kozan.gr: Τι έδειξαν τα σημερινά rapid tests που έγιναν στο Πνευματικό Κέντρο Πτολεμαΐδας;

21 Ιανουαρίου 2021
15:09

 

Τι έδειξαν τα σημερινά rapid tests που έγιναν στο Πνευματικό Κέντρο Πτολεμαΐδας;. Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, σε 85 δειγματοληψίες όλα τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά.

 

 

13 σχόλια

  • Αφού αυτοί που έχουν θέμα κάθονται σπίτι για να μην αποκαλυφθεί η δράση του μοναστηριού στο μηλοχωρι… Λυπάμαι πολύ για τις τοπικές αρχές που συγκαλύπτουν το γεγονός

    • Αγαπητέ Γεώργιε, είμαι πατέρας πέντε παιδιών και έχω και τρία εγγόνια, το δε όνομα του πρώτου Ιωάννης. Την ημέρα εορτής του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου μετά το πέρας της γιορτής του μικρού δέχτηκα τηλέφωνο από τον εν Χριστώ αδελφό Ζίκο ώστε να βρεθούμε στο σπίτι του. Δίπλα λοιπόν στην φλόγα της σόμπας πετρελαίου στάθηκα για περισσότερο από τρεις ώρες χωρίς να βγάλω το λεπτό αθλητικό μπουφάν μου… Όταν η ημέρα έκλεισε πήρα το ποδήλατο και ξεκίνησα για το σπίτι, αλλ’ όμως από την φλόγα της σόμπας κατευθείαν στο κρύο – με μια φούτερ κι ένα λεπτό μπουφάν- έφτασε να κάνει την επιστροφή μου Γολγοθά λόγω το ρίγος που ένιωσα… Κατάλαβες αδελφέ ότι η υγεία μου προσβλήθηκε και τα λοιπά! Αν δεν βρίσκεις νόημα στην απάντησή μου αυτή θέλω να σου πω πως έχω να γριπωθώ τα τελευταία δεκατέσσερα χρόνια και ακόμη ότι είμαι ιεροψάλτης στην Ιερά Μονή Αγίας Παρασκευής Μηλοχωρίου τα τελευταία τέσσερα χρόνια.
      Ευχαριστώ πολύ που με ακούσατε.

      • Τωρα δηλαδή ολη κόλλησαν από την αγια Παρασκευή μα τόσο μίσος δηλαδή για το άλλο μοναστήρι που είχαν κολλήσει τόση ούτε κουβέντα τι να πω ντροπή μας

  • Εγω εχω να σχολιασω κατι αλλο ασχετο με τον κορωνοιο! Το χαλι του Πνευματικου κ μοναδικου χωρου της πολης για καποια εκδηλωση.Με τους μουντζουρωμενους τοιχους! Ειναι χάλια! Ντροπη!!

    • και ενα ακομα: το πνευματικο ΚΕΝΤΡΟ στην ακρη της πολης! δηλαδη το κεντρο στην ακρη. σαν το “κρυο ανεκδοτο της ημερας

      και απο πνευμα, αλλο τίποτα

      • Το πνευματικό κέντρο είναι αυτό που αναφέρει…κέντρο του πνεύματος και του πολιτισμού δεν είναι ανάγκη να είναι στο κέντρο της πόλης αλλά εύκολα προσβάσιμο. Αυτά να είναι τα προβλήματα μας!!!

    • Συμφωνώ είναι ντροπή στα καλόπαιδα που πάνε και κάνουν γκράφιτι στη δημόσια περιουσία. Στην Κοζανη άρχισαν να κάνουν γκράφιτι εν μέσω απαγόρευσης κυκλοφορίας και στην ιδιωτική περιουσία (θρίλερ) θα γίνει τίποτα και με αυτή την ιστορία; Θεατές έχουμε καταντήσει

    • Και να σκεφτείς ότι έγινε ανακαίνιση, ξοδεύτηκαν ένα σορό λεφτά για να ντυθεί με μάρμαρα και τελικά να επιστρέψει στην προηγούμενη κατάσταση του!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.