Kλειστά τα σχολεία την Δευτέρα 18 Ιανουαρίου στο Δήμο Εορδαίας

17 Ιανουαρίου 2021
13:42

 

Λόγω των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών και για την ασφάλεια των μαθητών, αύριο Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021, αναστέλλεται η λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Εορδαίας, του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου – Λυκείου Πτολεμαΐδας, του Εργαστήριου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης Πτολεμαΐδας, καθώς και των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών.

Ο Δήμαρχος Εορδαίας

Παναγιώτης Ν. Πλακεντάς

7 σχόλια

  • Εύγε στον Δήμαρχο με τα πιο γρήγορα αντανακλαστικά στο νομό Κοζάνης.Εμείς εδώ στη Σουρδια μπλέξαμε με …ολίγον γεροντοτερο και δεν τρέφουμε ελπίδες. ..

  • Ο δημαρχος κοζανης περιμενει να ανεβει η θερμοκρασια ή απαντηση απο την υπουργο αν θα γινουν τα μαθηματα.Εδω και ποσο καιρο με τα οσα συμβαινουν στην πολη μας εισαι αφαντος μη μενεις και τωρα αμετοχος βγαλε σημερα τουλαχιστον την αποφαση και οχι αυριο το πρωι γιατι αν δεν σε ενημερωσαν υπηρχαν παιδια που πηγαν στο σχολειο,υπηρχαν εκπαιδευτικοι που εφτασαν στο σχολειο γιατι ηρθαν απο αλλη πολη,υπαρχουν παιδια που μετακινουνται με ταξι και αστικα και ηταν ηδη στη σταση.Ειναι ντροπη κυριε δημαρχε να αποφασιζετε 7:21 το πρωι οταν εδω και μερες ξερετε πως θα υπαρχουν χαμηλες θερμοκρασιες στην περιοχη μας.Σε ολη την πολη οι δρομοι, οχι φυσικα οι κεντρικοι,τα στενα οπως τα αποκαλειτε ειναι παγοδρομια πως τα παιδια θα πανε στο σχολειο;Επιτελους καντε κατι για την πολη μας

    • Πρέπει όμως να τού πει και κάποιος ότι είναι Κυριακή αύριο Δευτέρα τηλέφωνο γιοκ από Χαρδαλιά και Κεραμεως και ότι αύριο και όλη την εβδομάδα σύμφωνα με τις προβλέψεις της μετεωρολογικής υπηρεσίας οι θερμοκρασίες στον νομό μας θά είναι κάτω από το 0 από -15 έως -4 βαθμούς κελσίου.

  • ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ Ο7:20 Ο ΜΑΛΟΥΤΑΣ ΤΩΡΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΕΞΑΛΛΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Η ΚΕΡΑΜΕΩΣ ΓΙΑ ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.