kozan.gr: Συνεχίζεται το αυστηρό lockdown στο Δήμο Εορδαίας, στην Σιάτιστα και στην Κοινότητα Κρόκου του Δήμου Κοζάνης, μέχρι και την 1η Φεβρουαρίου (Βίντεο)

22 Ιανουαρίου 2021
18:29

Στο πλαίσιο της σημερινής ενημέρωσης ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς ανέφερε πως: “Συνεχίζεται το αυστηρό lockdown στο Δήμο Εορδαίας, στην Σιάτιστα και στην Κοινότητα Κρόκου του Δήμου Κοζάνης, μέχρι και την 1η Φεβρουαρίου”.

. Aκούστε πόσα είναι τα ενεργά κρούσματα

80 σχόλια

        • Όχι θα περιμένω να με σώσει ο Τσιτάχ της Πάρνηθας και τα ζούμε τα χαίρια σας 3 μήνες τώρα χωρίς κανένα σοβαρό σχέδιο σε τίποτα. Μείνε εκεί στον μπλε συννεφάκι σου ότι όλα τα κάνουν τέλεια και πήραν έγκαιρα μέτρα και θα πας πολύ μπροστά. Περαστικά γκρουεζα!

          • Ναι όπως τα λες είναι… Και στην κορφή κανέλα. Κάντε καμία απεργία πείνας για το σύντροφό σας Κουφοντίνας.

    • Σημασία έχουν τα ενεργά κρούσματα, φίλε/φίλη μου. Τα ανακοίνωσε ο Χαρδαλιάς στη συνέντευξη τύπου και θεωρώ ότι ο αριθμός τους είναι ανησυχητικός, αν και μειωμένος.

      • βρε ασε μας και εσύ. λύψε κι άλλο μέχρι να ξεμείνεις από σάλιο. Το ότι μέχρι πριν λίγο καιρό είχαμε ως μέτρο αξιολόγησης του lockdown τα καθημερινα κρουσματα ενώ τλωρα ξαφνικά βάζουν ως μέτρο αξιολόγησης τα ενεργλα κρούσματα, δεν σου λέει τίποτα; Αντε απ δω που τολμάτε να προσπαθείτε να τους δικαιολογήσετε. Πόσο ταγμένοι είστε πια σε αυτούς; Τι σας έχουν δώσει τέλος πάντων; Και τώρα δεν μιλάω για σλενα συγκεκριμένα αλλά όλους αυτούς που ύστερα από όλα αυτά που έχουν κάνει(πχι μόνο αυτό) συνεχίζετε να υποστηρίζετε λαι φανατικά μάλιστα. Δεν σου λέω για σύριζες ξεσύριζες και άλλα κόμματα αλλά ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΥΣ;

      • Μήπως είναι από τα σχολεία που ανοίξανε τις τελευταίες ημέρες τα κρούσματα;
        Πόσες τάξεις σε Δημοτικά και βρεφονηπιακούς είναι κλειστά

      • ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟ ΜΕΣΟ (1.240 ΕΥΡΩ ΠΗΡΕ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΛΙΣΤΑ ΠΕΤΣΑ) ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΓΛΕΙΦΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΕΡΓΟΥ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ,ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΛΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΕΙΝΑΙ! ΓΙΑ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΑΛΛΟΥ!

        • Εχεις δικιο ενας ειναι ο ηγετης ο μεγας καταληψιας τσιπροκιο που κυβερνησε 4μιση χρονια και δεν αφησε τιποτε ορθιο!!!! Και στις επομενες εκλογες θα χασει με 20 μοναδες διαφορα!!! Χαχαχα…χα!!!!!

  • Να πουμε κιολας πριν γραφτουν σχολια τυπου το αξιζει η εορδαια κλπ οτι τα ενεργα κρουσματα επεσαν οποτε καλυτερα θα πρεπει να κοιταξουμε σιατιστα και κροκο γιατι δεν γινεται 2 χωρια να εχουν στο συνολο 50 ενεργα (σχεδον) 13 ο κροκος και 33 η σιατιστα

    • Πόσο πιο προσεκτικοί; Το ότι υπάρχουν ακόμα άτομα που πιστεύουν ότι αυτοί οι αριθμοί που μας δίνουν είναι αληθινοί κι ότι όλοι αυτοί που βγαίνουν στην τηλεόραση και μας κουνάνε το δάχτυλο είναι οι πιο ειδικοί, αυτό με ξεπερνάει. Είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Γι’ αυτό δε θα πάει μπροστά αυτό το κράτος.

