Παρατείνεται, στους Δήμους Κοζάνης – Εορδαίας & Βοΐου, έως στις 6 π.μ. της ερχόμενης Δευτέρας 11 Ιανουαρίου, το lockdown σε Δυτική Αττική και Κοζάνη, με απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 6 το απόγευμα, αναφέρει το site parapolitika.gr

5 Ιανουαρίου 2021
21:06

 

Σύμφωνα με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές του parapolitika.gr, παρατείνεται έως στις 6 π.μ. της ερχόμενης Δευτέρας 11 Ιανουαρίου το πιο αυστηρό lockdown , το οποίο εφαρμόζεται εδώ και περίπου δύο εβδομάδες στους δήμους Ασπροπύργου και Ελευσίνας της Δυτικής Αττικής, καθώς και στους δήμους Εορδαίας, Βοϊου και Κοζάνης της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης.

Για τις ως άνω περιοχές η επιτροπή Εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας και η γενική γραμματεία Πολιτικής Προστασίας έχουν διαπιστώσει ότι εξακολουθεί το βαρύ επιδημιολογικό φορτίο, το οποίο υποχωρεί μόνον οριακά.

Σημειώνεται ότι η μόνη διαφορά του πιο αυστηρού lockdown στις πέντε ως άνω περιοχές, σε σχέση με την υπόλοιπη χώρα, είναι ότι η απαγόρευση της κυκλοφορίας στους δήμους Ασπροπύργου, Ελευσίνας, Βοϊου, Εορδαίας και Κοζάνης ξενικά καθημερινά στις 6 μ.μ., αντί στις 9 μ.μ., που ισχύει στην υπόλοιπη χώρα.

parapolitika.gr

54 σχόλια

  • Μάλιστα και ποια η διαφορά που θα μαζευτούμε μέσα τρεις ωρες νωρίτερα; Όταν περνάει τόσος καιρός και βλέπουν ότι δεν αλλάζει κάτι εύκολα μάλλον κάτι γινεται λάθος… Κρίμα να μην καταλαβαίνει ένας αθεοφοβος εκεί μέσα Ότι το απλά να μην παμε την βόλτα μας το απόγευμα – βράδυ και να την πάμε το μεσημέρι δεν αλλάζει τίποτα

  • ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΛΟΚΝΤΑΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ.

    ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ ΑΚΡΙΒΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ .
    ΧΩΡΙΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΑ ΕΛΕΓΧΕΙ.

    Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΛΟΚΝΤΑΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.!!

    ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΕΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΕΣ ΤΩΝ ΠΗΓΩΝ ΤΗΣ ΜΟΛΥΝΣΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΣΤΗΡΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ

    Η ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ
    ΝΕΥΡΑ ΟΛΩΝ ,

    ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΚΡΗΞΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ !!

  • Δυστυχώς με τους ρυθμούς που (δεν) γίνονται οι εμβολιασμοί, δεν φαίνεται να αλλάζει η κατάσταση με τον covid. Eτοιμαστείτε για lockdowns μέχρι τον Ιούνιο…

  • Πραγματικά ο δήμαρχος Κοζάνης ο περιφερειάρχης κ οι βουλευτές είναι για τις κάμερες με μόνο……πουθεναδες….για μια χειροτονία την πληρώνει ένας νομός….

  • Τέρμα η ψυχραιμία.Μια δημοκρατική και καλά κυβέρνηση διαλύει τα πάντα λόγω συμφερόντων ας αφήσουμε την ανικανότητα μια χαρά ικανοί είναι για αλλά.Ρε έχουν καταλάβει τι στον κόρακα γίνετε εδώ πάνω?

    • Τα συμφέροντα ποια ακριβώς είναι και τι κερδίζουν ειδικά από τη Κοζάνη και μόνο?? Το τι γίνεται εδώ αυτό το ξέρουμε όλοι πολύ καλά..

  • ΕΛΕΟΣ!!!!! Ανίκανοι να να μοιράσουν δυο γαϊδουριών άχυρο!!!!
    Χωρίς σχέδιο, χωρίς πρόγραμμα μόνο βλέποντας και κάνοντας. Μάλλον δεν έχουν καταλάβει ότι ξεπεράσαμε τα όρια μας και η έκρηξη έναι θέμα χρόνου πια……

    • Μαζί σου φιλαράκι. Δεν τους προλαβαίνω πλέον. Σε πόσες δημοσιεύσεις πρέπει να σχολιάσω. Ντιπέεεεειτ ρε ντιπέεεεεεειτ. Ήρεμα αδέρφια συγκρατούμενοι. Πάλι από τις 6 μέσα. Δεν πειράζει. Λίγες είναι οι κρίσιμες εβδομάδες. Και την Δευτέρα όλοι σχολείο. Πατριδογνωσία για όσους δεν την πρόλαβαν.

