Γ. Καραβασίλης: “Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και πρέπει όλοι να είμαστε παρόντες”

5 Ιανουαρίου 2021
11:06

Αν ολοι μας, παραμερησουμε τις κομματικές και παραταξιακες αναφορές, τις ίντριγκες και τις προσχηματικες ενστάσεις μας και ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ για το μέλλον της περιοχής μας, ΤΟΤΕ μπορούμε να φέρουμε θεαματικά αποτελέσματα. Διαφορετικά η ερήμωση και η καταστροφή της περιοχής μας έρχεται με το κλείσιμο των συγκεκριμένων λιγνιτικών μονάδων και ορυχείων, που δεκαετίες τώρα κρατούν σε υψηλά ποσοστά την ανάπτυξη της περιοχής μας.
Μόνο με ενότητα, ενιαίο λόγο και δράση μπορούμε να σταματήσουμε :
. Την απώλεια θέσεων εργασίας και την ανεργία στην περιοχή.
. Τον οικονομικό μαρασμό και το κλείσιμο επιχειρήσεων και καταστημάτων
. Μόνο με ενότητα μπορούμε να σχεδιάσουμε το μέλλον μας,
. με σύγχρονες τεχνολογίες παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας και μετά το 2028 που θα φέρουν ανάπτυξη, θέσεις εργασίας και οικονομία στην αγορά.
Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και πρέπει όλοι να είμαστε παρόντες….

12 σχόλια

  • Δικιο εχει ο άνθρωπος το πρόβλημα απαιτεί κινητοποίηση απο όλους Κι αυτό γιατι διαφορετικά καπελώνεται ο αγώνας απο διαφορους μικροσυριζαίους που μονο για λύσεις δεν εχουν μυαλό αλλα για συγκρουση Και αντιπαράθεση…

    • Σύγκρουση ναι αλλά με ποιον και για ποιον, ο Γιάννης μέχρι τώρα μας έδειξε ότι άλλα λέει και άλλα κάνει, στο τέλος θα βγεί από πάνω τον ξέρουμε δα τόσα χρόνια, μπλα μπλα

    • Καράβασιλης , Πασαλίδης ….σου θυμίζουν κάτι….πόσα χρόνια το δίδυμο του ΠΑΣΟΚ και του συνδικάτου στην Πτολεμαϊδα ;

  • Παιδια να τρεξουμε ολοι,μην χασουν οι δεητζηδες το τροφειο γιατι ειναι και κακοπληρωμενοι εργαζομενοι!!! Μην προκαλειτε αλλο την κοινωνια!!! Α και καλοφαγωτη η εθελουσια!! 30000+εφαπαξ+ συνταξη!!! Τους κατεστρεψες ρε μητσοτακη τους δεητζηδες τους καημενους!!!

  • Ο Πολάκης καπνίζει, ο βαρουφάκης μας χρέωσε με 6,7 τρις , η ανταρσυα θέλει σοβιετία και οι μελλοντικοί υφυπουργοί ναυτιλίας διαπομπεύουν πρύτανη

  • Τελικά η επιτροπή η οποία ορίστηκε παράτυπα,καθώς τέτοια απόφαση δημοτικού συμβουλίου δεν υπάρχει, τελικά θα λειτουργήσει;
    Λοιπόν, μιας και η επιτροπή αυτοακυρώθηκε είναι καιρός να πάρετε αποφάσεις όπως ορίζει ο νομοθέτης για δημιουργία άλλης. Φυσικά τα ίδια άτομα δεν μπορούν να είναι και είναι εύλογο αυτό.

  • Έλεος με το συλλογικά με το θα πρέπει κ τα λόγια
    Όλοι σας πρώτα βουλευτές αιρετοί κτλ πείτε κάτι ως λύση κ έργο ( ήδη έπρεπε να εφαρμόζεται κάποια προταση)!
    Χόρτασε ο κοσμος με φιλολογιες!

  • Γιάννη νομίζω πως αργήσαμε. Τέλος πάντων ας προσπαθήσουμε να σώσουμε ότι είναι δυνατόν.Απαραίτητη προϋπόθεση, προτάσεις για έργα και δράσεις που μπορούν να υλοποιηθούν.Υπάρχουν επιστήμονες δίπλα σου που μπορούν να βοηθήσουν σ αυτή την κατεύθυνση.
    ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

    γιάννης παναγιωτιδης

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.