  • Τουλάχιστον να αλλάξει το 6.00 μ.μ. Οι εργαζόμενοι ούτε σούπερ μάρκετ δεν μπορούνε να πάνε … μετά τις 5.00 γίνεται χαμός από βιαστικούς καταναλωτές στα σούπερ μάρκετ. Δεν το καταλαβαίνουν ότι αυτό μόνο κακό κάνει;

  • Στην Εορδαία υπάρχουν 66 ενεργά κρούσματα, στον Κρόκο 33 και 13 ενεργά κρούσματα στη Σιάτιστα, σύμφωνα με την ανακοίνωση Χαρδαλιά.

    ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Δήμαρχε είσαι ελλειπεις. Μήπως να βοηθούσες την κατάσταση με μια έξοδο σου. Φτάνει πια ουτε μια κίνηση δεν έχεις κάνει.

  • Θα μας δωσουν μηπως κανενα επιδομα η κουπονια για να ανεβασουμε την ψυχολογία μας; Ρεκορ σπασαμε ειδικα αυτο το 18.00 ουτε βοηθαει αντιθετως εχει ριξει τους παντες την ψυχολογια!

  • Προφανώς δεν έπεσε ο αριθμός στα επιθυμητά επίπεδα. Εξάλλου, μια τουλάχιστον παράταση είχαν πάρει όλες οι περιοχές.

  • Έγινε! Ραντεβού στις κάλπες νουδουλακια μου σε λίγους μήνες! Θα γελάσουμε πολύ εκείνη την Κυριακή απόγευμα
    Εσείς πάλι όχι!

    • Έχεις πολύ καημό ,πρόσεχε μετά τις εκλογές μην απογοητευτείς. Αυτές οι εκλογές που θα γίνουν, όταν γίνουν, θα είναι η χαριστική βολή στον κόμμα της παραλογίας. θα είναι τόσες λίγες οι ψήφοι σας που θα μπορείτε να γνωρίζετε τον καθένα με το όνομά του, ποιος ψήφισε σύριζα.

      • Δεν με ενδιαφέρει και τόσο λεβεντακο μου να βγάλω ΣΥΡΙΖΑ και πάλι και τώρα να μην γίνει ούτως ή άλλως θα γίνει τα επόμενα χρόνια. Γκρουεζας εγώ δεν ήμουν και δεν θα γίνω τώρα. Το γεγονός όμως ότι δεν θα ξαναδεί αυτοδυναμία η παράταξη σου ούτε σε 20 χρόνια από τώρα για την ώρα με καλύπτει. Και πάλι θα γελάσουμε όταν θα σας δούμε να παρακαλάτε για ψηφαλακια ανθρώπους μαγαζατορες που τους ισοπεδωσατε και πιο πολύ όταν θα παρακαλάτε την Φώφη για συγκυβέρνηση.
        Οπότε παρακαλα να γίνουν εκλογές στα κοντά για να ξαναβγείς διότι υπάρχει και το σχέδιο της διπλής αναλογικής. Αν τις κάνεις πιο αργά ή στην ώρα τους το ’23 θα ξαναπάς στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

        • Όνειρα, δεν είναι κακό. Άλλοι ελπίζουν ότι θα συναντήσουν εξωγήινους άλλοι ότι θα βγει ο σύριζα, τις ίδιες πιθανότητες έχετε.

  • … μετά την ανακοίνωση για παράταση του επιπλέον lockdown για τον δήμο Εορδαίας, περιμένουμε επιτέλους κάποιος υπεύθυνος από την περιοχή να βγει και εμπεριστατωμένα να εξηγήσει γιατί γίνεται αυτό. Αυτή η ιστορία δεν μπορεί να συνεχίζεται ελαφρά τη καρδία στο διηνεκές. Η μοναδική περιοχή στη χώρα που βρίσκεται σε αυτό το καθεστώς τόσο μακρύ διάστημα. Απορώ κανείς δεν συγκινείται, κανείς δεν ιδρώνει από αυτό το παρατεταμένο πρόβλημα. Και αν κάτι συγκεκριμένο φταίει ας το εντοπίσουν ας το καταδείξουν ας το απομονώσουν ας το επιλύσουν. Έλεος, φθάνει πια …

