Άνοιγμα της αγοράς αύριο 18.1 στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας – Oφείλουμε να τηρήσουμε τα μέτρα στο ακέραιο ώστε να μπορέσουν και άλλοι κλάδοι της οικονομίας να ανοίξουν σταδιακά.

17 Ιανουαρίου 2021
12:33

 

Η Π.Ε Κοζάνης βρέθηκε στο κόκκινο από τις 16.10 όμως με τις θυσίες όλων ανοίγουν σταδιακά και προσεκτικά κλάδοι της οικονομίας μας, έφτασε η ώρα να εντείνουμε την προσπάθεια τηρώντας με περισσότερη επιμέλεια και υπευθυνότητα τα μέτρα προστασίας.

Το λιανεμπόριο, η εστίαση, τα ξενοδοχεία, τα γυμναστήρια και άλλοι κλάδοι δοκιμάστηκαν και δοκιμάζονται ακόμη.

Ο εμπορικός και επιχειρηματικός κόσμος καλείται να φανεί δυνατός και να προχωρήσει μπροστά.

Δυστυχώς, ο Δήμος Εορδαίας, η τοπική κοινότητα Σιάτιστας του Δήμου Βοΐου και η Κοινότητα Κρόκου του Δήμου Κοζάνης, καλούνται να λειτουργήσουν με ακόμη πιο περιοριστικά μέτρα καθώς τα καταστήματα ανοίγουν με click away.

Εμείς, καταναλωτές και πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας οφείλουμε να είμαστε συμπαραστάτες στην προσπάθεια για μία ομαλή και σταθερή λειτουργία του λιανεμπορίου τηρώντας ευλαβικά όλα τα μέτρα για να μην χρειαστεί να μας πάρουν πίσω ό,τι κατακτήσαμε έως τώρα.

Στηρίζουμε την τοπική οικονομία, τους δικούς μας ανθρώπους και βοηθάμε να μείνουν ζωντανές οι επιχειρήσεις του τόπου. Πάνω απ’ όλα όμως οφείλουμε να τηρήσουμε τα μέτρα στο ακέραιο ώστε να μπορέσουν και άλλοι κλάδοι της οικονομίας να ανοίξουν σταδιακά.

Η οικονομία της περιοχής δοκιμάζεται σκληρά αλλά από την άλλη δεν πρέπει να ρισκάρουμε με την υγεία μας. Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας βρίσκεσαι στο πλευρό όλων καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια.

4 σχόλια

  • Θυσίες όλων; Ποιες θυσίες; Μάλλον θυσίες μερικών… Όλοι έχουμε μερίδιο ευθύνης για την κατάσταση που βιώνουμε εδώ και μήνες. Δυστυχώς κανένας δεν είναι πρόθυμος να τις επωμισθεί. Ούτε κυβέρνηση, ούτε τοπικές αρχές, ούτε πολίτες. Κι επειδή γίνεται λόγος και για τον Κρόκο, ας ψάξετε να δείτε λόγω ποιας συμπεριφοράς ορισμένων μπουφόνων βρίσκεται το χωριό σ’ αυτή την κατάσταση.

  • Σας παρακαλώ όλες τίς κυρίες μην τρέξετε αύριο όλες στα μαγαζιά,θα μας ξανά κλείσουν και θα φταίμε εμείς όλες!!!!

  • ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΣΑΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΑΥΣΤΗΡΟΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ: ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΓΗΜΑ ΣΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΟΡΑΕΙ ΤΗ ΜΑΣΚΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΤΗ ΚΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΠΗΓΟΥΝΙ.ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΑΣ ΩΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΙΜΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΓΚΑΚΙΩΝ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΚΕΙ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΜΙΛΑΝΕ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.