Ο Εμπορικός Σύλλογος Αιανής για τη συμμετοχή του στη χθεσινή κινητοποίηση του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης

5 Ιανουαρίου 2021
11:11

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Αιανής ευχαριστεί όλους όσους συμμετείχαν στη μεγάλη κινητοποίηση, που έχει στόχο την άμεση στήριξη των επιχειρήσεων που πλήττονται από τα σκληρά μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας λόγω της πανδημίας.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αιανής έχει εκφράσει έντονα τις ανησυχίες του όλο αυτό το διάστημα και δεν θα μπορούσε να μη συμμετέχει στο κάλεσμα του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης, και τον ευχαριστεί όπως και τους άλλους φορείς, για το ψήφισμα διαμαρτυρίας προς την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, όπου περιγράφει τα δίκαια αιτήματα των επιχειρήσεων της περιοχής, δίνοντάς της τη δυνατότητα να ασκήσει πίεση στην Κυβέρνηση βλέποντας τον επιχειρηματικό κόσμο της περιοχής να μην αντέχει άλλο.

Στα δίκαια αιτήματα συμπεριλήφθηκε και το αίτημα, που αρκετές φορές τονίσαμε, στο να αναπτυχθεί από κοινού και σε περιφερειακό επίπεδο μια μόνιμη στρατηγική για την αντιμετώπιση της πανδημίας (crisisplan).

Θεωρούμε με αυτόν τον τρόπο ότι θα ληφθούν μέτρα που αφορούν στοχευμένες πράξεις για μια βραχυπρόθεσμη επιβίωση των επιχειρήσεων της περιοχής, δίνοντας και τη δυνατότητα για μια μακροπρόθεσμη ανάπτυξη.

Με εκτίμηση
Το Δ.Σ.

Ένα σχόλιο

  • ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟ LOCKDOWN ΤΗΣ
    ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ .

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ .

    ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ !!!!!!!!!!!
    ΓΙΑΤΙ ;;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.