kozan.gr: Τα εγκαταλελειμμένα οχήματα πολιτών στο Δήμο Κοζάνης συνεχίζουν να μένουν εγκαταλελειμμένα διότι, εδώ και περίπου 1 χρόνο, δεν έχει υπογραφεί νέα σύμβαση με νέο ανάδοχο πιστοποιημένο φορέα ανακύκλωσης

27 Ιανουαρίου 2021
13:27

 

Τα εγκαταλελειμμένα οχήματα πολιτών στο Δήμο Κοζάνης συνεχίζουν να μένουν εγκαταλελειμμένα διότι, εδώ και περίπου 1 χρόνο, δεν έχει υπογραφεί νέα σύμβαση με νέο ανάδοχο πιστοποιημένο φορέα ανακύκλωσης. Ως εκ τούτου η Δημοτική Αστυνομία Κοζάνης, που έχει αναλάβει τη διαχείριση των εγκαταλελειμμένων οχημάτων, συνεχίζει να επιτελεί το έργο της. χωρίς, όμως, επί της ουσίας, “αντίκρισμα” , αφού από το Δήμο Κοζάνης δεν έχουν προχωρήσει στην υπογραφή νέας σύμβασης με ανάδοχο, όπως προαναφέρθηκε.

kozan.gr

7 σχόλια

  • Έλεος !!!! Μπαίνοντας προς Κοζάνη από τα διόδια πολυμυλου αντικρίζεις αυτό το ΑΙΣΧΟΣ!!παρατημένα οχήματα , ΙΧ και άκουσον άκουσον Λεωφορεία!!!
    Στην πόλη το ίδιο ! Στις τοπικές κοινότητες το ίδιο !! Θα μας φάνε τα ποντίκια και οι αρουραίοι…οι τοπικοί άρχοντες απόντες . Αλήθεια έξω από το σπίτι τους θ ανέχονταν αυτή την κατάσταση ?

  • Υπαρχει ΝΟΜΟΣ . Σε 45 ημρες ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ο Δημος να κανει την αποσυρση των εγκαταλελημμενων αυτοκινητων .
    Με συμβαση με εταιρια , με δικα του μεσα , με την ΔΕΗ , με την Τροχαια , επι πληρωμη στις εταιριες οδικης βοηθειας ……
    Δεν θα περιμενουμε ποτε θα υπαρχει συμβασιουχος μεταφορεας .
    ΦΘΗΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ .
    Τι λεει η Αστυνομια και το Υγειονομικο ?????

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.