H επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας σε σχέση με την καταδίωξη οχήματος που μετέφερε παράνομα 10 αλλοδαπούς κι ανετράπη κοντά στον κόμβο Μικροκάστρου

30 Ιανουαρίου 2021
11:48

Εντοπίστηκε χθες (29-01-2021) τις πρώτες πρωινές ώρες, σε περιοχή της Κοζάνης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, διακινητής, ο οποίος μετέφερε παράνομα με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο δέκα (10) αλλοδαπούς.

Συγκεκριμένα, οι προαναφερόμενοι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης στο ανωτέρω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, πλην όμως ο οδηγός αυτού δε συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από απόσταση από τους αστυνομικούς. Ακολούθως, το ανωτέρω όχημα, κινούμενο επί της Εγνατίας Οδού, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό ενός (1) εκ των επιβαινόντων και τον τραυματισμό των υπολοίπων, μεταξύ αυτών και του οδηγού του οχήματος, πλην ενός, ο οποίος τράπηκε σε φυγή και αναζητείται.

Ο οδηγός του οχήματος και οι ανωτέρω οχτώ (8) τραυματισθέντες αλλοδαποί νοσηλεύονται στα Γενικά Νοσοκομεία Γρεβενών, Έδεσσας και Κοζάνης.

Κατασχέθηκαν το ανωτέρω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά, έξι (6) κινητά τηλέφωνα και τέσσερις (4) άδειες κυκλοφορίας οχημάτων.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργείται από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Βοΐου.

2 σχόλια

  • Αφήστε τους ταλαιπωρους να φύγουν στην Ευρώπη, τι σας φταιξαν και τους κυνηγήσετε και σκοτώθηκε ο ένας τους; Τι σας χαλάει εσάς αν θέλουν να φύγουν έξω να φτιάξουν τη ζωή τους; Έκαναν έναν τεράστιο αγώνα να ρθουν από τα βάθη της Ασίας να ζήσουν μια καλύτερη ζωή για να σκοτωθούν στην Κοζάνη; Τον διακίνηση εντάξει, πάει να εκμεταλλευτεί την ανάγκη τους, αυτούς γιατί;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.