  • Αυστηρά μέτρα παρατείνονται, καμία ειδική μέριμνα όμως για τους πολίτες. Ανακοίνωση παράτασης χωρίς καμία προεργασία για το πως θα αντιμετωπίσουν, οι πολίτες των περιοχών αυτών, την επιπλέον οικονομική ζημία και την περαιτερω ψυχολογική επιβάρυνση. Κυβέρνηση τσίρκο η οποία στην επόμενη δημοσκόπηση ειμαι σιγουρος οτι θα συγκεντρώσει περίπου 50%. Αν η Εορδαία δώσει στις επόμενες εκλογές έστω διψήφιο ποσοστό στη Ν.Δ., τότε το “σύνδρομο της Στοκχόλμης” θα εχει βρει την απολυτότητα του στη συγκεκριμένη περιοχή.

    • Το σύνδρομο το έχουν πάθει εδώ και πολλά χρόνια.Τωρα μένει απλός ο θάνατος στην περιοχή.Σκληρο αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα αυτής της περιοχής.

  • Η κατάσταση αυτή πρέπει να τελειώσει κάποτε! Ως μαθήτρια του Λυκείου θα ήθελα να αναφερθώ στην ψυχολογική πίεση που δεχόμαστε όλοι οι νέοι αυτόν τον καιρό. Κατακερματισμός ελπίδας,απαισιοδοξία και εκμηδενίσει ονείρων επικρατούν στην ψυχολογία του κάθε εφήβου. Τα διαδικτυακά μαθήματα δεν μπορούν ούτε στο ελάχιστο να αντικαταστήσουν την δια ζώσης εκπαίδευση,η οποία πλέον φαντάζει σαν ένα όνειρο! Χαμηλό ενδιαφέρον από τους μαθητές και από ορισμένους καθηγητές. Το φροντηστηριακο μάθημα είναι το μόνο που πλησιάζει τις απαραίτητες προδιαγραφές της τηλεκπαίδευσης. Βέβαια, αυτή η κατάσταση δεν μας έχει επηρεάσει μόνο μορφωτικά. Η έλλειψη επικοινωνίας με φίλους και συγγενείς έχουν ριξει το ηθικό μας. Ας μην ξεχνάμε πως η σωματική άσκηση είναι αδύνατο να γίνει ενώ ισχύει ο περιορισμός μέχρι της 6. Για αυτό ας σκεφτούν την νεολαία και τις βασικές ανάγκες τους ανθρώπου.

  • Αυτή η Κοζάνη, αχ αυτή η Κοζάνη πώς τα καταφέρνει πάντα να ξεχωρίζει την θέση της από την Πτολεμαΐδα… Τον Οκτώβριο είχαν κρούσματα στην Κοζάνη και κλεισαν και τα μαγαζιά της Πτολεμαΐδας χωρίς να έχουν κρούσματα, τώρα έχει κρούσματα ο Κρόκος που είναι δίπλα στην Κοζάνη αλλά η Κοζάνη δεν πτοείται!!!

    • ΟΙ ΣΟΥΡΔΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΑΙΛΕΟΝΤΕΣ! ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ ΟΓΔΟΝΤΑ ΕΓΛΕΙΦΑΝ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ,ΚΙ ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΤΑΝ Η ΔΕΞΙΑ ΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΠΙΠΙΖΕΣ! ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ!

  • Μήπως είναι ένας καλός τρόπος να δικαιολογήσουν και την μεταφορά σπουδαστών της Ακαδημίας Πυροσβεστικής από την Πτολεμαϊδα στο Τσοτύλι εν αναμονή στην περιοχή και του υπαρχηγού της Πυροσβεστικής;

  • Ατομικη ευθυνη θα υπαρξει ποτε σε αυτην την πολη? Αστυνομια καντε πιο εντατικους ελεγχους στους πεζοδρομους λαικη αγορα μαγαζια καλα μας κανανε αφου οι ανευθινοι κοβουν βολτες ολη μερα ελεος!!!!!!!! Μαζευτειτε πια!!!!

