Eπιστολή, μέσω email, έστειλε στον Πρωθυπουργό ο συνδυασμός της Αθηνάς Τερζοπούλου: “Παρακαλούμε να λάβετε σοβαρά υπ  όψιν τα εύλογα αιτήματα του εμπορικού μας κόσμου, όπως αυτά εκφράζονται στο συνημμένο κείμενό τους”

23 Ιανουαρίου 2021
12:18

 

ΠΡΟΣ ΤΟΝ κ.ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ και ΤΑ ΑΞΙΟΤΙΜΑ ΜΕΛΗ της ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.

Αισθανόμενοι έντονα τα οικονομικά  αδιέξοδα του εμπορικού κόσμου του Δήμου Εορδαίας   και των εν γένει ελεύθερων επαγγελματιών και των οικογενειών τους , καθώς επίσης και την σημαντική αποδυνάμωση του κοινωνικού ιστού της περιοχής μας, με τον πολύμηνο εγκλεισμό όλων μας και τον ασφυκτικό περιορισμό μας,

Παρακαλούμε να λάβετε σοβαρά υπ  όψιν τα εύλογα αιτήματα του εμπορικού μας κόσμου, όπως αυτά εκφράζονται στο συνημμένο κείμενό τους,  εφιστώντας ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ.

ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΤΕ

Η ΜΕΙΖΩΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

Αθηνά Τερζοπουλου

Στέφανος Μπιγγας

Κωνσταντίνος Μιχος

Μιχάλης Σίσιος

Χρύσανθος Ταιρίδης

Γιάννης Δίκας

Ειρήνη Τσάγια

Δημήτρης Τραχανάς

Στέφανος Κωτσίδης

Πτολεμαΐδα 23.1.2021

 

ΦΤΑΝΕΙ-ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ

Βρισκόμαστε πλέον πέρα από τα όρια μας ,με την αγωνία μας να βρίσκεται στα υψηλότερα επίπεδα ενώ τα ψυχικά και οικονομικά αποθέματα είναι υπό του μηδενός.

ΑΝΟΙΞΤΕ ΜΑΣ

ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ

Βγάλτε μας από την απομόνωση των τρεισήμισι μηνών !

Ζητούμε Άμεσα:

  1. 1. Άμεση χρηματοδότηση 3.000 € το λιγότερο σε όλους τους εμπόρους των καταστημάτων της Εορδαίας ανεξαρτήτων προϋποθέσεων.
  2. 2. Ένταξη όλων των ΚΑΔ στις χρηματοδοτήσεις ανεξαρτήτου πτώσης τζίρου.
  3. 3. Αναστολή όλων των επιταγών.
  4. 4. Διαγραφή όλων των ασφαλιστικών εισφορών.
  5. 5. 100 % επιδότηση 3-μηνων ενοικίων.

Απαίτησή μας :

Οι Βουλευτές, η Περιφέρεια, το ΕΒΕ Κοζάνης να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων.

14 σχόλια

  • Δεν θα κοιμηθεί το βράδυ το αγόρι απο την πάρνηθα.Το απίθανο είναι ότι τους αποκαλείται αξιότιμους και με σεβασμό στο έργο που επιτελούν δηλαδή την καταστροφή της μεσαίας τάξης.Για γέλια οι πολιτικοί μας για αυτό έφτασε εδώ η χώρα.

  • .Δεν εχουν Δημο μεσω του οποιου θα εκφραστουν και ακολουθουν τη πλαγια οδος , λες κι ο Πρωθυποργος τους θα τους δωσει περισσοτερη σημασια.Το πιο ανησυχητικο ειναι η υποτιμηση, η απομειωση και η απαξιωση του αιρετου οργανου , κι ολα αυτα επειδη δεν τον ελεγχουν.

    • Η δημόσια υγεία κινδυνεύει από τα υπερκομψα παιδάκια της Πάρνηθας και των αρμόδιων φορέων του που δεν έχουν ιδέα από νόμους και κανόνες της αγοράς
      Μάλλον παρασυρεσαι εσύ και μερικοί ακόμη από τον σανό που κερνάνε τα μπλε κηφηνοπουλα της κυβέρνησης τσίρκο.
      Το να εφαρμόζεις το ίδιο ακριβώς 3 μήνες τώρα ενώ αποδεικνύεται ότι δεν αποδίδει δεν σε κάνει σωτήρα αλλά Μ…… Αυτό!

    • Εντάξει με τον κορονοιο ο κόσμος σιγά σιγά εμβολιάζεται, άντε το πολλή έως του χρόνου θα το έχουμε ξεπεράσει. Δυστυχώς υπάρχουν και οι ανίατες πνευματικές ασθένειες που υπερβαίνουν τις επιστήμες. Δυστυχώς

  • Να του μετεφερες και οτι δεν βγηκες γιατι καποιοι κομματαρχες της νδ ετρεχαν μ αυτον που σας υπονομευε κ εσας κ το κομμα!

  • Τώρα γίναμε!
    Πιάσαμε το δέκα το καλό
    Σωθηκαμε αδέρφια αφού έστειλε επιστολή και η κυρά τάδε … θα τρομάξει τόσο ο υπερκομψος εκεί κάτω που θα ανοίξει και τα μπουζούκια αύριο κιόλας αχαχαχαχ ?????

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.