Ευχαριστήρια επιστολή Προς Κέντρο Υγείας Κοζάνης (Πρώην ΙΚΑ) για την τηλεφωνική βοήθεια και υποστήριξη που μου παρείχαν για το διάστημα των 15 ημερών που ήμουν θετική στην COVID-19 και ανάρρωνα στην οικία μου

18 Ιανουαρίου 2021
23:17

 

Θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες προς το προσωπικό του Κέντρου Υγείας Κοζάνης και ιδιαιτέρως τον Ιατρό Ναούμ Βασίλειο για την τηλεφωνική βοήθεια και υποστήριξη που μου παρείχαν για το διάστημα των 15 ημερών από 19/11/2020 έως 4/12/2020 που ήμουν θετική στην COVID-19 και ανάρρωνα στην οικία μου. Η βοήθεια σας ήταν πολύτιμη.

Σας εύχομαι Καλή Χρονιά με υγεία σε εσάς και στους οικείους σας.

Με εκτίμηση,

Παπανικολάου Χαρούλα

3 σχόλια

  • Μπράβο για την επιστολή σας προς αυτούς τους ανθρώπους, τους ήρωες που στη μάχη κατά της πανδημίας(και όχι μόνο), έχουν ταχθεί στην αλληλεγγύη, στη συνεισφορά, στην κοινωνική ευαισθητοποίηση και στην ανθρωπιά

  • Περαστικά σας και συγχαρητήρια για την κίνηση σας
    Καλή δύναμη στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό στον δύσκολο αγώνα τους

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.