    • Λαϊκή αγορά έχει μα γίνει ένα μήνα, ο κόσμος φοράει μάσκα κανονικά, τώρα αν εσυ είδες 1-2 δεν σημαίνει ότι δεν τηρούνται τα μέτρα. Επισης για να βλεπεισ Ότι δεν τηρούνται τα μέτρα όπως λες, συνέχεια έξω σε κόβω, όποτε κάτσε σπίτι και μην λες πολλά.επίσης υπάρχει τεράστια μείωση, αν ήταν όπως τα λες θα υπήρχε αύξηση. Σε καλή μεριά τα 0,6€ της ΝουΔουλας σου.

  • Η Π.Ε.Κοζανης με δική σου απόφαση Νικόλα μπήκε πριν 3 μήνες και βάλε πλέον σε γενικό lockdown τότε είχαμε 127 κρούσματα στο δήμο Κοζάνης 17 στο δήμο Εορδαίας 11 στον δήμο Σερβίων και 4 στον δημο Βόιου .Τότε θεωρησες σωστό να θέσεις όλοι την Π.Ε. σε γενικό lockdown
    Σήμερα τι διαφορετικο έχουμε ….
    Αυτά τα 2 μέτρα 2 σταθμά που τα έμαθες Νικόλα στο Κεντ της Αγγλίας η στον Βύρωνα ως δήμαρχος;

  • Αν αυτό δεν είναι ξεζουμισμα,προκατηλειμμενο και ότι άλλο μπορεί να υιοθετήσει ο καθένας, τότε να πούμε και ευχαριστώ!!!!!!!!!.Οι θεοπνευστοι βουλευταδες πού είναι;Τι κάνουν; Δεν αναλογίζονται ότι έρχονται εκλογές; Εκτός κι αν…

  • ετσι ειναι οταν το παιζουνε μαγκες μερικοι και δεν υπολογιζουν τον διπλανο του…μονο ετσι μπορει να καταλαβουν …ελπιζω

  • Για την εκκλησία στην Εορδαία Ομερτά σιωπής, όλοι οι ιερείς με covid και οι συμμετέχοντες σε χειροτονία και ολονυχτία σε δύο μοναστήρια αντίστοιχα
    Είναι μεγάλο το πολιτικό κόστος της εκκλησίας βλέπεις.

  • Η εκκλησία αφορίζει
    Και ο κορονοιός θερίζει!
    Μια στο καρφι και μια στο πέταλο!
    Ευτυχώς υπάρχει η επιστήμη και αγωνίζεται για την ανθρωπότητα!!

  • Ο παραεκκλησιαστικός αντι να χτυπήσει τον ΛουδοβιΚΟΥΛΗ,χτυπαει τον συριζα!
    Βρε υποκριτούλη,φαρισαισάκο ποιός κυβερνάει;
    Ο Αλέξης η ο ποδηλατούλης;
    Ψεκασμένο!
    Καημένο!

  • Πριν τα ν κορονοιό οι εκκλησίες ηταν άδειες απο την νεολαία,μετα τον κορονοιό θα ειναι πάλι μισοάδειες απο τους υπερήλικες!!
    Ο σκοταδισμός τους και η άρνησηση τους θα αδειάσουν εντελως τους ναούς!
    Μια του υποκριτη,δυο του θεομπαίχτη,τρεις και ο κούκος…

  • Προς παπανδρεου 666 μαθε να μιλας πιο κοσμια κατεβα απο το βαθρο που ανεβηκες και δεν ειμαι καθε μερα εξω απλα δουλευω κεντρο και βλεπω τι γινεται αυτα ξερολα!!!!

  • Να κοιμασαι λιγοτερο γιατι βλεπεις πολλα ονειρα!!!! Πιο πιθανο ειναι να παρει το τσαμπιονς λιγκ η λαμια παρα να ξανακυβερνησει ο καταληψιας!!!! Ενα πυροτεχνημα ηταν και παει!!!

  • Χαχα…ακόμα για τα κόμματα μαλώνετε? Δείτε πόσα πάνε να περάσουν εν μέσω πανδημίας και τι μας περιμένει. Σε λίγο δε θα βολεύει σε κανέναν αυτά που έρχονται. Άντε και καλά ξυπνητούρια..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.