Κλειστά τα δημοτικά καταστήματα του Δήμου Βοΐου από Δευτέρα σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη λειτουργία των διοδίων

24 Ιανουαρίου 2021
15:11

Κατόπιν ομόφωνης απόφασης του δημοτικού συμβουλίου, τα δημοτικά καταστήματα του δήμου Βοΐου θα παραμείνουν κλειστά μέχρι νεωτέρας, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την έκδοση υπουργικής απόφασης εκ μέρους του υπουργού υποδομών και μεταφορών που αφορά τη λειτουργία των διοδίων (μετωπικών και πλευρικών) επί της Εγνατίας οδού χωρίς να έχουν ληφθεί υπόψη οι συνέπειες στους δημότες της περιοχής μας, που επανειλημμένα έχουν γίνει γνωστές στον υπουργό από το σύνολο των θεσμικών παραγόντων του νομού (δημοτικό συμβούλιο Βοΐου, περιφερειακό συμβούλιο Δυτ. Μακεδονίας και τους βουλευτές του νομού).Κανονικά θα λειτουργήσουν τα ΚΕΠ του δήμου ενώ για έκτακτες περιπτώσεις οι δημότες μπορούν να καλούν το 15 801.

7 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.