Η πρώτη αντίδραση για τις δηλώσεις Καρακασίδη από τον Χ. Κάτανα: “Πρόκειται για ένα τεράστιο ψέμα και για μια εντελώς απαράδεκτη και προσβλητική δήλωση εναντίον ενός κλάδου που επί μήνες βρίσκεται με τη θηλιά στο λαιμό”

8 Ιανουαρίου 2021
11:11

Με μεγάλη έκπληξη άκουσα τον πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας στην Εκλογική Περιφέρεια Κοζάνης , κύριο Παντελή Καρακασίδη να τοποθετείται δημοσίως σε συνέντευξή του, με ιδιαίτερα προσβλητικό τρόπο εναντίον του εμπορικού κόσμου και των επαγγελματιών της Κοζάνης και της Πτολεμαΐδας, ισχυριζόμενος μεταξύ άλλων ότι «όσο ισχύει το lockdown τα περισσότερα μαγαζιά δουλεύουν/δούλευαν κανονικά» υπονοώντας ευθέως ότι ο κόσμος της τοπικής αγοράς, στην πλειοψηφία του «παρανομεί» και «δεν τηρεί τα μέτρα κατά της πανδημίας». Πρόκειται για ένα τεράστιο ψέμα και για μια εντελώς απαράδεκτη και προσβλητική δήλωση εναντίον ενός κλάδου που επί μήνες βρίσκεται με τη θηλιά στο λαιμό, προσπαθεί να μαζέψει τα συντρίμμια του και να επιβιώσει κάτω από ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες. Το ίδιο ψέμα, στην ίδια συνέντευξη, είναι και ο ισχυρισμός του ότι ο κόσμος στην Κοζάνη, στην Πτολεμαΐδα και στην περιοχή, δεν τηρεί τα μέτρα και δεν φοράει μάσκα. Απαράδεκτες δηλώσεις , πέρα για πέρα, που έχουν βάση να χαρακτηριστούν και γελοίες, όμως αφορούν και ένα αξίωμα το οποίο δεν αξίζει τέτοιες συμπεριφορές, σε καμία περίπτωση. Ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση κινήθηκαν και κινούνται στην πρέπουσα κατεύθυνση σε σχέση με την πανδημία, σίγουρα όμως μπορούν –και χρειάζεται- αρκετά περισσότερα.

Αναρωτιέμαι όμως, πως θα μπορούσαν να στηριχθούν τέτοιες προσπάθειες όταν στην κοινή γνώμη της τοπικής κοινωνίας εκπροσωπούνται από άτομα σαν τον Καρακασίδη και τον κάθε Καρακασίδη. Είναι ντροπή, είναι κατάντια βεβαίως και απορώ γιατί μέχρι τώρα, δεν βρέθηκε κάποιος να τον μαζέψει. Ως άνθρωπος της αγοράς, που αγωνίζομαι και βρίσκομαι συνεχώς στον χώρο καταδικάζω τους προαναφερόμενους ισχυρισμούς και τους απορρίπτω απερίφραστα ως ψεύτικους και ως συκοφαντικούς. Και αν κρίνω από αντιδράσεις συναδέλφων στις οποίες έγινα ήδη αποδέκτης, νομίζω πως οι απόψεις μου συγκλίνουν με την μεγάλη πλειοψηφία του εμπορικού και επαγγελματικού κόσμου της περιοχής μας. Περιμένω όμως να ακούσω απόψεις και από τοπικούς εκπροσώπους εκτός αγοράς διότι εδώ που φθάσαμε ο καθένας οφείλει να πάρει θέση και να πάψει να κρύβεται.

34 σχόλια

  • Δεν μιλαει για όλους … καποιοι όμως το κάνανε και το κάνουνε … αλλα και αν γινόταν γιατί είναι προσβολή.. να επιβιώσουν προσπαθούν…

  • κατανα και παλι πρωτος ζωγραφισες και μπραβο σου! να παραιτηθει η αλλιως να τον διαγραψει το κομμα για τις απαραδεκτες δηλωσεις του! προσβα΄λει καθε ανθρωπο της πειοχης της π.ε κοζανης, καθε επαγγελματια καθως και την ε΄λληνικη αστυνομια αφου υπονοει πως η αστυνομια δεν εκανε το εργο της επι πεντε μηνες! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ Κ. ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗ.

