Ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βελβεντού, την Πέμπτη 14/1, με θέμα τη ψήφιση προϋπολογισμού έτους 2021 του Δήμου Βελβεντού

7 Ιανουαρίου 2021
13:12
Κανένα σχόλιο

Σας καλούμε να προσέλθετε σε ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βελβεντού, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν.3852/10, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2021 και ώρα 20.00 μέσω τηλεδιάσκεψης, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 10 της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (ΦΕΚ 55/11-03-2020/τ.Α’) «Κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού COVID-19», σε συνδυασμό με την αριθμ.426/13.11.2020 εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών «Ενημέρωση για την οργάνωση και λειτουργία των δήμων κατά το διάστημα εφαρμογής των μέτρων για τον περιορισμό της διάδοσης της πανδημίας», για λήψη απόφασης στο θέμα:

Ψήφιση προϋπολογισμού έτους 2021 του Δήμου Βελβεντού.

  • Για τη συμμετοχή σας στην τηλεδιάσκεψη μέσω του προγράμματος zoom, παρακαλούμε ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:

 https://us05web.zoom.us/j/6453498441?pwd=enN0aGZXZ3JqQm5ST0NTRDBoZjFUdz09

  • Σε περίπτωση αδυναμίας σύνδεσης, παρακαλούμε αποστείλετε τη δήλωση συμμετοχής σας στη συνεδρίαση καθώς και την ψήφο σας έως τις 20.00 στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected]

 

Η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

 

 

 

Μαλλού Βάια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.