kozan.gr: Χ. Ζευκλής: “Με απόφαση του ΓΕΕΘΑ το στρατόπεδο Πόρτη Νεαπόλεως του Δήμου Βοΐου εξαιρείται, οριστικά, ως υποψήφιο Κέντρο Υποδοχής Μεταναστών/Προσφύγων”

22 Ιανουαρίου 2021
17:29

“Με απόφαση του ΓΕΕΘΑ το στρατόπεδο Πόρτη Νεαπόλεως του Δήμου Βοΐου εξαιρείται, οριστικά, ως υποψήφιο Κέντρο Υποδοχής Μεταναστών/Προσφύγων”. Αυτό ανέφερε, πριν από λίγο (ώρα 17:20), στη συνεδρίαση του Δ.Σ. Βοΐου ο Δήμαρχος Χ. Ζευκλής.

Ένα σχόλιο

  • Ο κόσμος παει μπροστά και ο δήμος Βοΐου όλο κατά πισω καντε κάτι για τη Σιάτιστα ρε εδώ ζείτε εδώ τρώτε εδώ πινετε άλλου πατε και… Τα χωριά και η Νεάπολη έγιναν πολυ καλυτερα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.