Η εταιρία πληροφορικής Web Expert, αναζητά εναν/μια WordPress Developer με γνώσεις κατασκευής και ανάπτυξης ιστοσελίδων, για τη στελέχωση των γραφείων της στην Κοζάνη

28 Ιανουαρίου 2021
22:02
Κανένα σχόλιο

Η εταιρία πληροφορικής Web Expert, λόγω του συνεχούς αυξανόμενου πελατολογίου και των δράσεων της, και της θέλησης να επεκτείνει την δυναμική και διαρκώς αναπτυσσόμενη ομάδα της, αναζητά εναν/μια WordPress Developer με γνώσεις κατασκευής και ανάπτυξης ιστοσελίδων, για τη στελέχωση των γραφείων της στην Κοζάνη, με πλήρη απασχόληση.

1 θέση WordPress Developer – προϋποθέσεις:

  • Πολύ καλή γνώση HTML, CSS, Javascript, jQuery
  • Καλή γνώση από WordPress (Theme Development, UX Design)
  • Επιθυμητή γνώση γραφιστικής (web elements – vector graphics)
  • Καλή γνώση από PHP, mySQL
  • Απόφοιτος σχολής Πληροφορικής ή σχετικού αντικειμένου
  • Προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση/εμπειρία από προσωπική ενασχόληση

Η εταιρεία έχει δημιουργήσει ένα πολύ ζεστό και φιλικό περιβάλλον εργασίας, που δίνει στον εργαζόμενο αίσθηση σιγουριάς, ασφάλειας και προθυμίας για συμμετοχή στο όραμα και την επίτευξη των στόχων της, και επιβραβεύει με bonus την ομαδική προσπάθεια και επιτυχία.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν τα βιογραφικά τους και δείγματα εργασίας στο [email protected] ή μέσω της ιστοσελίδας στο https://www.webexpert.gr/etairiko-profil#our-team

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.