kozan.gr: Ο Αντιδήμαρχος σε θέματα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κοζάνης, Γιώργος Δουγαλής μιλά για την κατάσταση με τα χιόνια και τα χωριά που αντιμετώπισαν προβλήματα με τον αποχιονισμό (Βίντεο)

16 Ιανουαρίου 2021
12:46

 

Ο Αντιδήμαρχος σε θέματα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κοζάνης, Γιώργος Δουγαλής μιλά για την κατάσταση με τα χιόνια και τα χωριά που αντιμετώπισαν προβλήματα με τον αποχιονισμό
.


 

20 σχόλια

  • Να βγούνε και να ρίξουν αλάτι γιατί δεν θα είναι να πατήσεις και ο κόσμος έχει και δουλειά να πάει για να βγάλει και κανένα μεροκάματο για να ζήσει

  • Το κακό με τον Δουγαλη είναι ότι έχει προτεραιότητα τα χωριά και όχι την πόλη. Η πόλη είναι στον Σημανδρακο. Ο Σημανδρακος ακόμα δεν το έχει καταλάβει ότι έχει την πόλη γιατί νομίζει ότι είναι στην αρμοδιότητα του Δουγαλη. Πάντως όπως και αν έχει η πόλη και οι γειτονιές της δεν έχουν καθαριστεί μέχρι τώρα και αυτό είναι άλλο ένα αρνητικό στη μεγάλη λίστα του δήμου από τη μέρα που ανέλαβε. Περνάνε τα αυτοκίνητα και ψευτοκαθαριζει ο δρόμος.

  • Από 11.00μμ;;;; ξέρατε ότι θ αρχίσει χιονόπτωση. Τί περιμένατε! μέχρι τις 11.00μμ;;;γιατι;;;;
    Κατα αλλά είσαι κι ευχαριστημένος. Αυτοαξιολογηση άριστη…
    Ο πεζόδρομος, οι πλατείες; οι μη κεντρικοί δρόμοι; αυτό δεν είναι μέριμνα, οργάνωση και πλάνο ωριμης κι οργανωμένης πολιτικής προστασίας.

  • Συγχαρητήρια στο τοπικό συμβούλιο Δρέπανο φέτος για πρώτη φορά σε τόσα χρόνια που κάτοικο στο Δρέπανο δεν έχουμε προβλήματα. Όλα τα παιδιά απο το τοπικό συμβούλιο είναι έξω και με οτι μέσα έχουνε το χωριό μας έμεινε με ανοιχτούς δρόμους.

    • Μάλλον ξεχνάς επιλεκτικά την χρονική περίοδο 1998-2006 που τό χιόνι κάποιες φορές ήταν 40 με 60 εκατοστά και έκαναν οι τότε αρμόδιοι τό αυτονόητο χωρίς φανφάρες και δημοσιότητα.Ρωτα ποιοί ήταν έτσι για την ιστορία

      • Εσύ ξεχνάς περισσότερα ότι τότε υπήρχαν επτά μηχανήματα κάθε γειτονιά έχει δικό του μηχάνημα. Και εγώ δεν θυμάμαι καμιά χρόνια κανένα από το τοπικό συμβούλιο να είναι πάνω στα μηχανήματα και να βοηθάνε.ουτε βγαίνανε από το σπίτι. Καλά ο προηγούμενος πρόεδρος ούτε εμφανιζόταν στο χωριό. Και τώρα τι μας λες εσύ. Εσύ μπορεί να είσαι και τους ενεργούς πολίτες μόνο κατακρίνουν και δεν σηκώνει τον κολλάτου.

  • Οταν λεει οτι η πολη της κοζανης ειναι σε καλη κατασταση θα εννοειτην παυλου μελα και τη γκερτσου….. ολοι οι αλλοι δρομοι ειναι εκτος πολης….
    ή αυτοι εκτος τοπου!!

  • Ελάτε αύριο στην νέα Χαραυγη να δείτε την κατάσταση,
    Ένα μεγάλο παγοδρόμιο.
    Ένας περιφερειακός και 5 κάθετες ανηφόρες είναι,

  • Αλατιέρες δεν ξέρω αν είχες αντιδήμαρχε αλλα αλάτι στους δρόμους δεν είδα πέραν απο δυο τρεις που περνούσαν και τα μηχανήματα της ΔΕΣΕ .
    Στα στενά ; Ο κοσμάκης ας μην βγει καθόλου απο το σπιτι πες μου .
    Τα πεζοδρόμια ; Θα κατουρήσουν τα σκυλιά και λιώσει ο πάγος .
    Τα χωριά ; Εδω η πολη εχει τα χάλια της αυτά θα κοιτάμε !
    6 αλατιέρες πως βγήκαν .
    Διαθέτει ο δημος 6 χειριστές ;;;;;;
    Κοσμάκη το νου σου .
    Έξω ειναι παγοδρόμιο και δεν ειναι να πηγαίνεις νοσοκομείο !!!!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.