kozan.gr: Προσπάθεια – πρωτοβουλία για οικονομική ενίσχυση από την Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας στους παραγωγούς, ευπαθών προϊόντων, λαϊκών αγορών της Π.Ε. Κοζάνης

17 Ιανουαρίου 2021
11:55

 

Κατόπιν πρωτοβουλίας, για καταγραφή, του Περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας οι συνάδελφοι παραγωγοί, ευπαθών προϊόντων, λαϊκών αγορών της Π.Ε. Κοζάνης θα λάβουν οικονομική ενίσχυση από την Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας. Περισσότερες πληροφορίες στα τηλ 6944315501 & 6992228431. Να σημειωθεί πως δεν υπάρχει ειλημμένη απόφαση κι ό,τι γίνεται αυτή τη χρονική περίοδο είναι μόνο στο πλαίσιο μια πρώτης καταγραφής και διερεύνησης.

5 σχόλια

  • Με τους εκθέτες βιοτεχνικών προϊόντων,που δραστηριοποιούνται στο χώρο της λαϊκής, και είναι σε απαγόρευση εδώ και τρεις μήνες στο πρώτο lockdown και τρεις στο δεύτερο.Θα υπάρξει κάποια μέριμνα;

  • Τελειώσαμε με τα κηπευτικά !!
    Με μείον δεκαπέντε δεν έμεινε τίποτα,πάγωσαν τα πάντα.
    Αυτά τα ευπαθή που θα είχαν πωληθεί μέσα στις γιορτές και θα τροφοδοτούσαν τον κόσμο του νόμου.
    Τώρα χάλασαν τα προϊόντα των ντοπιων και τρώει ο κόσμος αμφιβόλου προέλευσης τρόφιμα.
    Εκεί καταντησαμε αδέρφια.
    Ελάτε ξανά για ψήφο να σας πάρουμε με τις τσαπες και τα δικρανια.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.