε. Κοζάνης την Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2021 έχουν ως εξής:

  • Συνολικά βρέθηκαν 31 κρούσματα, εκ των οποίων 12 εντοπίστηκαν στο Δήμο Κοζάνης, 18 στο Δήμο Εορδαίας και 1 στο Δήμο Σερβίων.

Επίσης σύμφωνα με τα στοιχεία του Ε.Ο.Δ.Υ.,

  • στην Π.Ε. Φλώρινας συνολικά βρέθηκαν 13 κρούσματα, εκ των οποίων 5 στο Δήμο Φλώρινας και 8 στο Δήμο Αμυνταίου.

 

6 σχόλια

  • Ο Κασαπίδης κι ο Μαλούτας θα κάνουν τίποτα να έχουμε προτεραιότητα στα εμβόλια; Η κατάσταση είναι δραματική μετά από 3 μήνες κλείσιμο.

  • ωραια ρε παιδια, καλα τα κρούσματα που ανακοινώνονται. αλλα να μαθουμε και ποσα τεστ εγιναν και πού εγιναν; (θελω να μαθω δηλ αν ειναι αντιπροσωπευτικα του πληθυσμου ή πηγαν σε ενα χωριο ή σε εναν δρομο και καναν τεστ σε οποιον είχε την ευγενη διαθεση. πολύ αντιπροσωπευτικοτητα, τί να πω!

  • Αν πραγματι οι καταστηματαρχες θελουν ν`ανοιξουν συντομα θα πρεπει να πιεσουν τις υπηρεσιες ωστε να ελεγχουν συνεχεια τους ” μονιμους” της πλατειας,των παγκακιων,της οδου Ιπποκρατους και της τραπεζας.Αυτοι μιλουν με ολους τους περαστικους χωρις μασκα με το τσιγαρο η τον καφε στο χερι και πιθανον να ειναι φορεις του ιου.Διωξτε τους για να σωθουμε.

  • Αναρωτιέμαι που δεν έχουν αντιληφθεί οι αρμόδιοι πως δεν υπάρχει καμία εμπιστοσύνη από τους πολίτες προς τις ανακοινώσεις του ΕΟΔΥ!
    Αυτό θα μπορούσε να αποκατασταθεί με αναστολή του ιατρικού απορρήτου, την στιγμή που έχει επιβληθεί αναστολή των ελευθεριών μας και της ύπαρξής μας…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.