Ευχαριστήριο του Συλλόγου Πολυτέκνων Γονέων Εορδαίας

4 Ιανουαρίου 2021
19:16
Κανένα σχόλιο
Η αγάπη και η προσφορά βρίσκουν τον δρόμο τους κάτω από όλες τις συνθήκες για να ζεστάνουν τις καρδιές των ανθρώπων.
Για τρίτη χρονιά ο Σύλλογος Πολυτέκνων Γονέων Εορδαίας μοίρασε τις ημέρες των γιορτών συνολικά 180 δέματα με τρόφιμα και είδη υγιεινής.
Ήταν μέρες που συμπολίτες μας (οι οποίοι θέλησαν να κρατήσουν την ανωνυμία τους)ένωσαν τις δυνάμεις τους στην προσπάθεια μας αυτή ώστε να φτάσει η συμπαράσταση τους σε ευάλωτους συνανθρώπους μας.
“Τους ευχαριστούμε από καρδιάς”
Ένα μεγάλο:”Ευχαριστούμε”
Τον κ.Ισαάκ Νικολαϊδη πρόεδρο της κοινότητας Πτολεμαΐδας καθώς το κοινοτικό συμβούλιο για την διάθεση δωροεπιταγών για αγορά τροφίμων.
Τα Super Market”Σκλαβενίτης”, Super Market Πτολεμαϊς ΕΠΕ”, Super Market”Family”,Super Market”Εδέμ”,Την “Lidl Ελλάς”, Μπισκότα “Παπαδοπούλου”, “Coffee island”Πτολεμαΐδας,
“TOTTIS BINGO ΑΕΒΕ”,την εταιρεία”Alfa”Αθανασίου Κουκουτάρη ΑΕΒΕ, τα αρτοποιεία”ΑΛΕΎΡΙ” του κ.Μαλακάκη Χρήστου.
Επίσης τον “Μικρασιατικό Σύλλογο Πτολεμαΐδας”.
Ένα μεγάλο”Ευχαριστούμε” γιατί υπάρχουν άνθρωποι που αγαπούν και νοιάζονται όχι στα λόγια αλλά και στις πράξεις.
Οι πράξεις προσφοράς και αλληλεγγύης να βρουν μιμητές και το
“Νοιάζομαι-Ενδιαφέρομαι”
να μοιράζει κάθε χρόνο περισσότερη”Αγάπη”
Η πρόεδρος Ο Γραμματέας
Μαρία Γ.Αντωνιάδου Μιχάλης Παραστατίδης

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.