  • Να μην ανοίξουν και τα σχολεία τότε. Πως θα ανοίξουν με αυστηρό lockdown και 25 παιδιά στο τμήμα για ποια μέτρα μας μιλάνε.Πήγαν σε κανένα σχολείο να δουν τι γινεται;

  • Σε λίγους μήνες που θα εχουμε εκλογες, πάλι αυτους θα ψηφίσετε, γιατι είστε ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ. Δε σας λυπαμαι καθολου

  • Και την δευτερα πως θα ανοιξουν τα σχολεια σε ενα αυστηρο loockdown; Απο την δευτερα δηλαδη η κοζανη θα ειναι ενταξει; Ρε πανε καλα ειμαστε 18 χρονων και εχουμε ξεχασει πως ειναι να εισαι 18.

  • Η υπομονή, ο συμβιβασμός και η συνέπεια των πολιτών,
    αντιστρέφεται σε οργή και αγανάκτηση.

    Έχουν σπάσει τα νεύρα μας!
    Δεν μπορούν τουλάχιστον οι τοπικοί άρχοντες να το καταλάβουν;
    Πού είναι ο Δήμαρχος, ο Περιφερειάρχης και οι Βουλευτές;
    Βγείτε βρε και πείτε μια κουβέντα στον κόσμο σας…
    Σταθείτε λίγο στο πλευρό του..

    Απαράδεκτοι όλοι σας…
    Απαράδεκτοι και ανύπαρκτοι!

  • Ευχαριστούμε για την φοβερή δουλειά που κάνουν στον τόπο μας οι αξιόλογοι βουλευτές μάς… Να μην ξεχάσουν να πάρουν τους μισθούς τους κάθε πρώτη του μήνα… Κ σε εμάς καλό ύπνο.

  • Ήταν τόσο επιτυχημένος ως βουλευτής ο Κασαπίδης, που τον βγάλατε και με την πρώτη..! Πώς νίωθετε με την ανυπαρξία του?

  • Αυτο το κομμεντ το γραφω πινοντας τια μαρια (αχ μαρακι μου). Η ζωη ειναι ωραια, ετσι? Αν ναι, ισως οχι? Τεσπα το λοκνταου που κολλαει? θα σας πω εγω. Στις 6 καρανταν βγαινει απο τ λακκο τ γκιουλιβερ ενας μεγαλος μπουμπανος γαργαλιαης και γαργαλαει με γαργαντουικες κινησεις σπουρτιανου βεληνεκους ολα τα θεοβουρλα που βολταρουν σαπερα απ τα σπιτακια τους. Γκεγκε νανε πουλι? Ορσα (ή ορσε βλ. μπαμπη νιοτη) τωρα τζουτζουκλερια μου

  • Ούτε στην Ουγκάντα δε στέλνουν μνμα για να βγουν απ’το σπίτι, και μάλιστα επί τόσους μήνες.. Σας άρεσε που μια τόσο μαζική διαμαρτυρία χτές, δεν παίχτηκε πουθενά??? Εσείς πληρώσατε για να μην παιχτεί σε κανένα κανάλι. Με τα δικά σας τα λεφτά ο Πέτσας μπούκωσε τα κανάλια με μύρια για να κάνουν μόκο

  • Κοζανίτες, δεν σας άρεσε όταν οι καναλάρχες πλήρωναν στο κράτος κάθε χρόνο εκατομμύρια για να εκπέμπουν. Τώρα που το κράτος χάρισε τις δόσεις και τους πληρωνει και από πάνω για να μην ακουγεται κιχ, σας αρέσει πιο πολύ !!!! Κάντε τζάμπα διαμαρτυρίες…ΟΥΤΕ Η ΜΑΝΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΕΞΩ ΑΠ ΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΔΕ ΘΑ ΤΙΣ ΔΕΙ !! WHAT HAPENS IN KOZANI, STAYS IN KOZANI…etc….

  • Η καραντίνα είναι ένα μεσαιωνικό μέσο αντιμετώπισης μιας επιδημίας…από τον 19ο αιώνα αναπτύχθηκε η επιστήμη της επιδημιολογίας για την αντιμετώπιση υγειονομικών κρίσεων διότι οι συνέπειες της καραντίνας ήταν πολλαπλάσιες από το πρόβλημα που προσπαθούσαν να επιλύσουν.Επίσης προσπάθησε να χρησιμοποιήσει την επιδημία και την καραντίνα για να επιβάλει άλλα πράγματα στην οικονομία και την κοινωνία άσχετα με τον κορονοϊό. Αυτή η εργαλειακή διαχείριση είναι που ευθύνεται για την αύξηση των κρουσμάτων…οι συνέπειες από τον εγκλεισμό είναι πολύ σημαντικές σε όλες τις πτυχές της ζωής ενός ανθρώπου…γι αυτό και ο αναγκαστικός εγκλεισμός έχει το χαρακτήρα τιμωρίας

  • Γιατί δεν κάνετε γκάλοπ όπως κάνατε παλιά , μήν φοβάστε σε ολη την πόλη ο ένας πάνω στον άλλο είμαστε,τα δε αυτοκίνητα σαν την προχθεσινή διαμαρτυρία ειναι συους δρόμους!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.