Πτολεμαΐδα: Ανοίγει η Λαϊκή Αγορά μετά από δύο μήνες

1 Φεβρουαρίου 2021
11:52

Επιστρέφουν ύστερα από δύο μήνες περίπου παραγωγοί και εκθέτες στη Λαϊκή αγορά Πτολεμαΐδας , μετά  τη δημοσίευση του σχετικού ΦΕΚ και  όλα όσα προβλέπονται για τις περιοχές εκείνες της χώρας που, λόγω κορονοϊού, παραμένουν στο «Κόκκινο». Έτσι την ερχόμενη Τετάρτη, παραγωγοί τα προϊόντα των οποίων όλο το προηγούμενο διάστημα υπέστησαν  μεγάλες ζημιές εξ αιτίας της μη έγκαιρης διάθεσης τους, αλλά και εκθέτες βιομηχανικών προϊόντων, σε συνεργασία με τη Δημοτική Αρχή Εορδαίας, θα συμβάλουν στην ομαλή λειτουργία της, τηρώντας όλα τα αναγκαία υγειονομικά μέτρα

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

4 σχόλια

  • ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ! ΑΦΟΥ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΝΕΥ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΑΙΤΙΑΣ ΚΙ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΣΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΧΑΛΙ ΔΙΑΣΠΕΙΡΟΝΤΑΣ ΤΟ ΧΤΙΚΙΟ ΠΑΝΤΟΥ,ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΙΣ ΠΕΡΥΣΙΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΥΚΝΗΣ ΟΜΙΧΛΗΣ ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΑΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΑΙΤ ΠΟΥ “ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΑΝ”…ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ;ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΡΕΜΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ,ΤΟΤΕ ΑΝΤΙΟ…ΖΩΗ!

    • Βλεπω απο αμπελοφυλοσοφιες στον συριζα ειστε πρωτοι!!! Απο εργα λιγο πασχετε αλλα δεν πειραζει,θα μαθετε στα 100 χρονια που θα ειστε αντιπολιτευση!!!!

      • Κάτι παραπάνω θα ξέρετε εσείς τα μπλε παιδάκια της κανονικότητας και της υπερκομψης ανεμελιάς για αμπελοφιλοσοφιες και μπαρουφες , 1,5 χρόνο τώρα χορτάσαμε βάλαμε και στην τσέπη απόθεμα για την επόμενη φορά που θα δείτε αυτοδυναμία σε 100 χρόνια δηλαδή. Μην απελπίζεσαι έχει γερή κράση το Μητσοτακεικο ζεί μέχρι τα 100 , ίσως να τον προλάβεις πάλι για πρωθυπουργό με το μπαστούνι

  • Έρχεται πείνα και εσύ τα κόμματα κοιτάς. Αυτοί βολεύτηκαν και τα παιδιά τους και τα δισέγγονα τους… Ξύπνα από το λιθαργο σου..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.