kozan.gr: Θ. Καρυπίδης για το πλωτό φωτοβολταικό στη Λίμνη Πολυφύτου: “Γι’ ακόμη μια φορά μας “έπιασαν” στον ύπνο – Η ΡΑΕ έχει δεχτεί, από τις 15/1, την αίτηση του επενδυτή κι εντός 15 ημερών από την ημέρα χορήγησης της άδειας παραγωγής, βάσει νομοθεσίας, μπορούμε να προσφύγουμε – Έχουμε 2 μέρες για να καταθέσουμε ενστάσεις” – Τι απάντησε ο Περιφερειάρχης ο οποίος συμφώνησε (Βίντεο)

28 Ιανουαρίου 2021
19:34

 

Στο πλαίσιο της σημερινής συνεδρίασης, στη συζήτηση για τον απολογισμό της Περιφερειακής Αρχής, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Θ. Καρυπίδης, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο θέμα, των τελευταίων ημερών, περί της υλοποίησης φωτοβολταϊκού πλωτού στη λίμνη Πολυφύτου ισχύς 500 ΜW, από την εταιρεία Σάββας Ζαφειράτος & ΣΙΑ Ενεργειακή Α.Ε. (δείτε παρακάτω πίνακα), λέγοντας χαρακτηριστικά: “Γι’ ακόμη μια φορά μας “έπιασαν” στον ύπνο. Η ΡΑΕ έχει δεχτεί, από τις 15/1, την αίτηση του επενδυτή κι εντός 15 ημερών από την ημέρα χορήγησης της άδειας παραγωγής, βάσει νομοθεσίας, μπορούμε να προσφύγουμε. Έχουμε 2 μέρες για να καταθέσουμε ενστάσεις”. Δείτε τι του απάντησε ο Περιφερειάρχης.

 

 

6 σχόλια

  • Υπάρχει Γνωμοδότηση υπ αριθ 710/2001 Νομικού Συμβουλίου Κράτους Δ Τμήμα Συνεδρίαση 27-11-2001 που ορίζει ποιος έχει την ευθύνη των εδαφών των λιμνών. Στο εδάφιο Γ σαφώς αναφέρεται ότι η ΔΕΗ ΑΕ …πέραν του δικαιώματος χρήσης νερού… δεν έχει στα εδάφη κάποια απαίτηση.

  • φυσικα είμαστε εναντια
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΧΥΤΑ ΑΜΙΑΝΤΟΥ ΣΤΟ ΖΙΔΑΝΙ!
    ΕΚΕΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ

  • Αλήθεια κ κ Καρυπιδη και Κασαπίδη τι λετε για μια κοινή επίσκεψη στη ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ για σσυνα ψη συμφωνίας εμπορικής οικονομικής πολιτιστικής ..! Καλό θα είναι για την περιφέρεια μας για μια σχέση καλής γειτονειας για αμοιβαίο όφελος . Τι λετε μπορείτε να συμφωνήσετε εσείς πρώτα και να το τολμήσετε..! Εσείς κι εγώ μια μέρα θα «φύγουμε»;και θα λείψουμε από την περιοχή αυτή όμως θα μείνει . Ας κάνουμε κάτι αμοιβαία καλό για τους ανθρωπους που μας ακολουθούν

  • Αν είχατε προθεσμία ένστασης 15 ημερών γιατί κ κ την αφήσατε να περάσει και φτάσατε στο αμήν των δυο ημερών..! Ντροπή και σε σας κ Καρυπιδη που αργήσατε να το πείτε και στον περιφερειάρχη κ Κασαπίδη που «ποιει την νυσαν» ΓΕΝΙΚΩΣ και οδηγεί την περιοχή στην καταστροφή..!!!

  • Καί πάντα στον ύπνο θα σας πιάνουν , όλους σας , τοπικά και εθνικά , γιατί ? Γιατί δεν έχετε καμία σχέση με ΠΟΛΙΤΙΚΗ σκέψη παρά μόνον με ΚΟΜΑΤΙΚΗ , το μόνο πού μάθατε καλά είναι οι εντάσεις μεταξύ σας , η φαγωμάρα και ποιός θα γίνετε χαλίφης στην θέση . !!!!

  • Καλά το παίζεις το παιχνίδι Καρύμπα αλλα θα έρθει και η ώρα των Εθνικών και θα εισπράξεις και από κει τα ανάλογα…
    Εσύ νομίζεις ότι οι Κοζανίτες τρώνε κουτόχορτο….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.