Αποχαιρετιστήριο μήνυμα στον άρχοντα της καρδιάς μας – To συγκινητικό μήνυμα από τις δύο κόρες του 58χρονου Αντώνη Γρηγοριάδη, από την Πτολεμαίδα, που έφυγε από την ζωή

20 Ιανουαρίου 2021
22:54

Κατέληξε σήμερα ο 58 χρονος Γρηγοριάδης Αντώνιος που νοσηλευόταν στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο με συμπτώματα κορωνοϊού χωρίς υποκείμενα νοσήματα από τις 28/11 αρχικά στη ΜΑΦ και έπειτα στη ΜΕΘ.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που ήταν μαζί του σε αυτόν τον δύσκολο αγώνα που δίνανε καθημερινά μαζί για να τον κρατήσου στη ζωή. Οι άνθρωποι αυτοί είναι πάνω απ΄ όλα άνθρωποι και μετά ιατροί. Δεν θα μπορούσαν να είναι άλλοι από τον κύριο Καρακατσάνη Ανέστη, την κυρία Αμοιρίδου Πηνελόπη, τον κύριο Βεντούλη Ιωάννη, τον διευθυντή της μονάδας κύριο Ιωάννου, καθώς και όλο το νοσηλευτικό προσωπικό.

Η είδηση του θανάτου του στις 20/1/2021 σκόρπισε θλίψη σε όλη την τοπική και μη κοινωνία. Είναι πολύ δύσκολο για όλους τους ανθρώπους που έχουν κάποιον δικό τους άνθρωπο στο νοσοκομείο να μην μπορούν να τον δουν. Δεν δέχονται επισκέψεις και η επικοινωνία είναι μέσω τηλεφώνου. Ο καθένας αγωνίζεται μόνος για να περάσει τον δικό του Γολγοθά. Δυστυχώς ο θεός είχε άλλα σχέδια γι΄αυτόν.

Η ζωή συνεχίζεται και να είσαι σίγουρος πατέρα πως είμαστε περήφανοι για σένα γιατί στη ζωή σου ήσουν πάντα ΜΑΧΗΤΗΣ.

Άνθρωπος τίμιος, καλός, ενάρετος, γενναιόδωρος και δίκαιος.

ΥΠΗΡΞΕΣ ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΠΑΝΩ

Μα εγώ είμαι Έλληνας
Δεν θα πεθάνω
Υπήρξα άρχοντας στον κόσμο επάνω
Είμαι αυτός που σας έχει μάθει,
Το αλφαβητάριο, μη κάνεις λάθη
Εγώ σας γέννησα, σας έχω αναθρέψει
Κι ότι δικό σου, μου το ‘χεις κλέψει
Μα εγώ είμαι Έλληνας, πάντα αντάρτης
Άνθρωπος δίκαιος και δημοκράτης.

Οι κόρες σου Γρηγοριάδου Βασιλική & Αλεξάνδρα

2 σχόλια

  • Ψυχουλες μου γλυκιες… Λυπαμαι παρα πολυ για το θανατο του πατερα σας… Να ειστε γερες… Να τον θυμαστε και να στηριξετε οσο περισσότερο μπορειτε τη μσνουλα σας… Τα λογια ειναι περιττά… Τα θερμα μου συλλυπητήρια!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.