Δημοτική Κίνηση Κοζάνη – Τόπος να ζεις για Α. Δερμιτζάκη: “Η προκλητικότητα και η τυπολατρεία της διοίκησης της Α΄ βάθμιας σχολικής επιτροπής του Δήμου Κοζάνης έχει ξεπεράσει κάθε όριο”

21 Ιανουαρίου 2021
19:59
Θα μπορούσε να είναι φάρσα εάν δεν ήταν δυστυχώς η πεζή πραγματικότητα. Σύμφωνα με τις συνημμένες επιστολές ο σύλλογος εκπαιδευτικών Α΄ βάθμιας εκπαίδευσης ζητά συνάντηση με την Α΄ βάθμια σχολική επιτροπή του Δήμου Κοζάνης για να συζητήσουν τα προβλήματα που υπάρχουν στα δημοτικά σχολεία εξαιτίας της πανδημίας μετά την επαναλειτουργία τους και να βρουν τις καλύτερες δυνατές λύσεις για την ασφαλή και εύρυθμη λειτουργία των σχολείων .
Η Α΄βάθμια σχολική επιτροπή, μέσω του Προέδρου, τους απαντά πως δεν μπορεί να γίνει η συνάντηση γιατί το έγγραφο δεν έχει πρωτόκολλο και σφραγίδα, αλλά και πως αδυνατεί να τους συναντήσει μέσω τηλεδιάσκεψης!!!
Αποδέκτης της αλληλογραφίας είναι και ο Δήμος Κοζάνης.
Σε αυτές τις πολύ δύσκολες και κρίσιμες στιγμές για την επιστροφή όλων μας σιγά σιγά στην κανονικότητα με την ομαλή λειτουργία αρχικά των δημοτικών σχολείων, η προκλητικότητα και η τυπολατρεία της διοίκησης της Α΄ βάθμιας σχολικής επιτροπής του Δήμου Κοζάνης έχει ξεπεράσει κάθε όριο.
Είπαμε ‘καλές οι ισορροπίες και οι συμφωνίες κάτω απ΄ το τραπέζι στην τριανδρία διοίκησης του Δήμου Κοζάνης αλλά ακόμη και η γελοιότητα έχει τα όριά της κε Δήμαρχε’!
Υ.Γ. Προς αποφυγή λανθασμένων εντυπώσεων να συμπληρώσουμε οτι ο σύλλογος εκπαιδευτικών επανήλθε σήμερα με νέο του έγγραφο υπογεγραμμένο και πρωτοκολλημένο και ζητά ξανά συνάντηση με την σχολική επιτροπή για την εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων.
Η απάντηση αναμένεται…

23 σχόλια

  • Τα α. & β. ορθώς τίθενται, θα πρέπει να μάθουν σε διαδικασίες, αλλά όχι καφενέ.
    Το γ. είναι εύηθες.
    Το δ. για γέλια.

  • Ποιοι είναι το ΔΣ των εκπαιδευτικών; Πιο το θέμα συζήτησης;
    Αυτοί που συνταξανε το εγγραφο είναι αλήθεια εκπαιδευτικοί; Λέτε να είναι και φιλόλογοι;
    Είναι δυνατόν;

    • Συγνώμη κιόλας,ιδέα δεν έχω ούτε το σύλλογο ουτε τον πρόεδρο ούτε καμιά σχέση με την κίνηση αλλά σε μια πολή στο μέγεθος της κοζάνης, τίθεται ερώτημα αν ο πρόεδρος της πρωτοβάθμιας ξέρει ποιό είναι το δς του συλλόγου εκπαιδευτικών; Είναι δυνατόν;

  • Α. Πόσο εύκολα ανεβάζετε έγγραφα του Δήμου στα social ; Τα έχετε εκμηδενίσει όλα !
    Β. Γελοιότητα ; Τη λέξη είναι αυτή που χρησιμοποιεί η αντιπολίτευση για ένα τόσο σοβαρό θέμα ;
    Διχάζετε τους Δημότες σε πολλά θέματα αλλά στο συγκεκριμένο είναι για γέλια γιατί τα γεγονότα δείχνουν άλλα !
    Άντε να αλλάξουμε επικεφαλή γιατί μάλλον το χάσατε χωρίς εξουσία κάποιοι !

    • Α. Τα έγγραφα του δήμου είναι δημόσια. Αν κάτι δεν πρέπει να γίνει γνωστό φέρει ειδική σήμανση και θεωρείται απόρρητο. diaygeia.gov.gr
      B. Συμφωνώ πως η δήλωση είναι υπερβολική.
      Γ. Κανένας διχασμός.Η εκάστοτε αντιπολίτευση επιτελεί τρεις βασικά ρόλους: ελέγχει την διοίκηση , προβάλλει τις προτάσεις της για τα προβλήματα και διεκδικεί την ανάληψη της εξουσίας.

