Λόγια καρδιάς για την απώλεια του αγαπημένου μας νοσηλευτή Πετσούκη Κωνσταντίνου – Από εκεί ψηλά να φωτίζεις να βοηθάς! Ήδη βοηθάς! Σήμερα με το εξιτήριό της, δυνατά σου στέλνει ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ η συνάδερφός σου Ευγενία! «Με τη δωρεά του συστήματος υψηλής ροής οξυγόνου της οικογένειάς του στη μνήμη του, μου έσωσε τη ζωή», είπε (Γράφει η Διευθύντρια της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Γ.Ν. Φλώρινας Τόιτου Χρυσούλα)

21 Ιανουαρίου 2021
17:17
Κανένα σχόλιο

 

Άραγε υπάρχουν λέξεις, λόγια για να εκφράσω τα συναισθήματα της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας , τον πόνο, τη συντριβή, για την απώλεια του «ακριβού μας» Κωνσταντίνου; Υπάρχουν λέξεις να εκφράσω τη «σεμνή» υπερηφάνειά μας για την ανιδιοτελή προσφορά του στον άρρωστο συνάνθρωπο; Πάνω στην προσφορά και στο καθήκον «λαβώθηκες» αγαπημένε μας ήρωα Κωνσταντίνε. Ήμασταν σίγουροι ότι θα βγεις νικητής, γιατί ήσουν αθλητής , γιατί ήσουν χορτοφάγος, γιατί ήσουν εκλεκτός του Θεού και γιατί σ’ αγαπούσαν πολλοί και προσευχόντουσαν για σένα. Φεύ, απατηθήκαμε! Ο Κύριος σε είχε επιλέξει να ομορφύνεις την παρέα των αγγέλων. Δεν ήσουν πλέον για τα απλά…ήσουν για τα ανώτερα , τα ουράνια. Μας συνέτριψες, μας πόνεσες, κλάψαμε, μείναμε βουβοί. Δεν μπορούμε να σε βγάλουμε ούτε μια στιγμή από τη ματιά μας, είσαι παντού! Στο χειρουργείο, στη χειρουργική, στα εξωτερικά, μάχιμος, αγωνιστικός. Είσαι αθάνατος , Κωνσταντίνε μας. Πεθαίνουν αυτοί που δεν τους θυμούνται, που δεν έχουν ν’ αφήσουν πίσω τους προσφορά, αγάπη, υπόδειγμα!

Να ‘σαι καλά εκεί που είσαι! Να σε συνοδεύουν οι πράξεις αγάπης προς τον συνάνθρωπο και αυτές να σβήνουν κάθε ανθρώπινη αδυναμία. Από εκεί ψηλά να φωτίζεις να βοηθάς! Ήδη βοηθάς! Σήμερα με το εξιτήριο της δυνατά σου στέλνει ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ η συνάδερφός σου Ευγενία! «Με τη δωρεά του συστήματος υψηλής ροής οξυγόνου της οικογένειάς του στη μνήμη του, μου έσωσε τη ζωή», είπε.

Καλό ταξίδι Κωνσταντίνε μας, καμάρι μας . Ευχόμαστε καμάρι και κουράγιο στην αγαπημένη σου σύζυγο και στα «αξιόλογα» παιδιά σου.

Εκ μέρους της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας,

Η διευθύντρια της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας,

Τόιτου Χρυσούλα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.