Σύλλογος Ανέργων & Ανάπτυξης Αγίου Δημητρίου – Ρυακίου: Ενημέρωση για το επίδομα θέρμανσης στα καυσόξυλα ή πέλλετ

9 Ιανουαρίου 2021
19:27

 

Έπειτα από την παρέμβαση του Συλλόγου μας σε συνεργασία με το Τοπικό Συμβούλιο Νέων Ελλησπόντου Κοζάνης στις 30 Δεκεμβρίου 2020 και την κοινοποίηση του προβλήματος στις Αρμόδιες Υπηρεσίες και Θεσμικούς Φορείς, για το επίδομα θέρμανσης που αφορούσε την μη  αναγνώριση – αποδοχή των αιτήσεων για τις επιλογές των καυσόξυλων και πέλλετ (pellet) σε χωριά κάτω των 2500 χιλιάδων κατοίκων, το ζήτημα λύθηκε και οι αιτήσεις πλέον γίνονται αποδεκτές εφόσον πληρούν τα κριτήρια και τις προϋποθέσεις.

Ένα πρόβλημα πάρα πολύ σοβαρό αφού όπως αποδείχθηκε δεν ήταν μόνο στα χωριά του Ελλησπόντου και τοπικό της Κοζάνης, αλλά και ευρύτερα σε όλη την Ελλάδα και υπήρχε κίνδυνος να μην επιδοτηθούν χιλιάδες νοικοκυριά με το ζήτημα που προέκυπτε κατά την καταχώρηση του Ταχυδρομικού Κώδικα και την αντιστοιχία των χωριών με τις πόλεις.

Ενημερώνουμε τους κατοίκους και τους ενδιαφερόμενους πως μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις μέχρι και την Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021, ανεξάρτητα αν έχουν ήδη προμηθευτεί (από 1η Ιουνίου 2020) ή σκοπεύουν να προμηθευτούν μετέπειτα καυσόξυλα ή πέλλετ (pellet).

Έτσι στις περιπτώσεις οικισμών που οι κάτοικοί τους δεν βρίσκουν τον οικισμό τους ή έχουν πρόβλημα με τον Ταχυδρομικό Κώδικα στον σχετικό κατάλογο, μπορούν να επικοινωνούν με το Κέντρο Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων της ΑΑΔΕ στο τηλ. 213162100, ώστε να γίνεται άμεσα η σχετική διόρθωση και ήδη έχουν γίνει επικαιροποιήσεις των καταλόγων, μετά από σχετική επικοινωνία των ενδιαφερόμενων.

Με τιμή για το Δ.Σ

  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                   Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΙΣΜΑΝΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ                                                                       ΤΕΝΤΣΟΓΛΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ

2 σχόλια

  • Δυστυχώς το τηλ. δεν το σηκώνει κανείς !!!Την Παρασκευή προσπάθησα να επικοινωνήσω και μετά και από μισαωρες κλήσεις δεν τα κατάφερα. Αδύνατο να προλάβουν όλοι μέχρι την Δευτέρα εάν δεν δοθεί παράταση.( Το τηλ. λειτουργεί μόνο εργάσιμες και μέχρι τις 17:00) . Ο τηλ. αριθμός θέλει ένα ακόμη 0 στο τέλος

  • Δυστυχώς στο τηλ. δεν απαντά κανείς.Την Παρασκευή προσπάθησα ακόμη και με μισαωρες κλήσεις αλλά τίποτα. Εάν δεν δοθεί παράταση ,αδύνατον να εξυπηρετηθεί τόσος κόσμος και με μόνο μια γραμμή. Το τηλ. λειτουργεί μόνο εργάσιμες και έως 17:00 η ώρα!!!(ο αριθμός θέλει ένα ακόμη 0 μηδέν στο τέλος)

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.