kozan.gr: Ο Περιφερειακός Σύμβουλος της αντιπολίτευσης, εκ Γρεβενών, Α. Δασκαλόπουλος: “19 Νοεμβρίου βρέθηκα θετικός στο κορωνοϊό. Καραντίνα, απομόνωση, θεραπεία – Πέρασε λίγος καιρός, πήγα στη Θεσσαλονίκη κι έκανα τεστ αντισωμάτων – Αντισώματα 0 – Η απάντηση ήταν ότι δεν πέρασα κορωνοϊό” (Βίντεο)

28 Ιανουαρίου 2021
22:27

Τη δική του “περίεργη” ιστορία περιέγραψε, μιλώντας, στη σημερινή συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου Δ. Μακεδονίας, ο Περιφερειακός Σύμβουλος της αντιπολίτευσης, εκ Γρεβενών, Α. Δασκαλόπουλος, ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε και τα ακόλουθα: “19 Νοεμβρίου βρέθηκα θετικός στο κορωνοϊό. Καραντίνα, απομόνωση, θεραπεία. Πέρασε λίγος καιρός, πήγα στη Θεσσαλονίκη κι έκανα τεστ αντισωμάτων. Αντισώματα 0. Η απάντηση ήταν ότι δεν πέρασα κορωνοϊό”.

17 σχόλια

  • 1) To πέρασε λίγος καιρός δε λέει τίποτα. Θέλει μερικές βδομάδες από τη στιγμή της μόλυνσης για να φτιάξεις αντισώματα. Επίσης περίπου το 1% αυτών που μολύνονται δε φτιάχνουν αντισώματα ή φτιάχνουν πολύ λίγα και δεν είναι ανιχνεύσιμα. Eπίσης έχει αποδειχθεί ότι τα αντισώματα στο νέο κορωνοιό δε διαρκούν πολύ.
    2) Πολλά τεστ αντισωμάτων δεν είναι αξιόπιστα.
    3) Τέτοιες ιστορίες είναι νερό στο μύλο των ψεκασμένων και δε βοηθούν τον κόσμο να τηρεί σωστά τα μέτρα

    • Τέτοιος επιστήμονας που είσαι κι έχεις όπως φαίνεται αποκρυπτογραφήσει τον κορωνοϊό, τι χαλαλίζεσαι και σχολιάζεις στο kozan; Πάνε να δουλέψεις κατευθείαν σε ερευνητικά εργαστήρια να τους δώσεις τα φώτα σου.

    • Χρησιμοποιει τον ορο μολυσμενος λες και πηγε ο αλλος στο τσερνομπιλ. Φαε το σανουλη σου λοιμοξιολογε του διαδικτυου και πολλα μη λες

    • Άστα αυτά. Πέρασε ο απαιτούμενος χρόνος και κάναμε κ τίποτε. Θετικά τεστ παντού κ μηδέν εις το πηλίκον. Δηλαδή είναι λάθος το τεστ αντισωμάτων αλλά όχι το τεστ κορονοιου; πόσα θέλεις να μας πείσεις; μάθατε να μιλάτε για ψεκασμενους εσείς οι αψεκαστοι και αψεγάδιαστοι “σοβαροί”. Απλά εθελοτυφλείτε ότι υπάρχουν κενά στην υπόθεση και πολλή μα πάρα πολλή άγνοια κι άλλη τόση τρομοκρατία μόνο κ μόνο για να στηρίξετε τον κάθε Χαρδαλια.

  • Απαραίτητα τα μέτρα, κανείς δεν αντιλέγει, οφειλόμενη η τιμή, αξιόχρεος ο μεγάλος σεβασμός στους ήρωες γιατρούς, νοσηλευτικό προσωπικό, επιστήμονες – μελετητές, επιτελικούς αλλά που αρχίζει το παράλογο, και που τελειώνει η φάρσα ;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.