  • Δηλαδή τα μαγαζιά δεν πούλησαν εμπόρευμα σε όλη αυτή την περίοδο; δεν εννοώ να έχουν κόσμο αλλά τηλεφωνικά. Ρωτάω και περιμένω μια απάντηση…

    • Μέσω eshop κανονικότατα

      Όσοι έχουν είναι μέσα στα μαγαζιά τους στέλνουν παραγγελίες

      Δεν εξυπηρετούν περαστικους

  • Κάτανα δεν έχεις αφήσει κόμμα για κόμμα.Με λένε ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω δεν θα είναι περίεργο να πας σε άλλο κόμμα μετά τις εκλογές.Οι πολιτικοί της περιοχής το μόνο που κοιτάτε είναι το συμφέρον σας.

    • Εσυ του σταθικα είσαι ; Α το παλικάρι μας. Μη ζορίζεστε . Ξέρετε εσείς τον τρόπο να τρουπωνετε ε…ας ήταν μέσα και θα σας έβλεπα τότε . Δεν πειράζει . Όλα κυκλους….κάνουν .Αιντε καλή χρόνια .

  • Παλικάρι είσαι Κάτανα για αυτό δεν σε βάζουν στο ψηφοδέλτιο . Καλύτερα άσε να καίγονται άλλοι. Εσυ ζεις από τα μαγαζιά σου. Αν έχεις το πολιτικό θράσος κατέβα μόνο σου στην περιφέρεια και πάρτη ! Κοινωνικά είσαι καταξιωμένος και ανεξάρτητος εργασιακά. Ποιον περιμένεις ;
    Αυτοί στην Αθήνα τέτοια παιδιά δεν τα θέλουν . ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑ ΚΑΙ ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ .

  • Ελπίζω οι υπεύθυνοι του κόμματος μας πλέον να κατάλαβαν τη ζημιά που κάνει ο καρακασιδης τόσο καιρό στη ΝΔ κοζανης . Αν δεν τον διαγράψουν καλύτερα να μας ξεχάσουν όλους εμάς που αγωνιστήκαμε στις εκλογές . Α, και μπράβο στον Κάτανα για την πρωτιά και πάλι και τονποκιτικο επίπεδο του. Σας το λέει ένας από αυτούς που τον αμφισβήτησαν πολύ στην αρχή . Με τα χρονια αποδεικνύει το ποσό σοβαρός και μαχητής είναι . Η Αθήνα ακούει ;;!;;;;

  • ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ . ΡΕ ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΑΔΙΚΗΣΑΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΑ ΤΕΛΙΚΑ ; ΑΣ ΓΡΑΨΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΩΣ ΑΔΙΚΗΘΗΚΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ. ΗΡΕΜΑ ΡΩΤΩ. ΑΝΤΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ ; ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ .
    ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΗΡΩΙΚΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ‘21.

  • Κάτανας Ανεξάρτητος Περιφερειάρχης για να πάει αυτός ο Ευλογημένος τόπος μπροστά.
    Φτάνει πια
    Βαρεθήκατε τους τεχνοκράτες!!!

    • ΑΥΤΟ ΣΕ ΣΥΜΦΑΙΡΕΙ ΝΑ ΛΕς? ΕΤΣΙ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΙ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΟΥ? ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΝΔ? ΜΑΛΛΟΝ ΔΕ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ. ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΟΣΜΞΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΟΥ. ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΡΟΛ ΠΟΥ ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΑ ΑΜΙΣΘΙ ΚΥΡΙΕ ΠΑΩ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΩ ΟΠΩΣ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΗΛΑΔΗ, ΟΙ ΤΥΧΕΡΟΙ. ΕΣΥ ? ΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΟΥ?

  • Αντί να πυροβολάτε τον Κάτανα ξυπνήστε τα πολιτικά φυντάνια που στηρίξατε που σαν φαντάσματα απέχουν και μην κάνετε μαθήματα ηθικής γιατί οι 4 που μπήκαν στα γόνατα ήταν και κάποιοι κιόλας έδωσαν μπόλικες παράδες για μια θέση στην αυλή του κόμματος.

