Δημοσιεύτηκε η  διακήρυξη διαγωνισμού της ΔΕΤΗΠ για την κατασκευή του έργου «ΑΓΩΓΟΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΤΗΣ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΜΟΝΑΔΑ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ V ΤΗΣ ΔΕΗ»

25 Ιανουαρίου 2021
14:00

Δημοσιεύτηκε σήμερα η διακήρυξη διαγωνισμού ανοικτής για την επιλογή αναδόχου κατασκευής του έργου: «ΑΓΩΓΟΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΤΗΣ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΜΟΝΑΔΑ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ V ΤΗΣ ΔΕΗ».

Το έργο περιλαμβάνει την προμήθεια και εγκατάσταση δικτύου μεταφοράς θερμότητας, για την διασύνδεση της τηλεθέρμανσης Πτολεμαΐδας με την νέα μονάδα ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ V της ΔΕΗ. Αποτελείται από δίδυμους (προσαγωγή και επιστροφή), υπόγειους, προμονωμένους, χαλύβδινους αγωγούς με διάμετρο DN 700mm, μήκους 11 χιλιομέτρων περίπου.

Οι αγωγοί θα μεταφέρουν θερμική ισχύ 140 MWth προς την τηλεθέρμανση Πτολεμαΐδας και μελλοντικά προς το διασυνδεδεμένο σύστημα τηλεθερμάνσεων Αμυνταίου , Πτολεμαΐδας και Κοζάνης.

Ο προϋπολογισμός μελέτης του έργου είναι  19.970.000 Ευρώ . Το έργο θα συγχρηματοδοτηθεί από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014-2020» (ΥΜΕΠΕΡΑΑ) του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, με επιχορήγηση 15.962.389 Ευρώ και ίδια κεφάλαια της ΔΕΤΗΠ 4.007.611 Ευρώ.

Η προθεσμία εκτέλεσης του έργου είναι 540 ημερολογιακές ημέρες και αρχίζει από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης.

Ευχαριστούμε όλους όσους συνέβαλαν ώστε να ξεκινήσει η υλοποίηση του μεγάλου αυτού έργου υποδομής, που εξασφαλίζει το μέλλον της  τηλεθέρμανσης Πτολεμαΐδας και είναι ζωτικής σημασίας για την πόλη μας.

Επισυνάπτεται η  υπ’αριθμ. 283/25.01.2021 ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ

14 σχόλια

  • Στον αγωγο ταπ φτασαμε απο την εδεσσα στην καστορια σε 540 μερες και αυτοι για δυο σωληνακια (γιατι για σωληνακια μιλαμε) 10 χλμ θελουν 540 μερες και 20 μυρια. Πεφτει ταϊσμα καλο λεμε…

  • Και ΑΝ λέω…Αν αυτό το εργοστάσιο κάνει δέκα έτη να λειτουργήσει ή δεν μπει ποτέ σε λειτουργεία το έχετε σκεφτεί….

  • ΤΩΡΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ …ΗΣΥΧΟΙ ! ΜΕ ΤΗΝ 5 ΣΩΘΗΚΑΜΕ! Ε ΡΕ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΒΡΙΣΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ,ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ…

      • ελεος με την ταμπελα που θελεις να κολλησεις σε καποιον που ουτε τον ξερεις… πιο ανυπαρκτος-ανικανος απο τον τσιπρα δεν υπηρξε ποτε ,κι ο κουλης δεν παει πισω,εγω θελω ηγετη στη νδ και οχι ανθρωπακι…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.