    • Γιατί σας ενοχλεί η δημοσιότητα; Ειδικά για θέματα εκπαίδευσης στην δύσκολη περίοδο που διανύουμε.Γιατί προτάσσει ο πρόεδρος τον αρ.πρωτοκόλλου; Γιατί παριστάνει ότι δεν γνωριζει τα αιτήματα των εκπαιδευτικών;

  • “…και οι συμφωνίες κάτω απ΄ το τραπέζι στην τριανδρία…”
    Εσείς που τα γράφετε αυτά, είστε νομίζετε σοβαροί; τί λέτε; πραγματικά, δηλαδή, έχετε συναίσθηση όσων γράφετε;

  • Από πότε τα έγγραφα του Δήμου είναι απόρρητα; Μήπως μπερδεύεσαι με το στρατό;
    Και είναι σε όλες τις πτώσεις “επικεφαλής”. Δεν κλίνεται.

    • Ο επικεφαλής
      Του επικεφαλή
      Τον επικεφαλή
      – επικεφαλή
      Οι επικεφαλείς
      Των επικεφαλών
      Τους επικεφαλείς
      – επικεφαλείς

      Εάν θυμάμαι σωστά!

      • Δεν θυμάσαι σωστά είναι ο επί της κεφαλής, οι επί της κεφαλής, των επί της κεφαλής και για αυτό μένει πάντα ως “επικεφαλής”.

      • Το μάτι μου!!! Ήταν να το δω κι αυτό!Καλέ μου άνθρωπε,επικεφαλής είναι ο ηγέτης,ο αρχηγός,ο επί της κεφαλής δηλαδή.Η λέξη δεν κλίνεται,είναι πάντοτε στη γενική.Πιο σωστό είναι να γράφεται επί της κεφαλής,αναλυτικά δλδ.

  • Γιατί σας ενοχλεί η δημοσιότητα; Ειδικά για θέματα εκπαίδευσης στην δύσκολη περίοδο που διανύουμε.Γιατί προτάσσει ο πρόεδρος τον αρ.πρωτοκόλλου; Γιατί παριστάνει ότι δεν γνωριζει τα αιτήματα των εκπαιδευτικών;

  • Οι εκπαιδευτικοί μας έχουν πολλά προβλήματα στα σχολεία και δεν έχουν την αντιμετώπιση που επιβάλλεται από την σχολική επιτροπή πρωτοβάθμιας
    Ας καταλάβουμε όλοι αυτοί οι άνθρωποι μορφώνουν και διαμορφώνουν τα παιδιά μας και τον χαρακτήρα τους,την παιδεία τους,τις γνώσεις τους και πρέπει να είμαστε δίπλα τους εμείς οι γονείς αλλά και οι θεσμοί.
    Δεν χωράνε μικρότητες και διχασμοι και σε αυτό το θέμα.
    Γνωρίζει ο κόσμος ότι τα σχολεία άνοιξαν και τα περισσότερα δεν είχαν θέρμανση γιατί δεν προχώρησε σε προμήθεια πετρελαίου η επιτροπή;;;
    Εεεε για τα δικά μας παιδιά πρόκειται!!!

  • Αν η κανονικότητα και η προβλεπόμενη από την Διοικητική δεοντολογία και όχι μόνο… εφαρμογή των ορίων, κανόνων εκ μέρους ενός Συλλογικού οργάνου, και κατ’επέκταση ενός “εν δυνάμει υποψήφιου” Δημάρχου και αναπληρωματικό μέλους του Δ. Σ, της Σχ. Επιτροπής να θεωρείται “προκλητικό τητα”… τότε το “Κοζάνη πόλη να ζεις” του απερχόντος Λευτέρη Ιωαννιδη.. πρέπει να ψάξει μετονομασία και ρότα!!
    Η Α’ βάθμια Σχολικη Επιτροπή είναι Ν. Π. Δ. Δ και ως εκ τούτου λαμβάνει τις αποφάσεις ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΆ… και οχι “γιαλατζί” δημοκρατία!!!
    Κοζάνη…. Τι σε περιμένει….

    • Γιατρέ αστους αυτούς εκει στην Κίνηση, θα τα κανονίσουν μόνοι τους. Εσύ για την ουσία μίλα, τα σχολεία έχουν προβλήματα και πρέπει να λυθουν άμεσα, αρα δειτε τους δασκαλους και τους Διευθυντες γρήγορα γιατί εμεις εχουμε μικρα παιδιά και θελουμε ουσία.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.