kozan.gr: Σύσκεψη Πρύτανη Πανεπιστημίου Θ. Θεοδουλίδη με βουλευτές της Δ. Μακεδονίας κι άλλους εκπροσώπους τοπικών φορέων: “Αποφασίστηκε να ζητηθεί συνάντηση με την Υπουργό Παιδείας – Για παραφωνία του βουλευτή της ΝΔ Ζ. Τζηκαλάγια κάνει λόγο η Ολυμπία Τελιγιορίδου σε σχέση με την τοποθέτηση του πρώτου”

23 Ιανουαρίου 2021
07:44

Με ανάρτησή της στο facebook, η βουλευτής Καστοριάς, αναφερόμενη στην χθεσινή τηλεδιάσκεψη μεταξύ του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Θ. Θεοδουλίδη, με βουλευτές της Δ. Μακεδονίας κι άλλους εκπροσώπους τοπικών φορέων, σημειώνει: “Μόλις τελείωσε η τηλεδιάσκεψη με τις Πρυτανικές αρχές του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας. Κοινή συνισταμένη των τοποθετήσεων η στήριξη του Πανεπιστημίου και του ομόφωνου ψηφίσματος των πρυτανικών αρχών που καταδεικνύει τον κίνδυνο του κλεισίματος των περισσότερων τμημάτων του ιδρύματος όπως δρομολογείται από το νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας της κυβέρνησης της ΝΔ.

Παραφωνία η τοποθέτηση του βουλευτή της ΝΔ κ. Τζηκαλάγια που είπε πως “πρέπει να αλλάξουμε την τριτοβάθμια εκπαίδευση στη χώρα και δεν μπορούμε να έχουμε πανεπιστήμια στην Καστοριά, στο Άργος, στο Αργοστόλι και στο Ληξούρι”…
Αποφασίστηκε να ζητηθεί συνάντηση όλων των Βουλευτών της Δυτικής Μακεδονίας και του Πρύτανη με την Υπουργό Παιδείας”.

4 σχόλια

  • τι σημασια εχει εαν εισαγονται στις περιφερειακες σχολες,φοιτητες με 2 και 3?Γκαρσονιερες να νοικιαζουμε,σουβλακια και πιτα γυρο να πουλαμε…και ολα καλα!και προς θεου…οχι αστυνομευση και ολα καλα!

    • Δεν μπήκε κανείς στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας με 2 ή 3. Αλλά και εάν κάποια χρονιά μπήκε ένας είναι ΕΝΑΣ! τυχαία από σπόντα και στρέβλωση του συστήματος. ΕΝΑΣ, και κάθε χρονιά είναι ένας ή δύο σε όλη τη χώρα και αυτό γίνεται σημαία στα κανάλια για εύκολο εντυπωσιασμό και από όσους θέλουν να προωθήσουν τα κολέγια που παίρνουν χωρίς καμία βάση εισαγωγής και το προσωπικό τους είναι 70% χωρίς διδακτορικό και με 25 μαθήματα παίρνεις πτυχίο επειδή πληρώνεις. Δείτε τους συλλόγους εργοθεραπευτών, φυσιοθεραπευτών κλπ. Λένε ουσιαστικά ότι ένα κολέγιο θα βάζει σε ένα δωμάτιο δύο κρεβάτια και 2-3 μηχανήματα μασάζ και θα βγάζει φυσιοθεραπευτές! Αυτό θέλουμε; Και επιτέλους, θέλουμε να κλείσει το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας; Σουβλάκια και γκαρσονιέρες είναι το Πανεπιστήμιο; Μήπως είναι και πολιτισμός και γνώση και διάχυση όλων αυτών στην περιφέρειά μας; Μήπως χιλιάδες παιδιά που έρχονται εδώ γίνονται οι καλύτεροι πρεσβευτές για την περιφέρειά μας;

  • Ας εξαιρεθει το πανεπιστημιο μας απο τις εισαγωγικες εξετασεις και να μπαινουν οσοι θελουν αρκει να δηλωνουν οτι δε θα ζητουν μεταγραφη για να νοικιαστουν ολα τα διαμερισματα και να μην μειωθουν οι καθηγητες η καλυτερα να παρουν και εκατονταδες ακομα καθηγητες και εδιπ και εεπ κλπ.

    • Εκτός των άλλων των άλλων… ένα πανεπιστήμιο μας μαθαίνει και πως να συντάσσουμε ορθά μια πρόταση. Άντε και Καλά Κρασά

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.