    Άϊντε Νιάημετροι μην μιλάτε για τον Κάτανα και τον έναν και το άλλον κοιτάξτε τις ποδιές τις κατουρημένες που φιλίσατε και το πόσο κόστησαν μερικές υποψηφιότητες στο ψηφοδέλτιο …

    Ο κόσμος το’χει τούμπανο και εσείς κρυφό καμάρι, αυτός τουλάζιστον δείχνει τι είναι…

    Εσείς όλοι στα 4 και ο Χαρδαλιάς να μας κάνει κουμάντο , ελάτε όργια να ζητήσετε ψήφο και θα τσακώσετε τον Περδίκο

  • Το πρόβλημα σας αγαπητοί παρατρεχάμενοι δεν πρέπει να είναι ο Κάτανας που σας πάει σβάρνα , αλλά που με τις γλάστρες που στηρίξατε και τρέχατε σαν καλοί γραμματικοί που ήσασταν ,δεν θα είναι στο επόμενο ψηφοδέλτιο.

    Αφήστε τον Χάρη και τον κάθε Χάρη και κοιτάξτε μην μείνετε χωρίς δουλειά , γιατί αμα οι πολιτικοί σας πατεράδες ,γραφούν στο στεατοπιγικό των πολιτών θα κλαίτε γιατί θα πεινάσετε σαν τις βουλευτάρες σας …

  • Ευτυχώς είναι και ο Κάτανας και δεν σκουριάζει η μονταζιέρα των πολιτικών γραφείων των τεράστιων πολιτικών έχουμε να μας εκπροσωπούν ξέρετε μωρέ ,αυτών που μπήκανε στα ψηφοδέλτια συμφωνίες κάτω απο το τραπέζι..

    Πρώτη φορά βλεπω ανθρώπους να δίνουν τζάμπα λεφτά να μπούνε σε ψηφοδέλτιο και να μην τα λυπούνται που πήγαν τζάμπα..

    Άντε καλύψτε τώρα πολιτικές μου φυσιογνωμάρες την δική σας ανυπαρξία και οχι μόνο με επιθέσεις στον Κάτανα ..

    Ο κόσμος καίγεται και εσείς οχι απλά χτενίζεστε ,αλλά το βάψατε και κόκκινο εγκαυματί …

    kisses many …

    • Αν ξέρεις κάτι κ δεν το καταγγελεις είσαι κότα κ σταματά να μιλας. Ο Χάρης δεν τον θέλανε στο ψηφοδέλτιο κ δεν τον φταίει κάποιος που νομίζει αυτός που του πήρε την θέση βάζοντας δήθεν λεφτά. Εξάλλου η πρωτιά αποδεικνύει πολλά.

      • ασ ηταν με τον κατανα στο ψηφοδελτιο και τοτε θα εβλεοες οιος ειχε πρωτια. και ξερεις οτι λεω αληθεια..φιλε,αν εχει τον θαρρος ας τον στηειξει να μπει να αναμετρηθουν να απαει καλυτερα και η παραταξη . τι δε κοιμε την παραταξη?? μονο το εγω μας κοιταμε φιλε σταθη?

  • Κατανα μη μασάς πες τα έξω από τα δόντια κ άσε τα παπαγαλάκια να κελαηδάνε κάποτε όλους αυτούς που γράφουν κατά σου ευεργετήθηκαν από σένα!!!

  • Ευτυχως Κατανα δεν κατεβηκες με αυτα τα αποβρασματα που δεν συμπονουν τους βιοπαλαιστές που με νυχια κ δοντια παλευουν να κρατησουν τις επιχειρήσεις τους

  • Χάρη, εσύ δεν ήσουν που έριχνες ζειμπεκες και ο Πρόεδρος σου χτύπαγε παλαμάκια? Απλά λόγω ΑΝΕΛ δε σ’ έβαλε Υποψήφιο γιατί το κόμμα απλά δεν έβαλε… Αλλά μην μας κάνεις ότι διαφοροποιείται τώρα… Άστο καλύτερα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.