ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης (ΜΕΖΖO): “Αίας”, Τετάρτη 20 Ιανουαρίου, από τις 19:00 & για 24 ώρες

19 Ιανουαρίου 2021
16:17

 

Σε θεατρική παράσταση από τον ποιητικό μονόλογο, μας προσκαλεί το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης για την επόμενη ΜΕΖΖΟ διαδικτυακή παράστασή του.

«Αίας» του Γιάννη Ρίτσου. Τετάρτη 20 Ιανουαρίου από τις 19:00 και για 24 ώρες, μέσα από το κανάλι του ΔΗ.Π.ΕΘΕ. Κοζάνης στο you tube, σε ελεύθερη προβολή, δωρεάν.

https://www.youtube.com/channel/UCrimZTl905V2M1VXonXBinw/featured

«Αίας»

Μια ξεχωριστή παράσταση, της οποίας, ο μοναδικός ποιητικός λόγος του Γιάννη Ρίτσου, πραγματεύεται το γεμάτο παράπονο και οργή ξέσπασμα του μυθικού Αίαντα, ενάντια στους Ατρείδες, που καταρράκωσαν την αξιοπρέπειά του και τον πρόδωσαν, καθώς και την αγωνιώδη πορεία του προς την καθαρτήρια αυτοχειρία, σε κατάσταση παραίσθησης και παράλληλα ενδοσκόπησης και αυτογνωσίας.

Σκηνοθεσία, δραματουργική επεξεργασία, σκηνογραφική επιμέλεια: Δήμητρα Λαρεντζάκη.

Μουσική: Μάκης Σεβίλογλου.

Βίντεο: Πέτρος Σεβαστίκογλου

Κινηματογραφικός Αίαντας: Νίκος Τσολερίδης.

Ερμηνεία: Κωνσταντίνος Κοζικόπουλος.

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.