ΔΕΤΗΠ: Διακοπή τηλεθέρμανσης στις οδούς ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ από ΟΜΗΡΟΥ έως ΣΟΥΛΙΟΥ & ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ

2 Φεβρουαρίου 2021
14:41

 

Ανακοινώνεται ότι σήμερα Τρίτη 02 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 14:30 έως την Τετάρτη 03 Φεβρουαρίου 2021 το μεσημέρι, λόγω διαρροής, θα διακοπεί η παροχή θερμικής ενέργειας στις παρακάτω οδούς:

– ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ από ΟΜΗΡΟΥ έως ΣΟΥΛΙΟΥ

– ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ

ΑΠΟ ΤΗΝ Δ.Ε.ΤΗ.Π.

2 σχόλια

  • ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΧΝΟΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΑΠΟ ΤΗ Ν ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΔΕΤΗΠ.
    ΑΦΟΥ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΣΑΝΕ ΣΤΙΣ 2 Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ 3 ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΝΑ ΚΡΥΩΝΟΥΝ. ΕΠΙΣΗΣ ΑΔΕΙΑΣΑΝ ΝΑ ΣΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ ΜΑΣ ΑΠΟ ΝΕΡΟ ΑΦΟΎ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΜΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥ ΝΑ ΝΤΕΠΕΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.