Γ. Σβώλης (επίτιμος Πρόεδρος Ε.Σ. Κοζάνης) στο kozan.gr για τις δηλώσεις του Π. Καρακασίδη: “Eδώ και τώρα ο κ. Καρακασίδης να ζητήσει ένα μεγάλο συγγνώμη, γι’ αυτά που είπε, από την τοπική αγορά και την κοινωνία της Π.Ε. Κοζάνης αλλιώς να παραιτηθεί”

8 Ιανουαρίου 2021
11:41

 

Σε δήλωσή του στο kozan.gr, ο επίτιμος Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης Γ. Σβώλης για τις δηλώσεις του προέδρου της ΔΕΕΠ (πρώην ΝΟΔΕ) ΝΔ Κοζάνης Παντελή Καρακασίδη: “Eδώ και τώρα ο κ. Καρακασιδης να ζητήσει ένα μεγάλο συγγνώμη για αυτά που είπε από την τοπική αγορά και γενικότερα για την κοινωνία της Π.Ε. Κοζάνης αλλιώς να παραιτηθεί. εδώ και τόσο καιρό η κοινωνία κι η τοπική αγορά περνά ένα μεγάλο Γολγοθά. Αν δεν παραιτηθεί ή αν δεν ζητήσει  συγγνώμη, η ΝΔ να πράξει τα αυτονόητα”.

25 σχόλια

  • Κυριε επιτιμε,ασε ΤΙΣ απειλες και Δεν πειθεις.Αν εχεις ΔΙΚΑΙΟ και το λενε ΤΑ κοτσια ΣΟΥ και για ΝΑ αποδειξεις στο καταναλωτικο κοινο ΠΟΙΟΣ λεει ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ υποβαλε μηνυση.ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ειναι λασπη στον ανεμιστηρα.

    • Είσαι εκτός τόπου και χρόνου. Ο Καρακασίδης όφειλε να κάνει μήνυση – καταγγελία σε συγκεκριμένα μαγαζιά εφόσον έχει στοιχεία ότι είναι ανοικτά, όχι να παίρνει η μπάλα τους πάντες γενικά και αόριστα.

      • ΟΣΟΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΣΑΣ ΕΘΙΞΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΝΕΤΕ ΜΗΝΥΣΗ;ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑ “ατυχεις δηλωσεις” ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ.ΑΡΑ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;

        • υπάρχουμ δηλώσεις κάποιου που λέει καλά έκαναν και δούλευαν

          Αυτός ο κάποιος είναι πασίγνωστος

          Τώρα θίχτηκαν όλοι επειδή πέταξε βόμβα αδιακρίτως ο καρακασιδης.

          έχει δόση υπερβολής φυσικά αλλά επί της ουσίας είπε ότι και ο προ ημερών…

  • κυριε Σβωλη τα βαζετε με τη ΝΔ, την παραταξη σας!!! πολλα συγχαρητηρια!! επιτελους καταλαβατε οτι κανατε λαθος οταν την υποστηριζατε σθεναρα!!

  • “Προεδρε” μαλλον σε ενοχλει οτι ανηκετε στην ιδια παραταξη, αλλα τοσο καιρο η νου δου μας ξεκανε και δεν πηρατε θεση για τον Νομο Κοζανης, ολοι εσεις που την στηριζετε τοσα χρονια, τωρα που εβαλε το αυτογκολ τρεχετε να μαζεψετε τα ασυμμαζευτα…

  • ΚΥΡΙΕ ΣΒΩΛΗ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ .ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΑΝ ΤΟΝ ΚΟΨΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΤΟΥ. ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ.ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΑΝΟΙΚΤΟΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΝΟΙΚΙΑ ΟΥΤΕ ΕΦΚΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ.Η ΟΜΠΡΕΛΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΛΕΙ ΚΡΑΤΑΕΙ.ΑΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΑ 534 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΑΝΑΙΜΑΚΤΟ

  • Κύριε Σβώλη πολύ στρογγυλά μάς τα λές.
    Άν σε ενδιαφέρει η Αγορά και ΌΧΙ η κομματική σας ιδεολογία τότε ζητήστε από τούς βουλευτές της Π.Ε Κοζάνης να πάρουν δημόσια θέση!!!
    Δυστυχώς δεν έχετε του κουράγιο άρα μήν προσπαθείς να κερδίσεις εντυπώσεις!!!

  • Τι έγινε; που είναι η επίσημη ΝΔ; Αφήνουν την κατάσταση να εκτονωθεί με δηλωσεις γνωστών προσώπων στην τοπική κοινωνία και νομίζουν ότι θα σωθούν. Μπράβο κ. Σβωλη για την αντίδρασή σας. Τι γίνεται όμως με την επίσημη οργάνωση; ποια η θέση της; Προφανώς όμοιοι με τον καρακασιδη είναι.

  • Συγχαρητήρια, Γιώργο, πάντα δυναμικός, αντικειμενικός, δίκαιος , μακάρι αυτή που σε σχολιάζουν να είχαν την εντιμότητα σου,

  • Αυτό που είπε ο κ Καρακασιδης το είπε έμμεσα και ο Δραγατσικας λέγοντας οτι την να κάνει ο άνθρωπος το κανει για να θρέψει την οικογένεια του.
    Τελικά επιτρέπεται η όχι να το κάνει αυτό;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.