Κλειστά όλα τα σχολεία του Δήμου Κοζάνης την Τρίτη 19 Ιανουαρίου

18 Ιανουαρίου 2021
16:22

Με απόφαση του δημάρχου Κοζάνης Λάζαρου Μαλούτα, κλειστές θα παραμείνουν όλες οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Δημοτικά, Νηπιαγωγεία, Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί Σταθμοί) και Ειδικής Αγωγής (Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας) του Δήμου Κοζάνης, την Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2021, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών.

31 σχόλια

  • Αγαπητέ Δήμαρχε. Ποιά είναι η θερμοκρασία εκείνη που πιστεύετε πως τα παιδιά θα μπορέσουν να πάνε σχολείο. Γιατί δεν ξέρω αν σας το έχουν πει είναι 3 μήνες μέσα στο σπίτι και κοντεύουν να σαλτάρουν χώρια που έχουν μείνει πολύ πίσω.
    θα είναι -5 , -2, 1 πόση για να ξέρουμε;

    • Τι διαφορά έχει για σένα αν είναι -5 ή -1; Άνοιξε τα παράθυρα στο σπίτι σου το πρωί, έστω και για 5 λεπτά και δες αν είναι σωστό να πάνε τα παιδιά στο σχολείο, σε αίθουσες που κρυώνουν αμέσως.

  • Τεμπέληδες ελπίζω να μην εννοείτε το σύνολο των εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας, που κάνουν ηδη απο σήμερα τηλεκπαιδευση απο το σπίτι…

  • Αγαπητε ανωνυμε
    Πως μιλάς ετσι χωρις να ξερεις …… τι κανουμε;;;;
    μαθαμε μια ζωη την ιδια κουβεντα
    Οι τεμπέληδες οι ανεπροκοποι
    και στην ουσια ειμαστε εμεις αυτοι που μαθαινουμε στα παιδια σας τρόπους για το πως να μιλάνε!!!!! και να σεβονται τον συνανθρωπο τους!!!
    Μαλλον δεν θα ειχες καλούς δασκαλους …
    και σε πληροφορω οτι και δουλεψα σημερα και διαβασα για αυριο και εστειλα ασκησεις στα παιδια ΚΑΙ χαρηκαν που με ειδαν ….πραγμα που σημαινει οτι δεν ειμαι τεμπελα και κανω σωστά την δουλεια μου διοτι αυτα ξερουν να κρινουν …..
    Κατερίνα (οχι τεμπελα )

    • Μια χαρά ξέρω αλλά φαίνεται πως δεν βλέπεις. Είπα: οι τεμπέληδες που δεν κάνουν καμία ώρα πληρώνονται κανονικά;

    • Καλησπέρα σας καταρχήνην ασχολείστε με τους ανθρώπους που έχουν μάθει πάντα να προσβάλουν κ να κατηγορούν όλα τα επαγγέλματα,εγώ προσωπικά έχω παιδάκια κ είμαι πολύ ευχαριστημένη με τους δασκάλους τους ευτυχώς αυτοί οι άνθρωποι μαθαίνουν γράμματα στα παιδιά μας είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι αλλά κ πάλι δυστυχώς δεν έχουν έρθει στην θέση σας ας μπορέσουν να κάνουν κουμάντο 20 κ 25 παιδιά μπορούν άραγε?δεν νομίζω εδώ 2 η 3 έχουν κ κουράζονται,εκτιμώ την δουλειά των δασκάλων εγώ προσωπικά κ έτσι έχω μάθει κ στα παιδιά μου να σέβονται τους δασκάλους τους.καλη δύναμη στο έργο σας.

  • Εντάξει ξενοιάσατε τώρα με το Webex, ούτε να μπαίνετε στη διαδικασία να καθαρίζετε αυλές, ούτε να θερμαίνετε σχολεία, ούτε να κρατάτε τους δρόμους γύρω από τα σχολεία καθαρούς, αφήστε τα παιδιά να “καίνε εγκέφαλο” όλη την μέρα μπροστά από οθόνες…. τα παιδιά βαρέθηκαν πάρτε το χαμπάρι, δεν αποδίδουν πλέον μέσα από την τηλεκπαίδευση, θέλουν αλληλεπίδραση με το σχολικό περιβάλλον, ό,τι άλλο είναι να ‘χαμε να λέγαμε….. ανοίξτε τα σχολεία, έλεος πια!!!!

    • Ότι και να κάνει ο εκάστοτε δήμαρχος πάντα διαμαρτυρίες. Από που προκύπτει ότι σαλταραν τα παιδιά λόγω webex, μην προβάλουμε πάνω στα παιδιά δικά μας θέματα. Κι όταν είναι ανοιχτά τα σχολεία πάλι σαλταρισμενοι είμαστε από το τρέξιμο γονείς και παιδια. Η υγεία προέχει κι όχι τα κοινωνιολογικα τσιτάτα του καθενος.

  • Έλεος πια με τα ανοιχτά και τα κλειστά παράθυρα στην τάξη. Ανοίξτε τα σχολεία και οποιος γονιός ανησυχεί μήπως κρυώσει το παιδί του ας το κρατήσει σπίτι. Ας ανοίγουν τα παράθυρα στο διάλειμμα, δεν τα έχουν και όλη την ώρα ανοιχτά. Δεν αντέχουν άλλο τα παιδιά με την τηλεκπαίδευση. Αναλογιστηκατε πόσα προβλήματα δημιουργούνται στους γονείς που εργάζονται και δεν είναι δημόσιοι υπάλληλοι, για να ζητάνε άδεια; Δηλαδή ποτε περιμένουμε να επιστρέψουν τα παιδιά στο σχολείο, όταν φτάσει η θερμοκρασία πόσο; Στην Κοζάνη ζούμε, χειμώνα έχει,κρύο κάνει. Μην ταλαιπωρείτε άλλο τα παιδιά, περισσότερο ζημιά τα κάνουμε παρά καλό. Φτάνει!!

  • ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ…ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΑΘΜΙΔΕΣ…ΕΛΕΟΣ!!! Ζούμε σε πόλη με βαρύ χειμώνα, δηλαδή τι σημαίνει έχει χαμηλές θερμοκρασίες; ότι θα ανοίξουν τα σχολεία τον Μάρτιο; Μαλούτα ασε τα ρουσφέτια σε υπερπροστατευτικές μαμάδες και σε καλοπερασάκηδες εκπαιδευτικούς και δώσε εντολή να ανοίξουν τα σχολεία ΤΩΡΑ. Τα παιδιά μας θα σαλτάρουν από την υπερβολική έκθεση στον υπολογιστή. Ανοίξτε τα σχολεία να κοινωνικοποιηθούν τα παιδιά μας, το βρήκαμε τώρα με την τηλεκπαίδευση!!!

      • Τα ίδια στερεότυπα. Ο δημόσιος υπάλληλος, ο εκπαιδευτικος που δεν εργάζεται, ο υπερπροστατευτικος γονεας. Και φυσικά η σκληαγ γημενη κοζανη που λες και είναι Σιβηρία. Μια ώρα να κόψουν από βλάβη την τηλεθερμανση και επανάσταση σηκώνουν όλοι οι τώρα διαμαρτυρομενοι για το κλείσιμο των σχολείων. Το φθινόπωρο λίγο να κλείσει η τηλεθερμανση και κρυωνουμε και δυσανασχετουμε. Τώρα εν μέσω παγετου και πανδημίας θέλουν κάποιοι ανοιχτά σχολεία. Ιεραρχεισυε επιτέλους την υγεία και τοποθετήστε την εκεί που αξίζει. Ως ύψιστο αγαθό.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.