Συνάντηση με το Τοπικό Συμβούλιο Λιβαδερού είχε την Δευτέρα 18/1 ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γ. Κασαπίδης – Tα θέματα που συζητήθηκαν (Βίντεο)

18 Ιανουαρίου 2021
15:55

 

Συνάντηση με το Τοπικό Συμβούλιο Λιβαδερού είχε την Δευτέρα 18/1 ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γ. Κασαπίδης – Tα θέματα που συζητήθηκαν. Δείτε το βίντεο:

3 σχόλια

  • Η αναπτυξη της βιολογικής κτηνοτροφίας και τυροκομίας θα τους είπε ότι περνά μέσα από την ολιστική οικονομία που θα φέρει η χωματερή αμιάντου! Και φυσικά το ίδιο θα γίνει με την βοσκή και τις καλλιέργειες φωτοβολταϊκών και ανεμογεννητριων

    • Μια χαρά έχουμε περάσει δεκάδες σχόλιά σας για τον κ. Κασαπίδη. Αυτό δε σημαίνει ότι σας παρέχεται το δικαίωμα να γράφετε ΑΝΩΝΥΜΑ ό,τι σας κατέβει στο μυαλό προσβάλλοντας. Μαγκιές με τις πλάτες άλλων όχι εδώ. Αν πάλι θεωρείτε ότι κάνουμε λάθος και δεν γράψατε κάτι κακό και επιμένετε να δημοσιευτεί το σχόλιό σας στείλτε το, επώνυμα με στοιχεία επικοινωνίας και θα το δημοσιεύσουμε. Επειδή όμως είναι 100% βέβαιο πως δεν θα τολμήσετε, σας καλούμε να συνέλθετε και να αντιληφθείτε την πραγματικότητα, η οποία είναι πως στον ανώνυμο σχολιασμό υπάρχουν όρια. Αν δε συμφωνείτε με τα όρια που βάζουμε, βγείτε από την ΑΝΩΝΥΜΙΑ σας κι αναλάβετε την ευθύνη των γραφομένων σας. Κουτοπονηριές δε χωρούν. Δεν θα επανέλθουμε

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.