kozan.gr: “Βροχή” οι δηλώσεις αποδοκιμασίας μετά το θέμα που ανέδειξε το kozan.gr, με τις δηλώσεις του Π. Καρακασίδη στο West Channel – “Με λυπεί η ατυχής δήλωση του κ. Καρακασίδη”, αναφέρει ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικής Ανάπτυξης Γιώργος Βαβλιάρας

8 Ιανουαρίου 2021
13:36

“Βροχή” οι δηλώσεις αποδοκιμασίας μετά το θέμα που ανέδειξε το kozan.gr, με τις δηλώσεις του Π. Καρακασίδη στο West Channel: ” Προσωπικά αλλά και ως Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικής Ανάπτυξης, με λυπεί η ατυχής δήλωση του κ. Καρακασίδη. Οι Επιχειρήσεις τις οποίες αναφέρει δουλεύουν (delivery & take away) σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις. Ο επιχειρηματικός κόσμος της περιοχής αυτή τη στιγμή δοκιμάζεται σκληρά και καλό είναι να αποφεύγονται τέτοιες δηλώσεις. Δηλώνω την αμέριστη συμπαράστασή μου στους συναδέλφους μου επιχειρηματίες και να τους πώ ότι από την πλευρά της περιφερειακής αρχής καταβάλλονται όλες οι δυνατές ενέργειες για την στήριξή τους”, αναφέρει, μέσω facebook, o Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικής Ανάπτυξης Γιώργος Βαβλιάρας.

7 σχόλια

  • εμ βεβαια βγηκε καποιος και μιλησε ανοιχτα για την ανεπαρκεια της κυβερνησης και πεσατε ολοι να τον φατε. αναγκαζεται ο επιχειρηματιας να προσφυγει σε λυσεις που θα του δωσουν ενα κομματι ψωμι και καλα κανει στην τελικη. κυβερνηση τσιρκο.

    • Κατά των πολιτών και των επιχειρηματιών μίλησε. Υποστήριξε την κυβέρνηση και το φτωχό κράτος που έχει λεφτά με τη σέσουλα για μάσκες XXXL και άλλα, αλλά όχι για να στηρίξει τους πολίτες. Όσο για τους επιχειρηματίες που κατά την γνώμη σας προσφεύγουν σε λύσεις, είναι αυτοί που τηρούν πρώτοι τα μέτρα γιατί είναι αυτοί που έχουν χάσει και τα περισσότερα από αυτή την κρίση. Αυτοί είναι που θέλουν περισσότερο από κάθε άλλον να τελειώσει αυτό που ζούμε.

  • Αλλος φωτογραφιζε επιχειρησεις καφε αλλος καταστηματα.. ας ειναι καλα οι μισθοι του δημοσιου που πεφτουν μια χαρα και αλλιως να δουμε πως θα κελαηδουσαν ολα τα γαλαζια πουλακια.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.