kozan.gr: Ο Κώστας Σκρέκας νέος υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος, στη θέση του Κ. Χατζηδάκη

4 Ιανουαρίου 2021
12:08

 

Ανακοινώθηκε ο ανασχηματισμός και το νέο κυβερνητικό σχήμα που επέλεξε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.  Νέος Υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος Κώστα Σκρέκας.

13 σχόλια

  • Άλλο ένα ακόμα τρανό παράδειγμα πως η περίφημη απολιγνητοποιηση απέτυχε.

    Τα αντανακλαστικά της περιοχής μας όσο αφορά τους τοπικούς άρχοντες είναι σε παύση.

    Ο Μητσοτακης απλά ήθελε τελευταία στιγμή να διασώσει τον Χατζηδάκη και τον άλλαξε.

    Θα κάνουν επιτέλους κάτι οι δικοί μας εκλεγμένοι; Η θα είναι στο ίδιο έργο θεατές;
    Η ερώτηση δεν χρήζει απάντησης.. θα επιλέξουν να είναι στο ίδιο έργο θεατές.

    • Η απολιγνιτοποιηση πέτυχε μια χαρά (ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΑΣ)
      Τα αντανακλαστικά των τοπικών αρχών ήταν αυτά που έπρεπε (ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΜΑΣ)
      Για τον Χατζηδάκη δεν έχουμε ιδέα ούτε εσύ ούτε κανένας αν τον έσωσε η όχι
      και τέλος οι δικοί μας κάνουν αυτό που πρέπει (ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ)

  • Άλλη μια απόδειξη πως οι τοπικοί άρχοντες είναι άχρηστοι !!!!!!
    Ούτε ένας σε μια θέση ευθύνης? Μόνο ο μισθουλακος να πέφτει από επιτροπές θες από συνεδριάσεις θες από εκτός έδρας θες …….????? Ποτέ θα σκεφτούμε πριν ψηφίσουμε ΟΛΟΙ μας και ‘γώ μέσα πρώτος απ όλους .

  • Με την απολιγνητοποίηση η χώρα κερδίζει με τα σημερινά δεδομένα μισό δις πως δηλαδή εχει αποτύχει ο χατζηδάκης ? Γυρνάει το Ποτάμι πίσω?
    Μου αρέσει που εσείς οι Κοζανίτες παριστάνατε τους οικολόγους …

    • Έτσι σε είπαν ότι κερδίζουν μισό δις και εσύ το πίστεψες
      Ας μην επιδοτουσαν τα αιολικά κτλ και να βάζανε εσκεμμένα φόρο στον λιγνίτη και θα σε έλεγα εγώ τώρα τη κερδίζει η χώρα.
      Κάνουμε εισαγωγές ρεύματος από σκοπιά, Τουρκία που το ρεύμα το παράγουν από λιγνίτη.
      ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ
      ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.

  • Ο προηγούμενος ήταν πωλητής που δεν είχε επιπλέον καμία σχέση με την περιοχή
    Ο νέος, είναι γιός του πρώην Περιφερειάρχη μας – από εδώ ξεκίνησε την καριέρα του – βουλευτής γειτονικού νομού με δεσμούς με την περιοχή μας
    Τι θα αλλάξει; Ότι μπορεί να επηρεάσει μια πολιτική η παρουσία ενός ανθρώπου

  • Μάλιστα! Αυτός είναι δηλαδή ο επόμενος που θα ολοκληρώσει την βρώμικη δουλίτσα της απολιγνιτοποίησης και θα πεταχτούν στο δρόμο τόσες οικογένειες για την περιβόητη πράσσινη αναπτυξη? Ωραία να ξέρουμε ποιον πρέπει να βρίζουμε μετά τον Χατζηδάκη , που κανονικά όλη η κυβέρνηση τσίρκο που διαθέτουμε είναι για φούντο όλοι μαζί
    γιατί τόσο ανίκανα και ανεύθυνα ρημάδια δεν έχουν ξαναπεράσει απ την πολιτική ζωή του τόπου τα τελευταία 30 χρόνια…αλλά τεσπα! Ας πρόσεχαν τα γίδια που τους ψήφιζαν για χάρη ενός ονόματος ενός γεωγραφικού διαμερίσματος

    • Α Γιωργο εκτός από λοιμοξιωλόγος, επιδημιολόγος είσαι και ειδικός και στα της ενέργειας . Μπράβο Γιώργο είσαι πολυπράγμων .Μια ερώτηση θέλω να σου κάνω, θα εμβολιαστείς για τον COVID όταν έρθει η σειρά σου ?

      • Α! Ξεχασα οτι ζουμε σε μιντιακη και δημοκρατικη χουντιτσα και απαγορευεται να λεμε την αποψη μας οποτε τα βαφτιζουμε ολα εισαι ειδικος… εισαι ξερολας εισαι το ενα εισαι το αλλο και καθαριζουμε! Συγνωμη κυριε ανωνυμε ταδε δεν θα επαναληφθει απο δω και περα μονο παλαμακια στην αγια κυβερνηση και ευθυνες παντα στο Συριζα και τους απειθαρχους πολιτες που ζουνε στο Κωσταλεξι τους με 534 ευρω και κλειστες επειχηρησεις 3 μηνες

        Υ.Γ. Πορευσου ανωνυμε οπως νομιζεις εσυ και ασε το τι θα κανω εγω , οταν ερθει εκεινη η ωρα θα το κουβεντιασω με ανθρωπους που πρεπει οχι με ανωνυμα τρολς.
        Εσεις ειστε εδω για να ξεχαρμανιαζουμε απ την κλεισουρα που επιβαλλει ο αγαπημενος σας ανεμελος πρωθυπουργός (ειδες δεν τον εβρισα ε? μονος του το δηλωσε αλλωστε οτι ειναι ανεμελος)

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.