kozan.gr: Π. Πλακεντάς: “Aπό μεγάλο site πανελλήνιας εμβέλειας ενημερωθήκαμε για την παράταση του lock down. Αυτό αν δεν είναι προσβολή και κατάντια για την κοινωνία μας, τι άλλο είναι; Για την ερχόμενη Δευτέρα θα περιμένουμε σε σύντομο χρόνο και με επίσημο τρόπο να δούμε τι θα γίνει” (Βίντεο)

7 Ιανουαρίου 2021
18:28

 

Mιλώντας στο West Channel, ο Δήμαρχος Εορδαίας, Π. Πλακεντάς, αναφερόμενος στην τελευταία παράταση των περιοριστικών μέτρων στους Δήμους Εορδαίας, Κοζάνης & Βοΐου, ανέφερε, μεταξύ άλλων: “Aπό μεγάλο site πανελλήνιας εμβέλειας ενημερωθήκαμε για την παράταση του lock down. Αυτό αν δεν είναι προσβολή και κατάντια για την κοινωνία μας, τι άλλο είναι; Για την ερχόμενη Δευτέρα θα περιμένουμε σε σύντομο χρόνο και με επίσημο τρόπο να δούμε τι θα γίνει”.

15 σχόλια

  • Δεν μας υπολογίζουν καν ρε δήμαρχε τι το ψάχνεις…
    Ότι κι αν λες ότι κι αν λέμε εμείς όλοι πολύ απλά για τους Νικολάκηδες της πολιτικής προστασίας και τους κουληδες εμείς εδώ είμαστε ξεχασμένα χωριουδάκια , το είπε άλλωστε και ο Χατζηδάκης προ καιρού έμμεσα…για τις λιγνιτικες μονάδες
    Η δυτική Μακεδονία πρέπει να καταλάβει ότι και χωρίς αυτές θα συνεχίσει σε ρυθμούς ανάπτυξης χαχαχα
    Κλασσικοί Αθηναίοι ταγαρια που νομίζουν πως εδώ έχουμε μόνο γίδια και αιγοπρόβατα…και θες τώρα να ασχοληθούν με την πτολεμαιδουλα.

  • Αν χρεωνόταν σαν υπεραστικό να το καταλάβω ρε παιδιά! Στην τελική ας έκαναν αναπάντητη και θα τους παίρναμε εμείς πίσω…

  • Η ΠΡΩΤΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΕΧΗΣ Κ. ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ. ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ Ι ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΑ ΓΛΥΦΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ! ΑΙΣΧΟΣ Κ. ΚΑΣΑΠΙΔΗ. ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ. ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΚΟΒΟΤΑΝΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ. ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ!

    • Κομματοσκυλα δηλαδή,οικογενειακώς.
      Μια χαρά μας χαντακωσατε κι εσείς κι οι ψυριζαιοι.
      Κάνε έρευνα τώρα ποιος θα σας σπρώξει παραπάνω όταν βγεί και ψηφίσετε ομαδικά αυτόν!!!
      Εμείς τι φταίμε ?????
      Ελλάς Ελλήνων χριστιανών!

  • Αφού μας μας βρήκαν κορόιδα με σας που μας εκπροσωπείτε στην περιφέρεια και στους δήμους χωρίς να βγάλετε κιχ..! Ναι κύριε Πλακεντα και κύριε Μαλουτα δεν είστε εκεί για να κάνετε διαπιστώσεις και να μας ανακοινώνετε… Απαιτείστε να βγείτε σε κεντρικά κανάλια σε πρωινές εκπομπές και μιλήστε ανοιχτά και με θαρος για την υποτιμητική και προσβλητική διάκριση που γίνεται σε βάρος της περιοχής μας.! Έτσι κι αλλοιώς από τον περιφερειάρχη δεν περιμένουμε ΤΙΠΟΤΑ.!!!

  • Εσείς από δηλώσεις φανφάρες μια χαρά τα πάτε. Μόνο απ’ ότι φαίνεται δεν αγγίζουν την κεντρική διοίκηση. Προφανώς και το ξέρετε, αλλά εδώ στην επαρχία ακόμα πιάνουν.. οπότε συνεχίστε έτσι, θα ξαναεκλεγείτε..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.